tiistai 1. maaliskuuta 2016

Morsiusdieetin motivaatioportaat

Totesimme eilen kaasoni kanssa kermavaahtokaakaon äärellä, että häät lähenevät  ja vatsamakkarat kasvavat samassa suhteessa. Tilanteelle on tehtävä jotain. Vielä aikaa on kuitenkin  niin paljon, että mitkä tahansa tulokset ovat mahdollisia. Myös lähenevä kesä innoittaa pienelle kuntokuurille. Kuten aina ennenkin, motivaatio vain on se haasteellisin osuus. Mistä repiä intoa kuntoiluun ja terveellisyyteen viikosta toiseen? Pelkkä hoikemman uuman toivossa eläminen ei ole ennenkään motivoinut tiukan paikan ja repsahduksen tullen. Niinpä päätimme, että on aika kokeilla jotain muuta.

Uuden laihdutusniksin nimi on motivaatioportaat. Kupletin juonena on, että jokaisen tiputetun kilon jälkeen saa palkita itsensä jollain aiemmin määritellyllä palkinnolla. Tulimme kuitenkin siihen tulokseen, että mitään syömiseen liittyvää palkinto ei saisi olla, sillä se tekisi ehkä hieman hallaa itse projektille ja seuraavan kilon tiputtamiselle.Itselleni mieluisia palkintoja tuntuvat olevan kaikki kuluttamiseen ja uusien tavaroiden hankkimiseen liittyvät palkinnot. Pikkuisenhan se saattaa kukkarossa tuntua, mutta mitäpä ei tekisi hyvin asian eteen ;D Tässä siis tulee meikäläisen motivaatioportaat 1-5kg:

1kg: Oriflamen valkosuklaa-mansikkakylpyvaahto
2kg: Kevätvaatteita
3kg: Oriflamen Cherry Blossom-hajuvesi
4kg: Uusia alusvaatteita
5kg: Kylpyläreissu

Viisi kiloa keveämpi olemus olisi jo enemmän kuin tervetullut. Sen jälkeen voisi sitten katsoa huvittaako painonpudotusta jatkaa, vai keskitynkö vain pitämään saavutettua painoa yllä. Kesä olisi ainakin kiva ottaa hieman lunkimmin...

Miltäs vaikuttaa? Mikä motivoi sinua parhaiten?

Rakkaudella,

Neilikki

2 kommenttia:

 1. Tää on ihan todella hyvä! Mulla toimis varmasti tällainen. Ehkäpä otankin sen käyttöön, jotta saisin pari talvikiloa pois ennen isäni juhlia. :)

  Olisitko halunnut/ehtinyt osallistua juhla-aiheiseen kyselyyni? Teen opinnäytetyötäni liittyen tapahtumien visuaaliseen tuotantoon ja minusta olisi upeaa, jos sinulla olisi halua ja aikaa vastata kyselyyni! Kyselyni käsittelee juhlia ja niiden ulkonäköä. Kysely löytyy alla olevasta linkistä. Kiitos paljon jo etukäteen! 
  https://docs.google.com/forms/d/1rOWC5ZMUcHgsv9aa_8DWJ71Di6UMQVSzHXi34p7ubxo/edit?usp=drive_web

  Terkuin, Marjo/Elämäni päivä
  http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hei! Vastattu on kyselyyn! Teen itsekin parhaillaan opinnäytetyötä, joten mielelläni kyllä autan tällaisissa tapauksissa :) Tsemppiä opiskeluihin!

  VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)