torstai 17. maaliskuuta 2016

Hääpaikka vaihtoon?

Kuten aiemmin kerroinkin, äidilläni tosiaan oli sananen jos toinenkin sanottavanaan hääjärjestelyihimme liittyen. Eräs hänen mielipiteistään liittyi meidän jo varaamaamme hääpaikkaan. Äitylin mielestä paikka on kolkko ja ankea. Ravintolahan se olla pitää! Kyseisen paikan sisätilat todellakin ovat hyvin liikuntasalimaiset eikä baaritiskiä näy mailla eikä halmeilla. Kyseessä oli kieltämättä budjettiratkaisu. Ei mikään unelmien linna, mutta kuitenkin ihan hyvä paikka.

Äiti-kultaa se ei tosiaan sitten miellyttänyt. Niinpä olemme nyt laittaneet tarjouspyynnön myös erääseen toiseen paikkaan. Kyseessä on kieltämättä erittäin kauniilla paikalla ja hyvällä sijainnilla oleva juhlapaikka, josta löytyy baaritiskit ja tanssilavat terasseineen. Missään nimessä emme olisi tähän muuten lähteneet, mutta vanhempieni lupaama rahallinen panostus muutti asioita. Katsotaan nyt millaisen tarjouksen sieltä saamme ja häviääkö innostus kuultuamme kyseisen paikan hinnan ruokineen ja juomineen. Ja niistä juomista sen verran, että alkumaljaa ja paria viinikaatoa enempää emme aio porukalle kustantaa. Jos tähän paikkaan päädytään, niin jokainen voi sitten humaltua omaan laskuunsa (toivottavasti ei kuitenkaan liikaa). 

Oli tästä äidin kauniisti sanottuna aktivoitumisesta ehkä jotain pientä hyötyäkin. Hääauto on nimittäin myös varattu! Eikä ihan mikä tahansa kaara olekaan! Kyseessä on nimittäin vaaleanpunainen limusiini, joka suhteiden kautta saatiin hankittua ihan bensakulujen hinnalla! Pientä prinsessahenkeä hääpäivään ;)

hihii..


Rakkaudella,

Neilikki

2 kommenttia:

  1. Oi, ihana limusiini!Erottuu ainakin muusta liikenteestä. :)

    http://wonderwall-heini.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. No joo, vähän luksusta. Enpä ole ennen limusiinin kyydissä ollutkaan ja tuskinpa tulen ihan heti häidenkään jälkeen olemaan :)

    VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)