lauantai 25. helmikuuta 2017

Tuotteet, joita on vain pakko ostaa uudelleen

Tänään ajattelin kirjoitella teille tuotteista, joita minun on vaan purkin loppuun kulumisen jälkeen ollut pakko ostaa uudelleen. Yleensähän olen innokkaana testailemassa uusia tuotteita ja tuotemerkkejä, ja koska kosmetiikkamaailma uutuuksineen on lähes rajaton, ostan harvoin samaa tuotetta kahta kertaa. Joidenkin tuotteiden kohdalla olen kuitenkin saanut todeta lausahduksen: tämä on täydellisyyttä ja parempaa ei enää tarvitse hakea. Tässä siis muutamia mun Pakko saada lisää -tuotteita:


Batiste -kuivashampoot
Tiedän, että en ole mielipiteeni kanssa yksin: Batisten kuivashampoot vaan ovat parhaita kuivashampoita, joita maa päällään kantaa! Parempaa en ole kohdannut, enkä halua enää etsiä. Laadun ja toimivuuden lisäksi Batisten tuotteissa hinta on todellakin kohdillaan, ja mikäli käytössä olevan kuiviksen tuoksu alkaa tökkimään, löytyy merkiltä runsaasti erilaisia tuoksuvaihtoehtoja. Valittavana on myös kohdennettuja tuotteita mm. ohuille, tummille ja vaaleille hiuksille.



TIGI Bead Head Masterpiece -hiuslakka
Myös tämä TIGI:n lakka on saanut paljon ylistystä, ja ihan syystä. Lakan pitävyys on loistava, eikä vaativammankaan nutturakampauksen kanssa tarvitse huolehtia siitä, että lakan pito loppuisi kesken päivän. Ainoastaan joissain kiharakampauksissa olen kokenut pidon jopa liian kovana (kiharat eivät liiku kovin elävästi), ja silloin olenkin pyrkinyt pitämään lakan määrän vähäisenä. Itsehän omistan pitkät ja todella paksut hiukset, jonka vuoksi monikaan lakka ei vain pysty pitämään hiuksiani kurissa, ja siksi olenkin hiuslakkani kanssa melkoisen vaativaa sorttia. Plussaa myös siitä, että monista lakoista poiketen tämä oikeasti tuoksuu hyvältä.



Moroccanoil -hoitoöljy
Vuosien saatossa olen ehtinyt kokeilla hiuksiini monenmoisia hiusöljyjä. Moroccanoilin voittanutta ei kuitenkaan ole tullut vastaan. Tuote tuoksuu hyvältä, ja tekee hiuksistani selvästi helpommin käsiteltävät. Tiedän, että jotkut saattavat kokea hiusöljyt rasvoittavina, lätistävinä ja liian raskaina, jolloin Moroccanoil ei varmasti ole muita öljyjä parempi vaihtoehto. Oma paksu lettini ei kovin helposti öljyistä hätkähdä, ja siksi olenkin kokenut öljyt esimerkiksi hiusseerumeita paremmaksi vaihtoehdoksi itselleni.



Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit -kasvojenpesuaine
Kauppojen hyllyt ovat täynnä naamaputsareita, enkä nyt sano, että tämä Nutrogena olisi ehdottomasti niistä kaikista paras ja täydellisin. Ainakin samalle tasolle yltäviä tuotteita varmasti löytyy useita. Itseäni Neutrogenassa on kuitenkin miellyttänyt edullinen hinta, ihana greipin tuoksu sekä hyvä puhdistusteho esimerkiksi arkimeikkiä poistaessa. Henkilökohtaisesti olen tykästynyt näihin geelimäisiin putsareihin, ja pidän niitä omalla kohdallani tehokkaampana kuin voidemaisia tai maitomaisia putsareita. Kovin kuivalle tai herkälle iholle tämä saattaisi kuitenkin olla liikaa.



Oriflame True Perfection Perfecting Day Moisturiser
Myöskään Oriflamen True Perfection -voiteestan en voi sanoa, etteikö parempaa päivävoidetta mistään maailma kolkasta löytyisi. Itsehän saan Oriflamen edustajaksi joskus ryhtyneenä tuotteista mukavia alennuksia sekä ilmaistuotteita. Näin ollen omalla kohdallani tämän tuotteen hinnan ja laadun suhde on todellakin kohdillaan, mikä on varmasti vaikuttanut päätökseeni ostaa voidetta uudemmankin kerran. Mielestäni True Perfection on laadukas päivävoide, joka toimii omalla sekaihollani hyvin ja sopii hyvin etenkin meikin alla käytettäväksi.



Mitkä ovat sinun Pakko saada lisää -tuotteitasi?

5 kommenttia:

  1. Moroccanoil ja Tigin lakka, jota olen käyttänyt jo vuosikausia. On tosiaan pitävää, mutta tykkään suihkaista kriittisimpiin kohtiin lopuksi vähän extrapitoa, ja pullo kestää tällä tahdilla tosi pitkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tuo Tigin lakka on pakkauskoonkin puolesta ihan reilusti mitoitettu. Itsekin suihkin monta kuukautta tuosta vajaat 400ml sisältävästä purkista.

      Poista
  2. Neutrogenan puhdistusgeelit ovat tosi hyviä, eivätkä ainakaan kuivata omaa ihoani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Itselläkään tuo ei geelimäisyydestään huolimatta ole kuivattanut ihoa, vaikka olen sitä ihan läpi talven käyttänyt.

      Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)