sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Tilaus Yves Rocherilta

Tänään ajattelin esitellä teille hieman erästä tilausta, jonka tein jo joulukuun puolella. Postaus tämän tilauksen tuotteista on ollut luonnoksissa jo jonkin aikaa, mutta näin kuun ja vuoden vaihteessa edelle ovat kiilanneet niin kuukauden puteli- ja loppuneet tuotteet-postaukset kuin jouluun ja vuodenvaihteeseenkin liittyvät postaukset. Nyt vihdoin on kuitenkin tämänkin vuoro. Olenpahan ainakin ehtinyt testailla tuotteita kaikessa rauhassa ja muodostaa niistä myös oman mielipiteeni. Kyseessä on siis Yver Rocherille tekemäni tilaus, joka sisälsi vartalon- ja hiustenhoitotuotteita, ja jonka kylkiäisenä sain vielä useamman näytetuotteenkin. Yves Rocherilta tilatessahan tilaaja saa joka tilauksen yhteydessä valita ilmaislahjan muutamasta vaihtoehdosta. Kosmetiikkavaihtoehtojen sijaan valittavana on myös puun istuttaminen. Hyväntekeväisyyden valitseminen olisi kyllä ollut hieno teko, mutta valitettavasti olen itse sen verran heikkona sekä kosmetiikkaan että kylkiäisiin, että valitsin tuotelahjan. Käydäänpa nyt tilauksen sisältö läpi tuote kerrallaan:

Yves Rocher Bourbon Vanilla -vartalovoide (390ml)
Tunnettuna vaniljafanina en voinut tietenkään vastustaa tarjouksessa ollutta vartalovoiteen ja suihkugeelin sisältänyttä Bourbon Vanilla-kaksikkoa. Ensinuuhkuttelulla Bourbon Vanilla oli melkoisen voimakas tuoksu, ja vanilja tuli tässä esiin hieman erilaisena kuin olin kuvitellut. Tuoksu ei missään nimessä ole paha, mutta se vaatii hieman totuttelua. Tuoksu on myös ehdottomasti parempi iholla kuin suoraan purkista nuuhkittaessa. Plussaa valtavasta pakkauskoosta!

Yver Rocher Bourbon Vanilla -suihkugeeli (400ml)
Bourbon Vanilla suihkugeeli tuo tosiaan sitä kaipaamaani vaniljaa suihkuhetkiini! Tykkään siitä, että vanilja on selkeästi nuuhkittavissa iholta vielä suihkutuokion jälkeenkin. Myös tämä pakkauskoko on todella suuri, ja olen varma, että kulutan tätä vielä kolmen vuoden päästäkin :D

Yves Rocher Nutri-Silky -hoitoaine (150ml)
Olen jostain syystä alkanut kiinnittää huomiota kosmetiikkatuotteiden sisältämiin parabeeneihin inci-luottelossa. Kovin systemaattisesti en ainakaan vielä ole alkanut parabeeneja välttelemään, mutta ilahdun kyllä huomatessani, että jokin tuote ei parabeenejä sisällä. Tämä hoitoaine (ja ymmärtääkseni muutkin YR:n tuotteet) kuuluu niihin. Muutoin tämä kaurauutetta ja manteliöljyä sisältävä hoitoaine on käyttökokemuksena ihan hyvä; ei mikään suosikkini, mutta ajaa kuitenkin asiansa ns. arkihoitoaineena ihan hyvin. Tuoksu on melko tyypillinen luonnonkosmetiikan tuoksu.


Ja vielä kylkiäisenä tulleet tuotteet:


Yver Rocher Intense Shine -shampoo (50ml)
En odottanut tältä pieneltä shampoonäytteeltä liikoja, mutta yllätys oli todella positiivinen! Shampoo vaahtoaa todella hyvin ja pesuteho on aivan erinomainen. Ja mikä parasta, täyskokoinen (300ml) tuote näyttäisi tälläkin hetkellä olevan YR:n verkkokaupassa hintaan 3,90e! Saatan hyvinkin tilata tätä täysikokoisen pullon, kunhan saan ensin shampoovarastoani hieman pienennettyä :)

Yves Rocher Sexy Pulp Ultra Volume -ripsiväri
Siinä missä ihastuin shampoonäytteeseen, en pitänyt tästä pienestä ripsiväristä sitten yhtään! YR lupaa Sexy Pulp -mascaran tuuheuttavan ripsiä ja antavan niille maksmaalista volyymiä ilman paakkuja. Saahan sitä luvata. Tai siis ei tästä kyllä paakkuripsiä tullut, mutta ei paljon muutakaan. Ripsarilla ei ollut mitään muuta vaikutusta, kuin musta väri; ei tuuheutta, ei pituutta, ei sitten mitään. En rehellisesti sanoen muista törmänneeni näin surkeaan ripsariin aiemmin, ja olen vain onnellinen, että en maksanut tästä mitään.

Yves Rocher -kynsilakka, sävy 108 Pourple Perlé
Viimeisestä kylkiäisestä eli kynsilakasta kirjoittelinkin jo mittavan postauksen joulukuussa, jolloin valitsin tämän lakan kuukauden suosikkuputeliksi. Selvää lienee se, että pidin tästä lakasta erittäin paljon. Lisää mietteitäni lakasta voi käydä lukemassa täältä.
Vaikka Yves Rocher on ollut minulle tuttu brändi jo vuosikaudet, on YR jotenkin jäänyt ihan unholaan kivijalkaliikeen poistuttua kotikaupungistani muutama vuosi sitten. Yves Rocherissa on kuitenkin runsaasti positiivisia puolia, kuten luonnolliset raakaaineet ja luonnonsuojelu, edullinen hinta, paljon tarjouksia ja laaja valikoima sekä tottakai myös ne ilmaislahjat. Luulen, että olen löytänyt YR:n taas muutaman vuoden tauon jälkeen uudelleen, ja tulen varmasti tekemään verkkokauppaan tilauksia jatkossakin.


Oletko käyttäny Yves Rocherin tuotteita? Mikä on suosikkisi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)