sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Näillä tuotteilla torjun: Bad Hair Day:tä



Tarkoituksena olisi toteuttaa tällainen kosmetiikka-aiheinen postaussarja nimeltä "Näillä tuotteilla torjun (milloin mitäkin)". Ensimmäisenä esittelyssa on siis hiustenhoitotuotteita. Sanottakoon, että tässä ei todellakaan ole koko shamppoo/hoitoaine/muotoilutuotteiden kaarti kaapeistani. Olen nimittäin melkoinen hamsteri näissä kosmetiikka-asioissa, ja aika usein tulee osteltua yhtä ja toista tarpeellista ja tarpeetontakin. Tässä nyt kuitenkin niitä lemppareita, joista haluan muutaman sanasen kertoa.


Goldwell Dualsenses Color Extra Rich- shampoo ja tehohoito

Tämän parivaljakon kampaaja onnistui myymään minulle tässä pari viikkoa takaperin. Kyseessä siis erityisesti paksuille ja karheille värjätyille hiuksille, eli juurikin meikäläisen kuontalolle suunniteltu tuotesarja. Siloittaa mukavasti hiuksia ja tekee niistä helposti käsiteltävät. Tehohoidossa ehdottomasti etuna on se, että vaikutusaika on vain 60 sekuntia. Ei nimittäin paljoa huvita tuolla opiskelijakämpän kylmässä kylpyhuoneessa seisoskella ikuisuuksia vaikka kuinka hiukset elpyisivät. Tämä tuotepari on tällä hetkellä ehdoton suosikkini, eikä harmitä yhtään, että sorruin heräteostokseen kampaamoreissun päätteeksi.


Garnier Respons Caring Conditioner- hoitoaine

Respons on käsittääkseni suhteellisen uusi tuotesarja Garnierilta. Olin kuullut monen hehkuttaneen tätä tuotetta, ja niinpä se oli sitten omaankin hyllyyn puteli kotiutettava. Ja hintaa oli muistaakseni hurjat 2,95e! Näitä Respons-tuotteita on muutamaakin eri sorttia, mutta itse valitsin tuon kuiville ja vaurioittuneille hiuksille suunnatun. Tässä tuotteessa on kyllä hinta-laatusuhde kohdillaan! Hiukset jäivät todella pehmeän tuntuisiksi. Erityisen rakastunut olin tuohon pehmeään, hiukan vaniljaiseen tuoksuun <3


BC Hairtherapy Oil Miracle- hiusnaamio

Jokin aika sitten päätin panostaa hiusten elvyttämiseen naamion avulla. Päätin valita hieman laadukkaamman tuotteen toivoen, että tulokset olisivat parempia. BC:n naamio sisältää keratiinia, ja lupaa rakennepaikata hiuksia syvältä. Vaikutusaika 5-10min. Hiukkasen on välillä hiukset jääneet mähläisen tuntuisiksi tästä (lieneekö huuhtelu jäänyt heikoksi vai mikä lie?), mutta ihan kokeilemisen arvoinen tuote tämäkin niihin hetkiin, kun jaksan panostaa hiustenpesuun vähän enemmän aikaa.




Matrix Oil Wonders- hiusöljy

Kuivien latvojen ehdoton pelastaja! Parilla painalluksella saa jopa meikäläisen välillä tosi pörröiset hiukset ojennukseen, ja samalla hius kiittää kosteudesta. Itse en myöskään ole kokenyt minkään sorttista rasvoittumisongelmaa, toki öljykä ei kannata tyveen tunkea. Vaikka tuotetta on jäljellä vielä reilusta, olen jo nyt päättänyt, että tätä hankitaan lisää!


Sunsilk Pro Heat- lämpösuoja

Kovin paljon ei enää nykyään tule tukkaa suoristeltua tai kiharreltua, mutta silloin harvoin kun sen teen, on lämpösuoja ehdottomasti paikallaan. Sunsilkin lämpösuoja leviää hyvin ja on ollut riittoisa. Hintaakaan tuolla tuoskin kauhean monta euroa on. Erityiskiitos kuitenkin ihanasta vadelmantuoksusta, joka kestää hiuksissa koko päivän.


Four Reasons Super Shaper- hiuslakka

Ei päivää ilman hiuslakkaa. Eikä mikä tahansa hiuslakka käy, sillä tämä pörrö ei ihan vähästä kesyynny. Four Reasonsin lakassa on omaan makuuni riittävästi pitoa, mutta tukka ei kuitenkaan näytä kovalta kypärältä. Ainoa harmi on pullon pieni koko.




Tangle Teezer

Tiedän, että en ole ensimmäinen enkä viimeinen joka fanittaa Tangle Teezeriä. Tätä ihmeharjaa on nykyään kaikissa väreissä, eri mallisina ja kokoisina. Eikä ihme. Omille hiuksilleni on ollut aina vaikeaa löytää hyvää harjaa. Moni harja yksinkertaisesti jää hiuksiini kiinni eikä handlaa pitkiä ja paksuja kutrejani. Tangle Teezerillä paksutkin hiukset saa kuitenkin harjattua ilman repimistä. Tuntuupa Teezeri soveltuvan paremmin myös kosteille tai märille hiuksille kuin normiharja. Jos et ole vielä kokeillut niin suosittelen.



Tässäpä oli minun hiusfeivörittini. Oliko tuttuja tuotteita? Jäikö jotain kysyttävää/kommentoitavaa? 

Rakkaudella,

Neilikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)