maanantai 21. syyskuuta 2015

Hääkuntoon kesäksi 2017?


Rantakuntoonhan tässä on jo useampana vuonna tavoiteltukin ilman mitään kovin merkittäviä tuloksia. Olisikohan hääkuntoon pääseminen käänteentekevä motivaattori upea fitnesskropan hankkimiseen? Moni nainen asettaa hääpäivälle valtavia paineita ja vaatimuksia ulkonäkönsä suhteen. Huolellisesti valitut mekko, meikki ja kampaus eivät riitä. Sen vartalonkin pitäisi olla niin perhanan tikissä. 

En pidä itseäni varsinaisesti lihavana, mutta hyvin kropasta voisin muutaman kilon, tai vaikka kymmenenkin tiputtaa. Nyt kun häihin on vielä hyvin aikaa, ehtisin tekemään vartalolleni paljonkin. Voisin aloittaa superdieetin (Jutta tarjoaa muuten erikseen myös morsiandieettiä), hankkia personal trainerin tai ihan vaan systemaattisesti vaihtaa hampparin heraproteiiniin. Kysymys kuuluukin, mitä todella olen valmis tekemään, ja mitä omalta ulkonäöltäni tahdon.

En tahdo olla itselleni liian ankara tai alkaa elämään vedellä ja omenilla. Muutaman epäonnistuneen laiharin jälkeen tiedän jo, että nuo eivät ole ne keinot, joilla meikälikka pääsee tavoitteisiinsa. Sen sijaan olen nyt vajaan parin kuukauden ajan pyrkinyt kiinnittämään huomiota ruokarytmiini. Pyrin syömään viisi (tai edes neljä) kertaa päivässä maltillisen kokoisia annoksia terveellisistä raaka-aineista. Myös veden juontia olen pyrkinyt lisäämään. Ja hups, napostelu ja herkkuhimo ovatkin vähentyneet. Ja huomaamatta puntarikin näyttää noin 3,5kg vähemmän kuin elokuun alussa. Ei vielä mitään merkittävää, mutta jotain kuitenkin. Parasta tässä on se, että en koe olevani dieetillä. Olen kuin huomaamattani tehnyt pienen ruokailutottumusremontin, joka sallii myös herkuttelun kohtuuden rajoissa.

Myös liikuntaa olen yrittänyt harrastaa edes jonkin verran. Sali on se mun juttu. Välillä tulee käytyä myös ryhmäliikuntatunneilla. Nyt olen ollut flunssan takia puolitoistaviikkoa poissa salilta, mutta ehkäpä tänään rohkenisin taas palata raudan äärelle.

Kaiken kaikkiaan suhtautumiseni hääkuntoon on tällä herkellä se, että katsotaan miten käy. Jatkan nykyisiä ruokailu- ja liikuntatottumuksiani, ja jos laihdun niin kiva, jos en niin ei sekään mikään maailmaloppu ole. Voi toki olla että hääpukuostosten lähentyessä mieli muuttuu, mutta nyt on hyvä näin.


Mites muut morsiamet valmistautuu "hääkuntoon"?


Ehkä tänään pitäisi pukea taas treenikamat päälle..

Rakkaudella,

Neilikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)