keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Livbox 2/16


Yhdestä en kiireidenkään keskellä blogin suhteen tingi, ja se on kuukausittainen livbox esittely. Valitan, että olen muihin boxibloggareihin nähden hiukan myöhässä oman postaukseni suhteen. Se johtuu kuitenkin ihan vain siitä, että asumme lähes Jumalan selän takana, ja näin ollen postilla kestää aikansa, ennen kuin se pk-seudulta tänne asti ehtii. Mutta tässä tulee!

LUMENE Bright Now Vitamin C Heleyttävä & Ravitseva -yövoide (15ml)
Kokeiltu on ja tykkäsin kyllä kovasti! Täyteläinen, mutta silti nopeasti imeytyvä voide. Voisin kuvitella, että palvelisi kuivempaakin talvi-ihoa. Tuoksu on muuten täysin sama kuin pari boxia sitten tulleessa Lumenen BB-voiteessa! Olisin mielihyvin ottanut isommankin pakkauskoon :) 10/10

SANEX Advanced Hydrate 24 H -käsivoide (75ml)
Sanex tunnetaan ymmärtääkseni apteekkituotemerkkinä. Itse en oikein ole kosmetiikan ostamista apteekeista harrastanut, ja tuskin jatkossakaan. Sanex vaikutti kyllä oikein toimivalta ja nopeasti imeytyvältä kevyehköltä käsivoiteelta. Tuoksu oli kohtuuvoimakas, eikä erityisemmin mieleen. 7/10. p.s. Hukun kohta käsivoiteisiin!

COLGATE Max White One Optic -hammastahna 
Nyt kyllä vähän naurattaa. Samainen tahnahan saapui jo joulukuun livboxissa täysikokoisena! Colgate nyt epäilemättä on Livin luottosponssi, mutta olisivat nyt edes tuotetta vaihtaneet. Tahna tulee kyllä epäilemättä käytettyä, mutta viehätys tästä oli kyllä kaukana! 7/10.

COLGATE Natural Pearls Soft -hammasharja
...ja jos yksi hampaidenhoitotuote ei riitä, laitetaanpa tästä toinen kaupan päälle! Kyseessä siis pieni, söpö hammasharja kimaltavalla varrella ja vaaleanpunaisilla harjaksilla. Joku oli tituleerannut tätä lasten harjaksi, mutta itse kyllä yllätyin positiivisesti. Harja on juuri sopivan pieni ja siro, joten sillä saa hyvin harjailtua kaikki pinnat. 9/10.

RICH Pure Luxury Miracle Renew CC -shampoo (50ml)
Vielä en ole tätä ehtyt testailemaan, mutta odotukset ovat kyllä suuret. Rich on aiempien kokemuksieni perusteella oikein pätevä merkki. Aiemmin boksissa tullutta öljyähän hankin jo uuden putelin. CC-shampoo on itselleni muutenkin uusi ulottuvuus, joten mieluusti tätä kokeilen. 10/10.

DOVE DermaSpa Goodness -vartalovoide (200ml)
Hihii, täysikokoinen vartalovoideputeli! Hieman olen jo odotellutkin vartalovoidetta, kun sellaista ei ole omista laatikoista vielä löytynyt. Dove nyt ei ehkä merkkinä ole se kaikkein jännittävin, mutta varmaa perustavaraa. Ei valittamista! 9/10.

CUTRIN Chooz Anti-Frizzer -kiiltovoide (75ml)
Cutrinin kiiltovoide lupasi tehdä tukasta sileän, kiiltävän ja takuttoman. Sori, en huomannut mitään noista. Itse olen aika vannoutunut hiusöljyn käyttäjä, ja sellaisena näillä näkymin pysyn. Aion kyllä vielä Cutrinille antaa toisen mahdollisuuden (kenties märkään tukkaan laitettuna), mutta ei tämä nyt ihan vakuuttanut. 5/10.

SALLY HANSEN Miracle Gel & Miracle Gel Top Coat (2 x 14,7ml)
Näihin on kyllä kovat odotukset! Sally Hansenit lupaavat geelilakkauksen tapaista kiiltoa ja ennen kaikkea kestävän lakkauksen. Tervetuloa vain! Lakat muuten maksavat 12,50/kpl, joten nämä kaksi lakkaa jo yksistään tuovat reilusti livboxin hinnan takaisin. 10/10.

Sorry, Lumenen yövoide unohtui kuvasta :D
Kokonaisuutena helmikuun boksi oli kyllä oikein mieleinen. Vielä kun noista hammastahnoista päästäisiin eroon :D


Rakkaudella,

Neilikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)