perjantai 3. maaliskuuta 2017

Helmikuun loppuneet

Helmikuu tuntui menevän supernopeasti. Omalla kohdallani se sisälsi kiirettä, väsymystä, flunssaa ja stressiä, mutta myös onnistumisia, iloa, rentoutumista ja tietenkin tänään alkaneen hiihtoloman odottelua. Vaikka olen meikannut helmikuun aikana lähes joka päivä, loppuunkulutettuihin tuotteisiin ei tullut yhden yhtä meikkituotetta. Loppuneet saldo jäikin todella mitättömäksi, ja roskiin lentää tämän postauksen myötä todellä tylsiä ja arkisia ihon- ja hiustenhoitoon kuuluvia tuotteita. Toivotaan, että maaliskuun postaukseen tuotteita mahtuu aikanaan enemmän ja monipuolisemmin. Tässäpä siis helmikuun loppuneet:

Lancome Hydra Zen Masque (15ml)
Talvella iho tuntuu kaipaavan kosteutta enemmän, kuin sille on sitä edes mahdollista tarjota. Päivävoiteena en tykkää käyttää kovin tuhteja tuotteita, sillä voiteen tulee imeytyä nopeasti ennen meikkaamista ja toimia meikkkivoiteen ja primerin pohjalla. Öisin on kuitenkin superkosteutuksen aika. Lancomen Hydra Zen Masgue on siis kosteuttava geelimäinen yönaamio, joka levitetään illalla kasvoille ja kaulalle ja annetaan vaikuttaa yön yli. Mielestäni tämän kosteutusteho oli ihan ok, mutta voisin kuvitella, että ihan rutikuivalle nassulle tämä ei olisi tarpeeksi tehokas. Ostaisinko uudelleen? En varmaankaan. Hintakin hirvittää.

The Body Shop Vitamin E -päivävoide (15ml)
Tämän TBS:n päivävoiteen olenkin jo esitellyt tarkemmin tammikuun suosikkiputelina, joten se ei enää tässä yhteydessä esittelyjä kaipaa. Ostaisinko uudelleen? Kyllä!Dermosil Arctic Berries Consepts -kasvonaamio (75ml)
En edes muista, milloin olen tämän vadelmantuoksuisen ja vaaleanpunainen syväpuhdistavan kasvonaamion hankkinut, mutta olen joka tapauksessa onnellinen, että purkki on vihdoin kulutettu loppuun. Ostaisinko uudelleen? Onkohan tätä edes enää myynnissä? No en nyt koe kyllä tarvetta hankkiakaan uudelleen.

Oriflame Love Nature Anti-Ageing -silmänympärysvoide (15ml)
Oriflamen Love Nature -sarjan silmänympärysvoide lupaa kirkastaa ja kosteuttaa silmänympärysihoa sekä hävittää juonteita. Kosteutta tämä varmasti tarjosi, mutta noista muista lupauksista en sitten sanokaan mitään. Ostaisinko uudelleen? Tämä on sen verran edullinen ja asiansa hoitava tuote, että voisin jossain vaiheessa ostaakin.Yves Rocher Brilliance Shine -shampoo (50ml)
Tästä pikkushampoosta olenkin kertoillut jo Yves Rocherille tekemäni tilauksen yhteydessä täällä. Kaikin puolin toimiva shampoo, joka jättää hiukset todella puhtaantuntuisiksi ja vaahtoaa hyvin. Ja nämä YR:n tuotteethan eivät ole hinnallakaan pilattuja. Ostaisinko uudelleen? Ostin jo täysikokoisena!

Wen Ultra Nourishing - puhdistava hoitoaine (120ml)
Myös nämä kaappini perällä notkuvat Wen-sarjan tuotteet ovat olleet minulla useamman vuoden. Harvakseltaan näitä käyttelen, mutta mitenkään superrakastunut en näihin ole, ja siksipä muut shampoot ja hoitoaineet vetävät usein pidemmän korren. Kyseessä on siis puhdistavien hoitoaineiden sarja, joiden kanssa ei ole tarkoituksena käyttää ollenkaan shampoota. Tämä loppuun kulutettu purnukka on jonkin sortin tehohoito, jota on tarkoitus käyttää varsinaisen puhdistavan hoitoaineen lisänä. Itse käytin tämän nyt loppuun ihan shampoon kaverina hoitoaineen tapaan, ja sellaisessa käytössä tämä kyllä palveli ihan hyvin. Ostaisiko uudelleen? En.Oliko mukana tuttuja tuotteita?

1 kommentti:

  1. TBS:n Vitamin E sarjan tuotteet on hurjan hyviä! Tota kasvovoidetta pitäisikin käydä ostamassa jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)