maanantai 20. helmikuuta 2017

Laatikollinen mangoja

Vihdoin sain taas avattua bloggerin näiden hullujen arkikiireiden keskellä. Olen kyllä suht säännöllisesti seuraillut muiden blogeja, mutta oman blogin kirjoittaminen on viime aikoina jäänyt. Intoa blogin pitämiseen on kyllä edelleen ja postausideoitakin olisi mielssä paljon, mutta en vain yksinkertaisesti ole ehtinyt kirjoittaa. Ja ymmärrettävää lienee sekin, että silloin illalla, kun sitä aikaa vihdoin on, haluan viettää sitä mieheni kanssa, ettei tuo asunnon toinen asukas tulisi ihan vieraaksi ihmiseksi :) Onneksi valoisa aika päivästä on nyt helmikuun lopulla jo selkeästi pitenemään päin, joten kuvausaikaakin on nyt päivällä hieman enemmän kuin vuoden vaihteessa.

Tänään ajattelin kirjoitella teille laatikollisesta mangoa. Koska kirjoitan kosmetiikkablogia, kyseessä ei tietenkään ole hedelmälaatikko, vaan The Body Shopin lahjaboxiin pakattu mango-kokoelma, joka pitää sisällän viisi erilaista mangontuoksuista tuotetta. Pakkaukseen kuuluu siis suihkugeeli (250ml), vartalokuorinta (50ml), vartalovoi (200ml), käsivoide (30ml) ja vartalotuoksu eli body mist (100ml). Varsin mangoinen kokonaisuus siis!

Mähän rakastan The Body Shopia merkkinä muutenkin todella paljon, ja täällä blogin puolellakin olen kyseisestä merkistä kirjoitellut postauksen jos toisenkin. Mielestäni eräs TBS:n isoimmista plussista on sen laaja tuoksurepertuaari vartalonhoitotuotteissa. Pidän monista TBS:n tuoksuista valtavasti, mutta täytyy kyllä sanoa, että tämä mango nousi yhdeksi suosikeistani. Mangon tuoksu näissä tuotteissa on raikkaanmakea ja keinotekoisuuden sijaan todella luonnollinen. Tuoksu ei mielestäni myöskään ole häiritsevän voimakas, ja esimerkiksi tuota käsivoidetta voisin hyvin ajatella käyttäväni töissäkin.

Tässä postauksessa haluan nostaa yhden mangoviisikon tuotteista vielä lähempään tarkasteluun. Kyseessä on nimittäin tuo vartalotuoksu. Itse en ole omistanut yhtään vartalotuoksua miltään merkiltä ennen tätä. Olen jotenkin kokenut vartalotuoksut todella hyödyttömiksi, sillä omistan useamman hajuveden, joita käytän kun haluan tuoksua. Nyt töiden aloitamisen jälkeen olen kuitenkin pyrkinyt hillitsemään tuoksujen käyttämistä, sillä työyhteisössä on varmasti ihmisiä, jotka ovat herkkiä tuoksuille tai eivät muuten tykkää niitä haistella. Koska kevyt  tuoksahdus kuitenkin piristää itseäni, olen keksinyt asiaan ratkaisun tästä mangontuoksuisesta vartalotuoksusta! Vartalotuoksuhan on selkeästi hajuvettä kevyempi, ja se haihtuu iholta noin parissa tunnissa. Näin ollen olen itse saanut tuntea kevyen mangontuoksun ainakin aamupäivän ajan, mutta tuoksu on ollut niin kevyt, että muiden ei ole siitä tarvinnut häiriintyä. Problem solved! Ja jos jossain vaiheessa kyllästyn itse tuota mangoa päivästä toiseen nuuhkimaan, niin tuoksuvalikoimaa noissa vartalotuoksuissakin onneksi löytyy pilvin pimein.Mikä on sinun suosikkisi TBS:n tuoksuista? Entä käytätkö vartalotuoksuja?

4 kommenttia:

 1. Mun suosikkituoksu TBS:ltä on ehdottomasti vadelma, mutta mango on ihana myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vadelma-sarjasta mulla ei itsellä olekaan mitään tuotetta. Ehkä pitää jossain vaiheessa hankkia ;)

   Poista
 2. Mango on ihana tuoksu :) Uusi Almond Milk & Honey nousi yhdeksi suosikeistani, mutta myös persikka, vadelma ja papaija on aivan ihania<3 Multa löytyy melkoinen määrä VS:n vartalotuoksuja, joita tykkään käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin sun blogista juuri lukemassa sun uusista TBS-hankinnoista, ja tuo Almond Milk & Honey vaikutti kyllä ihanalta <3 Myös papaija kuulostaa juuri sellaiselta tuoksulta, josta itse tykkäisin.

   Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)