keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Huhtikuun suosikkiputeli

Ajattelinpa tässä aloittaa uuden postaussarjan. Tuttuun tapaan kyse on taas kosmetiikasta. Sarjan nimi on kuukauden suosikkiputeli, jossa olisi tarkoitus kerran kuukaudessa esitellä joku sen hetkinen suosikkituote. Tuotteet voivat olla joko vastikään hankittuja tai sitten jo pidempään kaappiani asuttaineita purnukoita. Pääasia on se, että sisältävät kosmetiikkaa ja ovat suosikkieni joukossa.

Halusin aloittaa postaussarjani tuotteella, jota olen kuluttanut elämäni aikana lukuisia purkkeja. Tämä tuote on MAVALAN Minute Quick-Finish -kynsilakka. Kyseessä on suorastaan klassikko, johon monet kynsiään vähänkin lakkailevat ovat varmasti törmänneet. Kuten nimestäkin voi päätellä, Minute Quick-Finish on päällyslakka, joka kuivattaa ja kovettaa kynnen pinnan hetkessä. Ja tämä todellakin toimii! Kynnen pinta jää kiiltäväksi ja tasaiseksi. Lisäksi olen huomannut, että kynsilakka säilyy kynsissä hyvänä pidempään päällyslakan ansiosta. 

Toimivuutensa vuoksi MAVALAN ehdottomana etuna on myös sen hinta. Juurikin tänään ostin taas uuden Minute Quick-Finish:n ja maksoin siitä Sokoksella peräti 4,20e (oli toisin euron verran alennuksessa). Itselle kelpaisi kyllä päällyslakkassa hieman isompikin pakkauskoko, mutta MAVALA nyt tuntuu mieltyneen noihin 5ml purkkeihin. Eivätpä ainakaan kuivu ja klimppiinny ennen kuin ehtii käytää loppuun. Erityisesti värilakoissa tämä on hyvä juttu.


Onko kuukauden puteli sinulle tuttu tuote? Mitä pidit?

Rakkaudella,

Neilikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)