perjantai 8. heinäkuuta 2016

Hellyyttä hiuksille

Sain toukokuun loppupuolella blogini sähköpostiin yllättävän viestin. Olin voittanut Operaatio äiti-blogin arvonnassa suomalaisen apteekkibrändi Elivon tuotesetin! Yllätys oli tietysti erittäin mieleinen, yleensä kun en todellakaan voita mitään vaikka melko ahkera arvointoihin osallistuja olenkin.Nyt tuotteita onkin jo ehditty testailla hyvä tovi, joten ajattelin tulla kertomaan teille mitä arvontapalkinto sisälsi ja millainen käyttökokemus minulle ennestään tuntematon Elivo oli.

Paketti siis piti sisällään:

Elivo Shampoo, hellävarainen, hypotuoksu, 250ml

Elivo Hoitoaine, ravitseva, hajusteeton, 200ml

Elivo Hoitosuihke, kosteuttava, hypotuksu, 200ml

Elivo 24h Syväkosteuttava Kasvovoide, kaikille ihotyypeille, 50ml

Elivo Hiusravinne, 42 kapselia (unohtuivat kuvasta)


Omistan ennestään äärimmäisen vähän mitään apteekkikosmetiikkaa, joten siinäkin mielessä olin erittäin kiinnostunut kokeilemaan uudenlaisia hiustenhoitotuttavuuksia. Ensimmäisenä kiinnitin huomiota shampoon ihanaan ja luonnolliseen omenantuoksuun. Hoitoaine puolestaa oli hajusteeton, mitä hiukkasen ihmettelin. Yleenshän saman sarjan tuotteet ovat tuoksultaan samanlaisia. Shampoo ja hoitoaine toimivat oikein hyvin. Omaan pehkooni hoitoaine oli ehkä hiukksen liian kevyttä, jotenkin otinkin hiustenpesun jälkeen avuksi hiuksiin jätettävän hoitosuihkeen. Ihana ja raikas omena valloitti taas suihkeessa ja hiuksiin jäikin mieto omenainen tuoksu. Hoitosuihke osoittautuikin koko paketin lemppariksi! Harva tuote on onnitunut tekemään hiuksistani niin pehmeät ja helposti kammattavat kuin Elivon hoitosuihke! Olin tästä löydöstä kyllä todella vakuuttunut ja iloitsinkin siitä, että kyseessä on reilunlainen pakkauskoko.

Hiustenhoitoa tehostamaan paketista löytyi myös hiusravinnekapseleita. Omat hiukseni ovat paksut ja elinvoimaiset, joten hetken mietin olisinko antanut kapselit eteenpäin. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että pieni vitamiinitankkaus ei voi olla pahasta, joten päädyin popsimaan kapselit itse. Mitään sensaatiomaista muutosta en ole huomannut, mutta näitä varmasti pitäisi syödä useampi kuukausi ennen kuin vaikutus näkyisi. Ja Elivohan lupaa, että kapselit " auttavat hiuksia pysymään normaaleina". Ehkä mun hiukset vaan oli jo normaalit :D

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä voitin vielä syväkosteuttavan kasvovoiteen. Voide on todellakin ravisevan ja kosteuttavan tuntuinen. Kesäihoni ei välttämättä kaipaa näinkään tuhtia voidetta, joten ajattelin hiukkasen säästellä tuotetta kylmempiä ilmoja varten.

Kaiken kaikkiaan  Elivo yllätti minut oikein positiivisesti. Olen usein pitänyt kosmetiikkavalinnoissani tuoksua tärkeässä roolissa. Elivo todisti kuitenkin sen, että hajusteettomat ja hypotuoksuiset tuotteetkin voivat olla todella nautinnollisia käyttää. Mutta onhan toi omena vaan niin ihana <3
Onko Elivo sinulle tuttu? 


Neilikki3 kommenttia:

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)