tiistai 29. maaliskuuta 2016

Miesten livbox, kevät 2016

Kosmetiikkafriikin naisen avomiehenä ei yksinkertaisesti voi välttyä pieneltä kosmetiikkatulvalta. Niinpä ukkokultani sai taasen uuden miesten livboxin testattavakseen ja arvosteltavakseen. Nyt tosin lupasin miehelleni, että boxit saavat meidän molempien osalta riittää joksikin aikaa (sitten kun saan itse huhtikuun boxin perille asti). Tässä siis tulee miesten kevään 2016 livbox ja yhden miehen mielipide:

AXE Daily Fragrance Signature -tuoksu (100ml)
Tuoksu on makea, jopa hieman naismainen (?). Mielestäni AXE:n tuoksu on kuitenkin ihan miellyttävä eikä liian pistävä. 7/10.

HEAD AND SHOULDERS Classic Clean -shampoo (75ml)
Hyvä perusshampoo. Toimii omaan hilseilevään päähäni kohtalaisen hyvin. Näytekoko on ihan riittävä tätä. 6/10.

PALMOLIVE Men Sport -roll on (50ml)
Hyvä perusdödö. Pitää hien hyvin. 8/10.

OSIS+ Mighty Matte -hiusvaha (30ml)
En edelleenkään tarvitse hiusvahaa kaljuun/siiliin. Tälle ei siis ole mitään käyttöä. Vähemmän tällaisia jatkossa, kiitos! 3/10.

SB12 Strong Mint -hammastahna (100ml)
Tuntui, että tämä tahna raikasti hengityksen välittömästi ja pitkäkestoisesti. Mahtava tuote! Ainoa miinuspuoli on superkallis ovh (8,95)! 9,5/10.

LUMENE MEN -partabalsami (50ml)
Hyvä tuote tämäkin. Tuntui todella, että ihoärsytys väheni tuotteen myötä parranajon jälkeen. Tämä ei todellakaan ole ollut itsestäänselvyys kaikissa after shaveissa. 8/10.

NIVEA Active Energy Morning Fix -kasvogeeli (50ml)
Ravitsi ihoa tosi hyvin!! Valitettavasti ei kuitenkaan ollut kovin pitkävaikutteinen. Tähän syynä saattaa tosin olla myös oma ongelmakuiva ihoni.. Myös tällä tuotteella hinta on aika kova. 9/10.

Loppuun vielä miehen yleinen mielipide: Toivoisin boxiin enemmän täysikokoisia tuotteita. Havaitsin myös, että hinnakkaimmat tuotteet todella ovat niitä parhaita. Hinta kuitenkin voi vaikuttaa siihen, ostanko tuotteita tulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)