lauantai 2. huhtikuuta 2016

Ensimmäiset Oriflameherkut

Muutama postaus takaperin vihjailinkin, että kosmetiikkafriikki on valloittanut taas uuden alueen. Häämessuilla onnistuin nimittäin puolivahingossa  liittymään Oriflame-edustajien sankkaan joukkoon. Tarkemmin sanoen alussa luulin kuuluvani vain johonkin kosmetiikkaklubiin, josta voi tilata jotain kivaa silloin kun haluttaa. Nettisivuilla vieraillessani selvisi kuitenkin, että tässähän ollaan oikein edustajia. Voisin siis kauppailla tuotteita, järjestää kutsuja ja osallistua koulutuksiin. Kovin fanaattisesti en ole edustajana kylläkään toiminut, mutta kyllähän äiti, anoppi ja pari muuta ovat jo joutuneet esitettä selailemaan ja kauppaakin olen kyllä jo tehnyt. Innolla otan myös vastaan edustajapalkintoja, joita satelee kaupan käytyä riittävän hyvin.

Luonnollisesti olen myös itse tehnyt ensimmäisen tilaukseni. Tässäpä pieni esittely siitä, mitä kaikkea olen itselleni ehtinyt kotiuttamaan:

Ekassa kuvassa siis HairX Smooth Control shampoo ja hoitoaine. Kyseessä siis silkkiset ja pehmeät hiukset lupaava tuotesarja. Toimiikin oikein hyvin, eikä ainakaan ole hinnalla pilattu. Miinuksena voisin ehkäpä sanoa sen, että hiukset tuntuvat rasvoittuvan hiukkasen nopeammin kuin jollain muilla tuotteilla pestynä.
Tuo purtelo, jota toinen persialaiseni nuuhkii on Nature Secrets Manteliöljy & Mansikka -hiusnaamio. Tämäkin mansikkajugurtin näköinen tuote lupailee nimenomaan pehmeyttä ja kiiltoa hiuksiin. Ja hyvin kyllä toimii tämäkin. Itse pidän ehkä vielä hiukkasen paksummista naamioista, joten vähän lirua tämä kyllä on omaan makuuni.
Ja vielä viimeisimpänä tässä kuvassa on Love Nature Aloe Vera -silmänympärysvoide. Kyseessä on koostumukseltaan geelimäinen voide. Tuote on hajustamaton, mikä onkin ihan tervetullutta vaihtelua tuoksumereni sekaan :D Hyvin on toiminut sekä meikin alla että yövoiteen kaverina. Ja todella riittoisakin on! Tuo pieni 15ml purtilö riittää varmaan vuodeksi!Alemmassa kuvassa on kuitenkin tämän tilauksen ehdoton number one. Kyseessä on Love Potion Secrets Eau de Parfum. Tuoksu on jumalainen! Siinä yhdistyvät valkoiset mansikat, valkosuklaa ja valkoiset kukat. Tuoksu on makea, mikä miellyttää kovasti ainakin itseäni. Eau de Parfumena tuoksu säilyy iholla perus Eau de Toiletteja paremmin. Samaan sarjaan löytyy myös mausteisempi ja kaakaomaisempi Love Potion-tuoksu. Voi olla, että jossain vaiheessa on sekin sitten kotiutettava.Onko Oriflame sinulle tuttu? Millaisia kokemuksia sinulla on tuotteista?


Rakkaudella,

Neilikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)