perjantai 18. syyskuuta 2015

Sen suuren urakan aloitusKuten ensimmäisessä postauksessa mainitsin, olemme tosiaan kihlattuni kanssa menossa naimisiin kesällä 2017. Joojoo, onhan tuohon aikaa. Niin onkin. Mutta paljon on myös suunnittelemista, tekemistä ja toteuttamista ennen kuin tuo jokaisen parin unelmapäivä on käsillä.

Mehän emme tosiaan ole vielä kovin montaa tikkua laittaneet ristiin naimisiin menon eteen. Ei ole juhlapaikkaa, sen enempää kuin kirkkoakaan varattuna. (Joko on kiire?!) Ei teemavärejä päätettynä eikä budjettia laskettuna . Ainoa mitä olemme tehneet on tulevien kaasojen ja bestmanien valaiseminen tulevasta pestistä sekä kirjastosta raahattu pino häälehtiä. 

Ja mitä tulee noihin häälehtiin, niin olisin hyvin voinut säästää itseni enemmiltä hartiavaivoilta ja jättää lehdet kirjaston hyllylle. Onneksi en sentään mennyt ostamaan moisia opuksia. Lehdet panostavat selvästi kuvaan mahtipontisista häistä, jonne kutsutaan vähintään kaikki oman paikkakunnan asukkaat ja rahasta ei säästellä. On jos jonkinmoista teemajuhlaa ja kymppitonnin sormuksia toinen toisensa perään. Lisäksi suurena pointtina häälehdillä tuntuu olevan mainostaa eri puku- ja kultasepänliikkeitä. Varsinaista ideapaljoutta nuo eivät kuitenkaan "ihan tavallisia" häitä kohtuullisella budjetilla järjestävälle tuoneet.

Luulen, että häälehtien sijaan aioin hakea inspiraatiota esimerkiksi muista hääblogeista ja netistä ylipäätään. Lisäksi esimerkiksi kaasot saavat luonnollisesti jakaa ideapankkiaan kanssamme. Tärkeintä on kuitenkin, että häät tulevat olemaan meidänlaisemme; ei liikoja krumeluureja vaan mielummin rentoutta ja panostusta tiettyihin, meille tärkeisiin yksityiskohtiin.Rakkaudella,

NeilikkiEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)