sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Katteettomat lupaukseni vuodelle 2016

Hei ja ihanaa uutta vuotta 2017 teille kaikille! Tammikuussa 2016 kirjoittelin blogiini muutaman uudenvuodenlupauksen. Vuosi sitten kirjoitettu uudenvuodenlupaukset-postaus tuli mieleeni ihan yllättäen muutama päivä sitten ja päätin katsoa, mitä sitä onkaan tullut luvattua. Eli kyllä, olin täysin unohtanut lupaukseni jo hyvän aikaa sitten. Ehkä parempi niin, sillä kovinkaan moni noista neljästä lupauksesta ei todellakaan ole toteutunut kuluneen vuoden aikana. Tässä kuitenkin muistutuksena, mitä vuosi sitten lupasin, ja kuinka näiden lupausten toteutumisen suhteen lopulta kävi.

1. Käyn salilla vähintään kerran viikossa
Muistelisin, että tätä lupausta onnistuin jollain tapaa pitämään alkuvuodesta. Sali-innostus kuitenkin lopahti keväällä täysin, ja lopulta irtisanoin salijäsenyyteni. Mielestäni päätös oli oikea, sillä miksi harrastaa jotain, josta en enää nauti. Syksyllä aloitin taas pitkästä aikaa tanssitunnit, ja niistä olen kyllä todella tykännyt. Valitettavasti liikunta jäi silti vuonna 2016 usein ihan liian vähäiseksi ja kausiluonteiseksi. Tässä olisi ehdottomasti parannettavaa vuodelle 2017.

2. Valmistun
En valmistunut. Tällä hetkellä tilanne opiskeluiden suhteen on se, että olen palauttanut graduni jo monta viikkoa sitten, mutta koska yliopisto viettää joululomaa pidemmän kaavan mukaan, graduni arviointi ja sitä myötä maisterinpapereiden saamiseni eivät etene. Opintoja minulla ei kuitenkaan enää ole ja valmistuminen tulee kuitenkin varmasti tapahtumaan nyt tammikuussa, joten periaatteessa koen onnistuneeni tässä tavoitteessa.

3.Painoni ei nouse vuoden aikana
Suoraan sanottuna en muista, paljonko painoin vuosi sitten. Pahoin pelkään, että pari kiloa on saattanut hiipiä mittariin (varsinkin näin joulun jälkeen). Tilanne olisi varmasti vielä korjattavissa tuohon liikuntapuoleen panostamalla ja herkuttelua vähentämällä.

4. Suunnittelen unelmahäät
Mielestäni olen tänä vuonna suunnitellut unelmahäitä. Olen ostanut unelmapuvun, tehnyt konkreettisia suunnitelmia ja hieman hankintojakin. Häämatkan aiomme varata ihan lähipäivinä. Paljon on toki tekemistä ja suunnittelemista vielä näin puoli vuotta ennen hääpäivää, mutta se kuulunee asiaan. Unelmahäät, täältä tullaan!


Tänä vuonna en aio tehdä uudenvuodenlupauksia. Sen sijaan toivon, että uusi vuosi tuo tullessaan paljon uutta; jännittäviä, ihania ja haastaviakin elämänmuutoksia. Miehen kanssa lupasimme viime yönä toisillemme, että menemme tänä vuonna naimisiin, ja emme karkaa alttarilta. Siinä on mielestäni lupausta kerrakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)