tiistai 10. toukokuuta 2016

Oriflamen edustajalahjoja

Jonkunen hetki sitten esittelin teille ensimmäisen Oriflame-tilaukseni saldoa. Nyt olen ehtinyt toimimaan edustajana muutaman kuukauden, ja tilauksia on tullut läheteltyä jo useampiakin. Onneksi en sentään itselleni ole kaikkea tilannut, vaan tilauksia kauttani on tehnyt jo useampikin sukulainen ja kaveri. Mitään suurempaa myyntityötä en ole Oriflamen puitteissa tehnyt enkä aio tehdäkään, mutta sopivan henkilön ja tilanteen osuessa kohdalle olen tuota esittelyvihkosta vilauttanut ja tilauksia on tullut. Joitakin edustajalahjoja on myös näiden kuukausien aikana ehtinyt kertymaan. Itse suhtaudun innolla edustajalahjoihin, jotka tarjoavat mahdollisuuden testailla tuotteita veloituksetta. Omakohtaisen testailun jälkeen myös tuotteiden myyminen on helpompaa, kun tietää millaisesta tuotteesta todella on kysymys. Tässä siis nyt muutamia tuotteita, joita Oriflame on minulle edustajalahjana ehtinyt lähettämään:

Milk & Honey Gold Nourishing -käsi- ja kokovartalovoide (250ml)
Tämä setti oli ensimmäinen edustajalahja, jonka sain. Vaikka tuotteen nimi on käsi-ja vartalovoide, pidän jotenkin hassuna ajatuksena sitä, että käyttäisin tuotetta molempina. Näin ollen tämä on palvellut ihan perinteisesti vartalovoiteen asemaa. Ja hyvin on palvellutkin. Tuote on riittoisaa ja tuoksu miellyttävä. Se imeytyy hyvin ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi.

Milk & Honey Gold Moisturising -suihkugeeli (200ml)
Samaan settiin kuului myös suihkugeeli. Suihkugeelin toimivuudesta sinäällään on hiukkasen vaikea sanoa mitään suurempaa (puhtaaksi olen tullut), mutta tuoksu tässäkin on oikein hyvä. Varsinaista hunajan tuoksua en ehkä erota, mutta jotain hajuhermojani hivelevää kuitenkin :D


























Nature Secrets Minttu & Vadelma -kuoriva suihkugeeli (400ml)
Nature Secretsin suihkugeelissä puolestaan vadelma ja minttu tuoksuvat selkeästi! Tuote on raikas ja kuorii ihoa hellävaraisesti peseytymisen yhteydessä. Oma ihoni ei ole erityisen herkkä, mutta olen kuullut, että tämä on ollut oikein suopea tuote myös herkkäihoisten käytössä. Pakkauskokohan tässä on todella reilu. Ja jos tämäkään ei riitä, niin saatavana on myös 700ml jättipakkaus (loppuiskohan tuo koskaan?!).







































The ONE Eye Liner Stylo -rajaustussi 
Kaikista tähän mennessä tilaamistani ja saamistani Oriflame-tuotteista tämä on kyllä ehdoton ykkönen!! Ahkerana rajaajana olen jonkun verran eri merkkien rajaustusseja testaillut, mutta yllättäen Oriflamen The ONE Eye Liner Stylo vie voiten niistäkin! Väri todella on musta, rajaus tasainen ja siisti. Väriä tulee hyvin, ja kynä mahdollistaa niin ohuen kuin paksummankin rajauksen vetämisen. Oi rakkaus <3


























The ONE Hypnotic Depth -ripsiväri 
Olen joskus lukenut joistain blogeista ylistyspostauksia Oriflamen ripisiväreistä. Olikin aika intona kun sain edustajalahjana peräti kaksi tuotetta. No pelastiko Oriflame kaikki ripsariongelmat? No tuota... Voin rehellisesti sanoa, että olin pettynyt. Ripseni ovat luonnostaan pitkä ja tuuheatkin. Olen tottunut vaatimaan ripsarilta paljon, sillä halua korostaa silmiäni ja saada ripsistä näyttävät. Kumpikaan näistä ripsareista ei siihen pystynyt. Ripset näyttävät ihan ok:lta, mutta se ei nyt minulle riitä. Periaatteessa Hypnotic Depth:n silikoniharja olisi voinut olla mainio, mutta ei vaan ollut. Väri on ehkä hiukan liian nestemäistä, jonka vuoksi ripsari ei toiminut niin kuin olin odottanut.

The ONE Eyed Wide Open -ripsiväri
Toisen Oriflame-ripsarin harja oli mielestäni edellistäkin huonompi. Kyseessä on perinteinen harjasharja, joka on muotoiltu spiraalimaiseksi ja keskeltä kapenevaksi. Ei vain toimi! Mielestäni tämän käyttäminen on suttuista ja ripsistä ei tule läheskään niin kauniit kuin tiedän että olisi mahdollista tulla. Tiedä sitten onko Oriflamen hiukkasen kalliimmat ripsivärit parempaa tavaraa, mutta ehkäpä nyt odotan hetken ennen kuin uskaltaudun tilaamaan uuden putkilon.













































Näiden lisäksi olen saanut myös valtavan määrän näytteitä erilaisista voiteista, huulipunista sekä tuoksuista. Kun en tässä nyt suurta kauppaa pyöritä, niin olen noita näytteitä sitten aina itse testaillut ja käyttänyt. Toki ostohalukkaatkin niitä saavat ihmetellä. Tälläkin hetkellä on tilaus vetämässä, ja sieltä olisi määrä saapua vielä shampoo, tuoksu ja joitain ihonhoitotarvikkeita. Antaa tulla vaan! <3

Rakkaudella,

Neilikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)