perjantai 6. tammikuuta 2017

Joulukuun loppuneet

Vaikka tammikuuta ja vuotta 2017 onkin takana jo kohta viikon verran, olisi vielä kerran aika palata menneesseen vuoteen joulukuun loppuneiden tuotteiden merkeissä. Hassua huomata, miten kuukauden loppuneissa tuntuu vuorottelevan tietyt tuotekategoriat. Siinä, missä lokakuun loppuneet koostui lähes pelkästään hiustuotteista, ei joulukuussa loppunut ainuttakaan hiustuotetta. Sen sijaan loppuun kului jopa kolme meikkituotetta. Olen pistänyt merkille, että omalla kohdallani loppuneiden tuotteiden määrä vaikuttaisi kuitenkin pysyvän suht vakiona. Tuotteita ei kulu mitenkään järisyttäviä määriä, mutta kuitenkin aina jotain. Jokaisen tuotteen loppuminen tuottaa kuitenkin itselleni jotain hassua mielihyvää, ja näin loppuneet-postauksen kirjoittamisen jälkeen kertyneiden purnukoiden pois heittäminen on yllättävän puhdistavaa! Kannattaa kokeilla ;) Tässä siis joulukuun loppuneet:
Enchanted Floral Pink Peony & Frangipani - body lotioon (120ml)
Jos en ole aivan väärässä, Encanted Floral taitaa olla Cocopanda-verkkokaupan oma merkki? Enää en kuitenkaan tätä kesällä tilattua purkkia valikoimista löytänyt, joten olisiko kyseessä ollut joku kausituote? Joka tapauksessa tämä pionin ja frangipanin (jonkin sortin puu?) tuoksuinen vartalovoide oli todella ihanan tuoksuista ja helposti imeytyvää. Koostumus oli todella kevyttä, joten ihan näin kovilla pakkasilla tämä saattaisi olla teholtaan hiukkasen liian vaatimaton. Ostaisinko uudelleen? Taas on todettava, että maailmassa on liikaa ihania vartalovoiteita testattavaksi, joten en.

Vichy Idéalia -kasvovoide (15ml)
Tämä Vichyn voide tuli jonkin aikaa sitten Livboxin mukana. Itse en saanut purkista tolkkua, onko kyseessä yö- vai päiväkäyttöön tarkoitettu voide, enkä jaksanut alkaa asiaa netin kauttakaan selvittämään. Yövoiteena tämän sitten lopulta päädyin käyttämään. Mielestäni Vichy on ihan perushyvä ihonhoitosarja, mutta itse en jotenkin lämpene "vichymäiselle" tuoksulle, joka on omaan nenääni aika keinotekoinen ja parfyymipitoinen. Ostaisinko uudelleen? En.
Lumene True Mystuc Precise Tip Eyeliner -silmänrajaustussi, sävy 01 Mystic black (1,0ml)
Muisteleisin tämäkin kynän tulleen jostain Livboxista. Rajaan silmäni lähes aina meikatessani, joten silmänrajaustussi oli itselleni todella mieluisa ja tarpeellinen tuote. Valitettavasti monien muiden tussien tapaan tämäkin kuivui todella nopeasti käyttöön oton jälkeen, enkä saanut tussista elvytysyrityksistä huolimatta enää kovinkaan paljon iloa irti. Ostaisinko uudelleen? Jos tussi lupaisi olla kuivumatta, niin mikäs siinä :D

Maybeline Color Sensational Gloss -huulikiilto, sävy 710 Ivory beige (6,8ml)
Vau, loppunut huulituote! Tätä ei ihan joka päivä ainakaan omalla kohdallani näe :D Maybelinen huulikiilto oli kyllä ihan armottoman vanha, joten tuotteen oli todellakin aika loppua ja päästä jo pois meikkipussista. Sävy 710 oli oikein kiva nudesävy, ja nimensä mukaisesti tuote oli todella kiiltoa antava. Pysyvyys tässä ei kylläkään ollut kummoinen. Ostaisinko uudelleen? Myydäänkö näitä edes enää? Ihan sama, en ostaisi.

Dermosil -kulmakynä
Jos aiemmin esitelty huulikiilto oli vanha, niin kyllä on tämä Dermosililta joskus aikoinaan tilaamani kulmakynäkin. Kyseessä oli todellakin huippuhyvä tuote, jota yritin teroitella ja säästellä viimeiseen saakka. Kynä oli riittävän pehmeä ja pigmenttinen, ja sävy oli omille, jo luonnostaan melkoisen tummille kulmilleni juuri passeli. Ostaisinko uudelleen? Olisin ehdottomasti tilannut uuden kynän jo ajat sitten, mutta ilmeisesti Dermosil on uudistanut kulmäkyniään, ja uudet kynät ovat saaneet paljon moitetta osakseen. Hyvästi siis suosikkukulmakynäni!Oriflame Optimals Foaming Gel (200ml)
Tästä tuotteesta olen kirjoittanut jo kokoanaisen postauksen täällä, joten en nyt ala siitä sen suuremmin enää kirjoittelemaan. Ostaisinko uudelleen? Kyllä.

Korres Basil Lemon -suihkugeeli (40ml)
Ja taas Livbox-tuote. Korres oli itselleni ennestään vain nimeltä tuttu luonnonkosmetiikkamerkki, joten testasin tämän pienen suihkugeelin mielelläni. Tuote oli tuoksultaan hieman erilainen, kun suihkugeelini yleensä, sillä tavallisesti valitsen makeita tuoksuja. Pidin kuitenkin Korresista valtavasti, ja sen loppuminen tuntuikin käyvän ihan liian nopeasti. Ostaisinko uudelleen? Voisin ostaakin, mutta saattaisin kokeilla jotan muuta tuoksua vaihtelun vuoksi.
Tässä olivat siis kuukauden loppuneet tuotteet. Muistatteko muuten, kun viime postauksessa hehkutin meneväni unelmatyöpaikkaan työhaastatteluun? Pakko vielä mainita tähän loppuun, että sain paikan ja aloitan työt tammikuun loppupuolella!! Voin jo etukäteen todeta, että työelämään siirtyminen tulee varmasti viemään minusta mehut melko totaalisesti, ja näin ollen myös blogi tulee varmasti päivittymään hitaammalla tahdilla. Yritän kuitenkin myös kevään aikana postailla ainakin viikonloppuisin. Ja työt tosiaan alkavat vasta muutaman viikon päästä, joten yritän ainakin nyt sitä ennen tykittää kaikki mahdolliset mielen päällä pyörivät  postaukset ulos :)

Mukavaa loppiaista kaikille!


Oliko joukossa tuttuja tai itseäsi kiinnostavia tuotteita?

2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta duunista:)
    Mä tykkäsin kovasti tosta Korresin suihkugeelistä, sitä koitin etsiskellä Sokoksen alelaareista mutta en harmikseni löytänyt.

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea työpaikasta! :)

    Mä rakastan Vichyn kasvovoiteita ja oon aina ollut ihan innoissani, kun oon sellaisen saanut jostain kauneusboksista. Noi on kuitenkin sen verran hintavia, etten välttämättä itse enää lähtisi senkään takia ostamaan noita täysikokoisena :D Toi Korresin suihkugeeli tuoksui ihan hyvälle, mutta itse pidin enemmän merkin Bergamot Pear suihkugeelistä, joka tuoksui hedelmäisen makealle :)

    VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)