lauantai 28. tammikuuta 2017

Parin euron kosmetiikkaa: W7

Moikka taas pitkästä aikaa! Työt ovat nyt alkaneet, ja kuten jo aiemmin osasin uumoilla, vapaa-aika ja sitä myötä jaksaminen blogin kirjoittamiseen on vähentynyt rutkasti! Töissä on kyllä kivaa, ja nautin oman alan hommissa olemisesta kovasti, joten vapaa-ajan väheneminenkään ei oikeastaan haittaa. Ja onneksi viikonloput ovat kuitenkin vapaita, eli ainakin silloin aikaa on mahdollista löytää myös blogijutuille.

Tänään ajattelin jatkaa vähän aikaa sitten aloittamaani Parin euron kosmetiikkaa -postaussarjaa, jonka tarkoituksena on esitellä kaikista edullisimpia kosmetiikkamerkkejä. Postaukset ja tuotteiden esittelyt perustuvat täysin omiin kokemuksiini ja mielipiteisiini kyseisistä tuotteista ja tuotemerkistä ylipäätään. Kannattaa myös ottaa huomioon, että en todellakaan ole kokeillut kaikkia esittelemäni tuotemerkin tuotteita, joten kyseessä olevalta tuotemerkiltä voi löytyä paljonkin huipputuotteita tai vastaavasti täyttä kuraa.

Viime kerralle esittelin erittäin edullista ja Suomessa viime aikoina totaalisen läpimurron tehnyttä Essenceä. Tämän kertaisessa postauksessa puolestaan ajattelin esittellä W7-nimistä tuotemerkkiä. W7 kuuluu juurikin niihin merkkeihin, jonka tuotteita en ole kovin paljoa testaillut, mutta jotain kuitenkin olen. Näin ollen minulla ei ole kovinkaan kattavaa käsitystä tuotemerkin eri kategorioista, vaan oma tietämykseni perustuu ainoastaa luomiväreihin ja meikkimuniin. W7 on todellakin hyvin edullinen kosmetiikkamerkki, ja suurin osa tuotteista maksaa alle 10 euroa. Merkin tuotteita myy muun muassa Cocopanda-verkkokauppa. Itse olen ostanut omat tuotteeni Tuurin kyläkaupasta. Katsellaanpa seuraavaksi hieman omistamiani W7-tuotteita.


W7 Cosmetics Eye Colour Palette In The City

In The City on sävymaailmansa puolesta täydellinen paletti arkikäyttöön. Paletti sisältää kuusi erilaista nudesävyä vaaleasta tummaan ruskeaan. Paletin kaikki sävyt ovat mattaisia, joka lisää niiden vaikutelmaa arkiluomiväreistä. Ostin tämän reilut 6 euroa maksavan paletin innostuneena. Vaikka alhainen hinta hieman epäilytti, olin silti innostunut kokeilemaan palettia, ja ajattelin sävyjen sopivan juuri niihin arkipäiviin, kun haluaisin käyttää luomiväriä, mutta en haluaisi sen erottuvan kilometrien päähän vaan pyrkisin luonnollisempaan lookiin. Valitettavasti luomivärien laatu tuotti kuitenkin pettymyksen. Sävyjen pigmentti on melko huono, ja luomiväriä saa lätkiä luomelle melkoisen määrän. Lisäksi tuote pyrkii hieman varisemaan siveltimellä (ja samoin applikaattorilla) ottaessa, mikä vaikeuttaa tuotteen levittämistä. Olen kuitenkin käyttänyt näitä luomivärejä silloin tällöin ihan vain niiden helpon värimaailma vuoksi. Pakkaus itsessään on metallinen ja heppoisen tuntuinen, joten koko olemus kielii tuotteen olevan sieltä edullisimmasta päästä.


W7 Power Puff Face Blender Sponge Pink -meikkisieni

Toinen omistamani W7-tuote on merkin meikkimuna eli beauty blender. Beauty blenderithän ovat saavuttaneet suuren suosion meikkipohjantekovälineenä, joten itsekin tietenkin odotin tältä suuria. Valitettavasti en ole kuitenkaan useasta käyttökerrasta huolimatta päässyt tämän kanssa kaveriksi. Käytössä muna imee melkoisen määrän meikkivoidetta itseensä, mikä on mielestäni ihan silkkaa meikkivoiteen tuhlausta. Lisäksi naamani tuppaa jäämään jotenkin märäksi enkä ainakaan saavuta täydellisen näköistä meikkipohjaa tämän avulla. En osaa sanoa, miten suuri ero tällä sitten on aitoon beauty blenderiin. W7 on melko jämäkkä ja jotenkin kiinteän tuntuinen, ja se kasvaa kasteltaessa melkein kaksinkertaiseksi. Omistamani Dermosilin meikkimuna puolestaan on huomattavasti pehmoisempi, mutta en kyllä ole saavuttanut sen kauniimpaa lopputulosta senkään avulla. Ehkä en vain osaa ja meikkimunat eivät ole minua varten :D W7-munan hinta on pretty.fi-sivustolla 4,90e.


Kuten sanottu, kokemukseni W7 on hyvin vähäinen. Näiden kahden tuotteen perusteella en kyllä voi sanoa olevani kovinkaan vakuttunut kyseisestä merkistä, ja siksi en varmaankaan tule hankkimaan kyseisen merkin tuotteita enää enempää. Vaikka edullinen hinta ei todellakaan ole aina merkki huonosta tuotteesta, W7:n kohdalla halpa hinta kyllä näkyy myös laadussa. Sääli, sillä merkillä olisi runsaasti muunmuassa kiinnostavan näköisiä luomiväripaletteja testattavaksi edulliseen hintaan.

Onko sinulla kokemusta W7-merkin tuotteista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)