sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Livbox 3/2016

Jaahas, ja taas livboxia. Kyllä tätä kosmetiikkaa nyt tunkee ovista ja ikkunoista. Ehkäpä seuravassa postauksessa voisin kertoa toisesta tahosta, joka pitää kosmetiikkakaappini pursuavana täynnä. Maaliskuun boxi oli niin kutsuttu bloggariboksi. Kaikki tuotteet olivat siis erinäisten bloggaajien valitsemia ja hyväksi havaitsemia. Ja voisinpa väittää, että kyllä se laatikon laadussa näkyikin, vaikka tuotteita olikin totuttua vähemmän.

CUTRIN Sensitive Multispray (200ml)
Multispray? Mitäs tällä sitten tehtiinkään? Ilmeisesti kyseessä on lämpäsuoja, rakennesuihke, kiiltosuihke ja hiuslakka samassa paketissa. Tiedäpä sitten mitä lupauksia pystyy todellisuudessa pitämään, mutta testataan!

EUCERIN Sun Creme Face Tinted CC-voide (50ml)
CC-voide, joka suojaa auringolta; kuulostaa hyvältä! Tarkoituksenani on jättää tämän käyttö ihan suosiolla niille keleille kun aurinkosuojaa todella tarvitaan. Käyttökokemusta ei siis vielä ole, mutta jos putelin hinta on 22,50, niin ei kai tämä ihan kuraa voi olla :D 

VICHY Idealia Skin Sleep -yövoide (3ml)
Vichyn yövoide lupaa ihosta levänneen näköisen huonomminkin nukutun yön jälkeen. Tuote on kevyt ja imeytyy hetkessä. Hieman mietin, kuinka yksi ja sama tuote voi sopia kaiken ikäisille ja kaikenlaisille ihotyypeille. Oli miten oli, niin isommankin purtelon olisin ihan mielelläni käyttänyt ;) 9/10.

LUMENE Longwear Blur -meikkipuuteri (10g)
Kappas, edellinen puuteri vetelikin jo viimeisiään. Hiukkasen ehdin jo meikkipuuteria testaillakin, ja oikein oli mieleinen. Sävy (0, valon hehkua) oli juuri sopiva talvessa kalvenneelle iholleni. Peittävämpi kuin peruspuuterit. 9/10.

DERMOSIL Trio -kulmaväri (4,5g)
Dermosil on kyllä tuotemerkkinä melkoisen tuttu, mutta tämänsorttinen kulmaväri on jäänyt aiemmin kokeilematta. Nyt kuitenkin kokeilin kulmien meikkaamista kulmaväripaletin avulla. Hitaampaa lopputuloksen saaminen ainakin oli kuin vanhalla kunnon kulmakynällä. Kulmista tuli kuitenkin ehkä hiukkasen siistimmät ja näyttävämmät. Jopa kihlattu antoi positiivista palautetta, joten kaipa tämä on jatkoon laitettava. Kiireisiin aamuihin tämä ei kuitenkaan sovi. 8/10.

Rakkaudella,

Neilikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)