sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Viimeinen Livbox (4/2016)

Kuten otsikko kertoo, viimeinen boksini tällä erää on saapunut. Voihan olla että jossain vaiheessa taas kaipaan kosmetiikkaylläreitä, mutta nyt ei kyllä kaappiin mahdu enää yhtään enempää. Ja toisaalta mielummin tilailen nyt noita Oriflameja, jos jotain tarvitsen. Yksi pisteillä saatu ilmaisboksi olisi vielä tilaamatta, mutta ainakaan toukokuulle en nyt sitä ota. Ehkä kesäksi. No, tässä siis huhtikuun laatikko:

GARNIER Respons Body Dry Oil -kuivaöljy (150ml)
Garnierin Respons-sarja on nyt laajentanut repertuaariaan vartaloöljyjen puolelle. Tämän tuotekokeilun perusteella laajennus on ollut ihan onnistunut. Öljy imeytyy hyvin ja jättää ihon pehmeäksi. Tuote voisi jonkun nenään tuoksua liian voimakkaalle, mutta itse en tästä pahastunut ollenkaan. 9/10.

COLGATE Max White Expert White -hammastahna (75ml)
Voi jumankekka, sanonhan vaan! Taas hammastahna!!! Tämä uusi Colgate lupailee valkaista hampaita jopa kolme astetta. Eronkin kuulemma huomaa jo viidessä päivässä. Hieno homma, mutta olisihan tämän tilalla voinut olla vaikka joku megabuustia antava ripsari (?). 8/10.

CUTRIN Chooz Hairspray -hiuskiinne (100ml)
Tämä tuote onkin itselleni jo ennestään tuttu. Ihan hyvä peruslakka on, joten varmasti tulee tuo matkakokokin käytettyä. 8/10.
OSIS+ Big Blast -volyymigeeli (50ml)
Luulen, että hampaidenhoitotuotteiden ohella Livbox on erikoistunut erilaisiin hiusten volyymiä, rakennetta ja kiiltoa lupaaviin töhkiin. Tässä taas yksi siihen sarjaan. Aika vähän tulee itse tälläisia tuotteita käytettyä, joten aika kauan tämä tulee varmaan tuolla kaapin perällä pyörimään. Testaan kuitenkin ihan avoimin mielin, voihan olla, että tästä vielä vaikka mikä luottotuote kehkeytyy. 7/10.
LUMENE Arctic Glow -huuliöljy (8ml)
Huuliöljyt tuntuvat olevan tämän kevään hittituote. Olinkin oikein positiivisesti yllättynyt saadessani testiin Lumenen öljyn. Näin parin käyttökerran perusteella en valitettavasti ole huomannut suurta hoitavaa vaikutusta tai huulissani sen kummempaa eroa entiseen. Kiiltoa tämä antaa kuitenkin ihan mukavasti, joten huulikiillon asemasta menettelee. 8/10.

SIM System 4 Oil Cure Hair Mask O -hiusnaamio (20ml)
Boksin kolmas hiustuote oli näistä kaikista mieluisin. Hyvä hiusnaamio on aina jees, joten mielenkiinnolla annan tälle kampaamolaatuiselle mössölle mahdollisuuden. Tarkoituksena olisikin tänä iltana vetäistä naamiot päähän ja vähän rentoutua Greyn Anatomian parissa :) 9/10.


Mitä mieltä te olitte huhtikuun boxista?

Rakkaudella,

Neilikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)