sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Oriflame NovAge True Perfection

Nyt olisi vuorossa pientä esittelyä ja arvostelua Oriflamen NovAge-linjan True Perfection -setistä. NovAge-ihonhoitotuotteiden perheeseenhän kuuluu neljä eri tuoteryhmää, jotka on jaoteltu suositusiän mukaan. Tuoteryhmistä True Perfection on tarkoitettu kaikkein nuorimmille käyttäjille, ja sen ikäsuositus on 20+. Linjan muista tuotteista puolestaan Ecollagen on ikäsuositukseltaan 30+, Ultimate Lift 40+ ,ja sarjan uusin tulokas Time Restore 50+. Nuo ikäsuosituksethan ovat tietenkin suuntaa antavia, ja jokaisen käyttäjän kohdalla on tuotetta valitessa arvioitava myös ihon kuntoa ja ihotyyppiä. Esimerkiksi jos 40-vuotiaan henkilön iho on kovin taipuvainen rasvaisuuteen, voi tuo ikäsuosituksen mukainen Ultimate Lift olla liian tuhtia tavaraa. Itse olen nyt käyttänyt ikäni mukaisesti tuota True Perfection -sarjaa, eikä minulla ole omakohtaista kokemusta muiden sarjojen tuotteista. Äitini sen sijaan on käyttänyt Ultimate Liftiä jo usemman setin, ja tykästynyt niihin kovasti.

NovAge-tuotelinjan kantavana ajatuksenahan on ihon ikääntymisen ennaltaehkäiseminen ja myöhemmässä vaiheessa myös juonteiden siloittaminen. Jokaiseen tuotetyhmään kuuluu kuusi tuotetta, ja luonnollisesti Oriflame suosittelee näiden kaikkien tuotteiden käyttämistä päivittäisessä ihonhoitorutiinissa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.Ihonhoitorutiini alkaa luonnollisesti puhdistuksella. Puhdistuksessa käytetään NovAge Refining Foaming -geeliputsaria. Itsehän en tykkää käyttää maitomaisia tai emulsiomaisia putsareita, joten tämä geeliputsari on itselleni mieluinen. Noissa ikäntyneemmälle iholle tarkoitetuissa seteissä geeliputsari on vaihdettu maitomaiseen versioon, sillä kuivemmalle iholle geelimainen tuote voi olla liian kuivattava. Geeliputsarissa on mieto tuoksu, josta en kyllä itse saa kiinni, mille se tuoksuisi. Joku teollinen parfyymihan tuo taitaa olla.

Kasvojen pesun jälkeen puhdistus viimeistellään NovAge Skin Renewing -kasvovedellä. Vaikka kasvovesi on täysin nestemäistä, huomasin, että se ikäänkuin jättää iholle jonkinlaisen kalvon. Lisäksi levittäessäni kasvovettä vanulapulla lappu jotenkin tuntui "liukuvan" ihon pinnalla. En nyt oikein osaa selittää tuntumaa, mutta jotain tavallisesta kasvovedestä poikkeavaa tässä oli. Itseäni tuo ei kuitenkaan haitannut, sillä kummallinen tuntuma liittyi vain kasvoveden levitykseen, eikä iho jäänyt levityksen jälkeen tuntumaan mitenkään erikoiselta.Kasvoveden jälkeen seuraa NovAge True Perfection Miracle Perfecting -seerumin levitys. Itsehän en ole ikinä mikään innokas seerumien käyttäjä ollut, ja voi hyvin olla, että ainakin aamuisin tulen skippaamaan tämän rutiinin jatkossakin. En vain jotenkin koe seerumin käyttöä mitenkään hyödylliseksi tai tarpeelliseksi. Todennäköisesti ihon ikääntyessä mielipiteeni tästä muuttuu, mutta niin kauan kun ihoni taistelee enemmän finnejä kuin ryppyjä vastaan, seerumin käyttö tuntuu hieman turhalta. True Perfection -seerumi on kuitenkin käyttökokemukseltaan ihan toimiva. Se imeytyy ihoon nopeasti ja mätsää hyvin yhteen sarjan päivä- ja yövoiteiden kanssa.

Silmänympärysvoiteidenkaan päälle en oikein ymmärtänyt vielä pari vuotta sitten, vaan pidin niitä täysin turhana. Nykyisin käytän kuitenkin sy-voidetta aamuin illoin siinä toivossa, että se kirkastaisi tummia silmänalusiani ja viivyttäisi juonteiden muodostumista silmien ympärille. En nyt oikein osaa sanoa tekeekö True Perfection Refreshing Eye Illuminator -silmänympärysvoide näistä kumpaakaan, mutta toisaalta en ole huomannut kummempia vaikutuksia muissakaan käyttämissäni silmänympärysvoiteissa. Plussaa siitä, että voidetuubin päässä on "kuula", joka estää sen, ettei tuotetta tule purkista valtavia määriä kerrallaan.

Viimeisenä vaiheena ihonhoitorutiinissa on tietenkin yö- tai päivävoiteen levitys. Itse olen käyttänyt True Perfection -sarjan Perfecting-päivävoidetta aiemminkin, joten se on minulle jo tuttu ja hyväksi havaittu. Yövoide sen sijaan on tuntemattomampi tapaus, jota testailen myös mielelläni. True Perfection Renewing Night Care -yövoide on koostumukseltaan paksumpaa, muttei kuitenkaan mitenkään supertuhtia. Voisinkin kuvitella, että joku saattaisi kaivata yövoiteelta vähän tuhdimpaa olemusta, mutta itse olen ihan tyytyväinen, että myös yövoide imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Miinuksena voiteista sanottakoon se, että jos ihoni on kuiva, saatan tuntea voidetta levittäessäni pientä kirvelyä. Se menee kuitenkin nopeasti ohi, eikä iho reagoi tuotteeseen esim. punoittamalla. En sitten tiedä, mikä ainesosa voiteessa tuollaista aiheuttaa, sillä muiden voiteiden kanssa en ole vastaavaa tuntenut.


Kokonaisuutena NovAgen True Perfection -ihonhoitosetti on siis mielestäni toimiva kokonaisuus. Itse sain setin ilmaiseksi kaupattuani muutaman ihonhoitosetin, mutta tällä hetkellä setillä näyttää olevan hintaa 84e, mikä ei kylläkään mielestäni ole kovin paha hinta kuudesta täysikokoisesta tuotteesta. NovAge-tuotesettien hinta kasvaa sen mukaan, mitä iäkkäämmälle iholle setti on suunnattu, ja yli 50-vuotiaille suunnattu setti kustantaakin jo tällä hetkellä 133e. On tästä nuoresta iästä näköjään vielä yllättäviä hyötyjä ;)

1 kommentti:

  1. Mulla on tämä setti käytössä muiden tuotteiden ohella ja olen ollut ihan tyytyväinen. Kasvovettä en tosin ole vielä kokeillut kun se odottaa edellisen loppumista. Kasvoputsari on ainut, josta en niin välitä koska se tuntuu jotenkin kuivattavalta. Tietenkin on varmaan ajateltu, että heti putsauksen jälkeen käytettäsiin kasvovettä jne., mutta esim. ennen saunaan menoa se ei onnistu ja sen aikaa joudunkin "kärsimään" kasvojen kireyden tunteesta. Muuten tosi laadukkaan ja ylellisen oloiset tuotteet :)

    VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)