perjantai 20. tammikuuta 2017

Tammikuun suosikkiputeli

Olen tässä kuussa poikkeksellisen hyvissä ajoin kuukauden suosikkiputelin kanssa. Yleensähän saan aikaiseksi julkaista postauksen vasta kuun viimeisenä päivänä. Totta puhuen olen hieman huolissani energiani riittämisestä blogijuttuihin töiden alettua, joten viisaampi varmaan kirjoitella postauksia nyt, kun vapaa-aikaa vielä on. Tässä kuussa kuukauden suosikkiputeleita on totutusta poiketen kaksi. Onneksi blogi on minun, ja voin tarvittaessa keksiä postaussarjan säännöt uusiksi :D Nämä kaksi tuotetta kuitenkin liittyvät tiiviisti toisiinsa, joten kaipa ne voidaan melkein yhdeksi tuotteeksikin laskea.

Tammikuun kunniaksi haluan siis esitellä teille kaksi The Body Shopin joulukalenterista tullutta kasvovoidetta. Voiteet ovat The Body Shop Vitamin E Moisture Cream ja The Body Shop Oils of Life Intensely Revitalising Sleeping Cream. Tiedän joidenkin kokevan ihonhoitotuotteet, kuten voiteet melko tylsäksi kosmetiikkakategoriaksi. Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että hyvät ja itselle toimivat ihonhoitotuotteet ovat pohja ja edellytys kauniille meikille sekä olemukselle muutenkin. Toki joitain meistä on siunauttu kauniilla ja kuulaalla iholla luonnostaan, jolloin ihonhoitotuotteisiin panostaminen ei ole niin välttämätöntä. Itse kärsin kuitenkin jonkun verran epäpuhtaukista sekä sekaihosta, joka vuodenajoista riippuen kiusaa joko kuivuudellaan tai rasvaisuudellaan. Hyvillä ihonhoitotuotteilla saan kuitenkin helpotettua tilannetta.The Body Shop Vitamin E Moisture Cream on siis nimensä mukaisesti E-vitamiinia sisältävä päivävoide, jonka on tarkoitus kosteuttaa ihoa jopa 48 tunnina ajan. E-vitamiinin lisäksi voide pitää sisällään mm. mehiläisvahaa, hyaluronihappoa, aloe vera -geeliä ja voipuunvoita. Tuote on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle, eikä se ole koostumukseltaan kovinkaan paksua. Näin ollen voide imeytyy ihoon ongelmitta ja toimii hyvin meikin alla. Oma ihoni voisi näin talviaikaan kaipailla hieman paksumpaakin päivävoidetta, mutta olen varma, että kevään tullen tämä olisi nassulleni täys napakymppi. Luulenkin, että joudun kotiuttamaan tästä vielä täysikokoisen version kevään mittaan. Täysikokoinen (50ml) tuote maksaa 21,50e.The Body Shop Oils of Life Intensely Revitalising Sleeping Cream puolestaan on TBS:n yövoide. Voiteen mieluisuudesta kertonee sekin, että olen jo ehtinyt käyttää joulukalenterista löytyneen näytekoon tyhjäksi ennen tämän postauksen kirjoittamista. Tuote tullaan siis näkemään ajallaan myös tammikuun loppuneissa. Voide sisältää mustakuminan, kamelian ja ruusunmarjan siemenöljyjä, oliiviöljyä sekä seitsemää erilaista eteeristä öljyä, ja sen on tarkoitus ravita ja elvyttää ihoa yön aikana. Öljyisestä sisällöstään huolimatta voide ei kuitenkaan jätä ihoa öljyisen tuntuiseksi, vaan ainakin oma ihoni imaisee voiteen hyvin. Itse ainakin koin tuotteen sopivan ravitsevaksi ja tehokkaaksi, ja huomaisin sen elvyttävän talvikuivaa ihoani. Tätäkin haluaisin ostaa lisää vaikka heti, mutta täysikokoisen (50ml) putelin arvokkuus hieman pidättelee ostointoani. Voiteen hinta on 36,00e.Ovatko The Body Shopin ihonhoitotuotteet sinulle tuttuja?

4 kommenttia:

 1. Käytin jossain vaiheessa tosi paljon TBS:n tuotteita mut nyt on jääny vähemmälle. Nuo Oils Of Lifet kiinnostaa muaki! Ite vannon hyvän ihonhoidon nimeen,viimestään meikatessa nakee onko iho hyvin hoidettu vai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihonhoitoon panostaminen kyllä kannattaa, ja satsauksen huomaa! :)

   Poista
 2. Body Shopilta löytyy kyllä monia hyviä ja mielenkiintoisia tuotteita. Noita en vielä ole kokeillut. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)