tiistai 12. heinäkuuta 2016

Kaapista ulos: huulituotteet

Kuten otsikosta voi päätellä, jatkan siis taas Kaapista ulos-postaussarjaani, jossa kaivelen kaapista ulos kaikki tuotteet, joita esiteltävästä tuoteryhmästä löydän. Tällä kertaa vuorossa ovat huulituotteet; eli huulipunat, -kiillot ja -öljyt. Katsotaan montako tuotetta onnistuin tästä kategoriasta löytämään kaappini perukoilta.


Sothys Rouge Flamboyant
Lumene Wild Rose Lipstick, 13 Kanervia
Lumene Rasperry Miracle Shine Lipstick, 107 Hellettä

Tämä kolmikko edustaa kaikkein punaisempia huulipuniani. Erityisesti Sothysin sävy on hyvin tummanpunainen ja naisellinen. Kovin paljoa en tummia punia käytä, mutta niillekin on omat tilanteensa. Erityisesti Rasperry Miracle näyttää kuvassa todellista tummemmalta, ja sitä käytän kyllä ihan arkenakin.
Isadora Jelly Kiss, 51 Bare Bliss
Isadora Jelly Kiss, 70 Sorbet
Isadora Jelly Kiss, 60 Ballerina

Jelly Kiss-perheestä ole kirjoittanutkin jo aiemmin täällä. Ja jees, myönnän, että tuosta Bare blissistä olisi varmaan jo aika luopua :DRimmel Apocalips lip laquer, 400 Big bang
L'Oreal Infallible Le Gloss, 305 Miami vice
Lumene Arctic Glow lip oil, 100 Hohde
Lavera Glossy Lips, 10 Sweet melon

Näistä Rimmel tosiaan on huulilakka ja loput kiiltoja. Valitettavasti tuo lakka on jotenkin vähän liian punainen minun makuuni ja pelkään sen vieläpä leviävän pitkin naamaa. Näin ollen se on jäänyt vähemmälle käytölle. Lumene ja Lavera puolestaan ovat Livboxaajille tuttuja tuotteita jonkun ajan takaa.
Philosophy, Vanilla birthday cake
Isadora Smooth'n Shine, 30 Praline
Maybeline Color Sensational Cream Gloss, 710 Ivory beige
H&M Lip Gloss, Pink lily
H&M Lip Gloss

Kannatti tehdä tämäkin postaus, löysin nimittäin tuon kauan kadoksissa (ja unohduksissa) olleen Isadoran huulikiillon. Tuo Philosphy on jo tuoksunsa takia niin ihana, että sitä on ilo käyttää. Haaveileisin myös muista sarjan huulikiilloista, suihkugeeleistä puhumattakaan.


Lips Balm& Blush, 05 Blooming ruby
Isadora Twist Up Gloss Stick, 17 Sorbet
Labello Care & Colour, Red

Lips on siis tarkoitettu sekä huulille että poskipunaksi. Itse en ole tuota kyllä poskipunana rohjennut testaamaan, mutta arkisena huulikiiltona toimii oikein hyvin. Labellohan on mitä suurimmassa määrin huulirasva, mutta otin nyt senkin postaukseen mukaan.Ja kuinkas paljon huulituotteita sitten yhteensä löytyikään?

Kokonaismääräksi tuli 18 huulituotetta, joista kuusi oli huulipunia, yksi huulilakka, yksi huuliöljy, yksi huulirasva ja loput sekalaisia huulikiiltoja. Merkeissä yliedustettuna näyttäisi olevan Isadora, mutta myös Lumenen tuotteita löytyi useampia. Mielestäni määrä on kuitenkin ihan kohtuullinen. Aloin jopa miettiä olisinko uuden huulipunan tarpeessa :D

Aiemmat postaukset:
Kaapista ulos: suihkugeelit
Kaapista ulos: ripsivärit

Onko sinulla paljon huulituotteita? Pistätkö paremmaksi?


Neilikki

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit, mulla ei oo ikinä tuollaista määrää huulituotteita ollut eikä varmaan tule olemaankaan. Mulla on, kun ajattelen, kymmenisen.
    Noita olis ollut kiva nähdä huulilla :)

    VastaaPoista
  2. Noi huulituotteet on sellasia, että kun niiden käyttö kestää mulla aika kauan, ja toisaalta välillä on kiva ostaa joku uusi, niin sittehän niitä kertyy :D Ja joo oikeassa olet, jonkunlaiset havaintokuvat olis kyllä voinu olla kivat, ehkä joskus ;)

    VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)