perjantai 10. maaliskuuta 2017

Bette Box 3/2017

Kuten jossain aiemmassa postauksessa jo mainitsinkin, päätin taas muutaman kuukauden tauon jälkeen palata Bette Boxin (eli entisen Livboxin) tilaajaksi. Itsehän pidän näiden yllätysboxien hauskuutena ennen kaikkea sitä, että saan jännittää ja yllättyä boxin sisällöstä. Toki pidän myös siitä, että boksin avulla on mahdollista törmätä itselle uusiin tuotteisiin ja tuotemerkkeihin, mutta yllättyminen ja yllätysboksin saaminen ovat ehdottomasti iso syy sille, miksi ylipäänsä haluan jotain kauneusboxia tilata. Tällä kertaa tein kolmen kuukauden tilauksen, ja se ajoittuukin mukavasti piristämään kevättäni ennen kesäloman alkamista.

Maaliskuun Bette Boxin saaminen kotiin asti meinasi tosin osoittautua tavattoman vaikeaksi. Sain jo viime torstaina (2.3.) sähköpostin, että boxit on nyt lähetetty, ja saapuvat lähipäivinä. Perjantaina huomasinkin jo joidenkin kanssabloggaajien saaneen omat boxinsa perille. Koska itse asun täällä vähän pohjoisemmassa, en odottanutkaan, että olisin oman Betteni jo perjantaina saanut. Mutta sitä ei kuulunut maanantainakaan. Eikä tiistaina. Eikä keskiviikkona. Ja mikä mukavinta, myöskään paketista saamani lähetystunnus ei osannut kertoa, missä päin laatikkoni seilaa, ja onko se edes matkalla. Viimein torstai-iltana (klo 20.30!!!) sain viestin, että paketti on haettavissa. En tietenkään jaksanut sitä lähteä enää siihen aikaan hakemaan, joten boxin saaminen jäi lopulta tähän päivään (10.3.). En tajua mikä ongelma paketin lähettämisessä oli, ja oliko ongelma Bette Box-tiimillä vai Postilla, mutta aikas kauan kesti lähetyksen saapuminen tänne Itä-Suomeen asti. Onneksi olin kuitenkin tehokkaasti onnistunut sulkemaan silmäni boxista tehdyiltä postauksilta, ja yllätys säilyi loppuun asti.

Mutta mitä kauan odotettu laatikko lopulta piti sisällään? Maaliskuun boxihan oli bloggaajien kokoama, mikä on tunnetusti luvannut korkealaatuista sisältöä. Katsotaanpa kuinka tällä kertaa:BIOZELL Color Mas -sävyttävä tyvispray (200ml)
Olen joskus pyöritellyt käsissäni näitä Biozellin sävyttäviä tyvispraytä kaupassa ja pohtinut näiden toimivuutta käytännössä; ensinnäkin onko sävy oikeanlainen, värjääkö spray samalla myös päänahan, kädet ja puoli naamaa ja toisaalta miten luonnollinen lopputulos on. No, nyt ainakin saan tähän vasauksen. Omaan Betteeni osunut sävy oli dark brown, jonka olisin varmaan itsekin noista tuotteen viidestä sävyvaihtoehdosta valinnut. Mielenkiinnolla kyllä tätä testailen.

LUMENE Color Corrector -CC-voide (30ml)
Myös Lumenen CC-voide oli itselleni ihan positiivinen yllätys. Itsehän valitsen ihan arkimeikkinkin meikkipohjan tuotteeksi meikkivoiteen, mutta esim. kevyemmässä viikonloppukäytössä tykkään käyttää myös BB- ja CC-voiteita. Myös uudistunut Lumene kiinnostaa itseäni siinä määrin, että otan tämän käyttöön oikein mielelläni.

BATISTE Stylist XXL Volume Spray -tyvisuihke (50ml)
Batistehan on mun ikuinen suosikki kuivashampoiden osalta. Myös tämä volyymia antava tyvispray kuulostaa ihan kokeilemisen arvoiselta. Jotenkin kuitenkin pidin tätä hieman tylsänä valintana Bettee Boxiin, sillä muistaakseni viime syksynä Livbox piti sisällään Batistelta samanmoisen matkapakkauksen kuivashampoota. Itse toivoisin, että boxit olisivat niin merkkien kuin tuoteryhmienkin osalta mahdollisimman monipuolisia, ja nyt se ei kyllä ihan toteutunut.

MADARA Exfoliating Scrub -kasvokuorinta (12,5ml)
Boxista löytynyt Madaran kasvokuorinta vaikutti todella kiinnostavalle, sillä tuotteen kerrotaan muuttuvan käytössä öljyisestä maitomaiseksi. Lisäksi tuote lupaa tehdä ihosta kirkkaamman ja hehkuvamman sekä avata tukkeutuneita ihohuokosia ja siloittavan ihoa. Mähän olen ihan superhidas käyttämään näitä kasvokuorintoja loppuun, mutta mielelläni siis otan tämänkin tuonne purkkiarmeijani jatkoksi.

NIVEA Men Sensitive After Shave Balm -partabalsami (100ml)
No niin! Aiemmat neljä tuotetta siis olivat mielestäni ihan kivoja, mutta tämä!!! Mitä!? Partabalsami boxissa, jonka tilaajista varmasti 95% on naisia?! Tiedän kyllä, että tätä balsamia on blogi- ja vlogimaailmassa kehuttu mainiona primerina, ja varmaan siksi joku onkin ajatellut sen sopivan juuri bloggaajaboxiin, mutta silti?! Mielestäni nettihypetys ei vielä oikeuta tätä valtavan isoa ja miehiseltä tuoksuvaa putelia Bette Boxin sisällöksi. Luulenpa, että nyt kun  olen tuon kerran saanut, niin pakkohan sitä on primerina testata, mutta todennäköisesti mies perii sen ihan siihen parranajokäyttöön hyvinkin pian.

Tuon kissan oli ihan pakko päästä yhteiskuvaan boxin kanssa. Kun otin tuotteet pois, se änkäsikin itsensä tuonne laatikkoon :D

Kokonaisuutena olin kyllä tähän maaliskuun bloggajien kokoamaan Bette Boxiin hieman pettynyt. Tammi- ja helmikuun Bette Boxit olivat oikeasti todella kivoja, ja hieman harmittelinkin, kun itse en niitä boxeja tilannut. Nyt kuitenkin mentiin alkuvuodesta jonkin verran alaspäin. Mielenkiintoisimpina ja oikeasti kivoina tuotteina nousivat tuo Madara ja Lumene. Batiste ja Biozell olivat ihan ok, kun taas Nivea MEN aiheutti raivoa. Seuraavan boxin on luvattu sisältävän peräti viisi täysikokoista tuotetta. Toivoa sopii, että tuotteet olisivat kuitenkin esimerkiksi naistentuotteita...

Mitä mieltä olitte maaliskuun Bette Boxista?

2 kommenttia:

  1. No mähän testasin eilen ton Nivean ja ei se kyllä toimi, kuten arvasinkin. Lisäksi iltaa kohden tuli iholle jotenkin tukkoinen olo ja oli ihanaa päästä pesemään kasvot. Mattaisena se kyllä piti meikin, mutta musta tuntuu, että pitemmän päälle saisin tosta näppyjä.

    VastaaPoista
  2. Mun ajatukset tosta miesten aftershavesta on täysin samat kuin sullakin. En vaan tajua :D Ja siis juu, tota on hypetetty ympäri maailmaa, mutta siis eikö tosta olisi sitten vaikka voinut laittaa boksiin jonkun näytekoon, jos se tonne kerran oli saatava? Muutenkin toi alkaa olla jo vähän vanha juttu.

    Batiste ja Madara oli ehdottomasti kiinnostavimmat tuotteet tästä boksista :) Lumenen CC-voidekin on ihan hyvä tuote, tai oli silloin kun sitä joskus käytin :D Saa nähdä onko Lumenen uudistus jotenkin vaikuttanut tohon!

    VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)