lauantai 30. heinäkuuta 2016

Pannuprojektin tuloksia

Sain kesäkuun alkupuolella tietää, että muuttaisimme heinäkuun aikana. Muutto sai minut samantien pohtimaan kaapeissani asustavaa purkkiarmeijaa ja sen pakkaamista sekä sovittamista uuteen asuntoon. Oli aika aloittaa pannuprojekti! Näin jälkikäteen ajateltuna olisi varmasti ollut järkevämpää keskittää pannuttaminen vain tiettyihin tuotteisiin. Näin ollen tulostakin olisi varmasti syntynyt paaaljon enemmän. Ostolakko sentään piti suhteellisen hyvin, eikä pukkivarastoni ole kesän aikana kovin paljoa kasvanut, ainakaan itse ostetuista tuotteista.

Olisin tosiaankin toivonut, että kulutus olisi ollut suurempaa. Parempi tämäkin kuitenkin on kuin ei mitään. Olivathan nämä kaikki viime viikonlopun muuttokuormasta poissa. Sain kulutettua myös esmerkiksi hammastahnoja, käsisaippuoita ja erilaisten tuotteiden näytepusseja. En kuitenkaan ottanut niitä kuviin mukaan, sillä tuollaiset päivittäistavat ovat enemmänkin pakollisia pahoja, joita käytämme sitä paitsi mieheni kanssa yhdessä. Näytepussit puolestaan ovat niin pieniä, että kuluvat usein pois yhdellä tai kaqhdella käyttökerralla. Tästä kuvasta löytyvät tuotteet ovat siis täysikokoisia tai vähintään reilumpia näyte- tai matkakokoja.Esittelen tässä postauksessa kulutetut tuotteet hiukkasen tarkemmin kertomalla oman mielipiteeni niistä ja niiden toimivuudesta sekä annan arvion siitä, ostaisinko tuotetta vielä uudemman kerran.

The Body Shop Sweet lemon shower gel (250ml)
The Body Shop Brazil Nut shower cream (250ml)
 
Ensimmäisenä siis The Body Shopin kaksikko, jotka esittelinkin jo aiemmassa kaapista ulos-postauksessani.Tavara on vihdoin kulutettu, ja voin kyllä sanoa, että molemmat suihkarit olivat erittäin mieluisia, harvoinpa TBS on tainnut näissä asioissa pettääkään :D Ostaisinko uudelleen? No toki! Tosiasia kuitenkin, että maailmassa on niin paljon täydellisen ihania ja kokeilemisen arvoisia suihkugeelejä, joten ihan hetkeen tuskin tulen näitä uudelleen hankkimaan.


Head & Shoulders classic- shampoo (50ml)
Goldwell Dualsenses Color Extra Rich 60sec treatment (200ml)

Hiustenhoitopuolelta tyhjeni Livboxista joskus tullut Head & Shoulders sekä Goldwellin pikanaaamio. H&S on todella peruskauraa, mutta auttaa kyllä hilseilevään päänahkaan, josta karsin lähinnä talvella. Tuo pikanaamio puolestaan on todellinen rakkaus, jonka loppuminen oli oikeastaan hiukksen harmillista. Todella toimiva, hyväntuosuinen ja nopea tehohoito! Ostaisinko uudestaan? H&S:ä ehkä, jos hilse alkaisi vaivata, Goldwelliä todellakin!
 Maybeline Matte Maker -puuteri

Muistaakseni etsin tätä ostaessani Sokoksen halvinta puuteria, ja ilmeisesti se oli silloin tämä Maybeline. Siihen nähden tuote ajoi asiansa oikein mukavasti. Iho säilyi aikansa mattaisena, mutta kyllähän se rasva pyrkii pintaan ennemmin tai myöhemmin. Syy lienee enemmän ihotyypissä kuin puuterissa. Ostaisinko uudelleen? Voisin ostaakin.Lumene Natural Code Erase it -meikinpoistoaine (75ml)
Dermosil For Faces -puhdistusmousse (150ml)

Rehellisesti sanottuna ei mitään hajua myydäänkö tuota Lumenea enää missään tai jos myydään, niinmillaisessa pakkauksessa. Tuskin ainakaan tuollaisessa. Löysin purkin kaapin perältä ja lähestulkoon tyhjänä. Sain siis sen pannutettua hyvin helposti. Noita Dermon puhdistusmousseja olen käyttänyt useita purkkeja, ja ovat kyllä oikein toimivia. Erityisesti talvi-iholle ovat kivan helliä
Ostaisinko uudelleen? Lumenea en, sillä olen löytänyt monia parempia putsareita. Dermoa voisin ostaakin, vaikka nykyisin olen löytänyt tuonkin tilalle ihan kelpotuotteita.

Lancome Hydra Zen -päivävoide (50ml)
Lancome Hydra Zen -yövoide (15ml)

En olisi uskonut, että sanon tätä, mutta Lancomen voidekaksikko oli ehkä pienoinen pettymys. Tai pettymys kohditui oikeastaan tuohon päivävoiteeseen. Nuorelle iholle sopiva ja kosteutta sekä stressin merkkejä häivyttävä voide tuntui päivän mittaan usein öljyyntyvän ihollani, mikä ei tietenkään ole toivottavaa, varsinkaan näillä Lancomen hinnoilla. Yövoide ja vielä käytössä oleva yön yli-naamio sen sijaan ovat oikein onnistuneita tuotteita. Ostaisinko uudelleen? Yövoidetta kyllä, päivävoidetta en.

Ai niin ja hei, osallistukaa arvontaan! Aikaa osallistua on vielä muutamapa päivä :)

Neilikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)