lauantai 17. joulukuuta 2016

Muutoksen tuulia

Blogissa vaikuttaisi puhaltavan nyt hieman muutoksen tuulia. Ensinnäkin päätin nyt vihdoin päivitellä blogia vähän tälle vuosituhannelle ja luoda sille ihan ihkaoman instagram-tilin. Blogi löytyy siis tästä päivästä lähtien instagramista nimellä onmaailmameilleavoinna_blogi. Itse olen kyllä instagramia käytänyt jo parisen vuotta, mutta en ole halunnut sotkea blogijuttuja liiaksi henkilökohtaiseen profiiliini. Nytpä on sitten blogille ihan oma tili, joka keskittyy ihan tähän itseensä! Päivittelen instasivulle ainakin blogin uusimpia postauksia, joten blogin kuulumisten seuraaminen on nyt mahdollista sitäkin kautta. Lisäksi voitte käydä instan kautta katsomassa, mitä blogeja ja kosmetiikkabrändejä seurailen, sillä kävin jo lisäilemässä muutaman käyttäjätilin seurauslistalleni. Listalla ei todellakaan ole vielä kaikki, ja lista varmasti tulee päivittymään kunhan ehdin siihen paneutua.

Kovasti olen myös miettinyt oman kuvani laittamista tuon vaaleanpunaisen neilikan paikalle. Haluan nostatella blogin suhteen nyt vähän uudenlaisia tuulia, ja oman kuvan ja nimen tuominen sivupalkkiin voisi olla sopiva osa tätä muutosta. Bloggauksen aloittaminen nimettömänä tuntui turvalliselle vaihtoehdolle. Osasyynä siihen varmasti oli se, että en aloitusvaiheessa vielä tarkasti tiennyt, minkä tyyppiseksi blogi muotoutuu. Nyt linja alkaa kuitenkin olemaan selvä; kosmetiikkablogihan tämä! Hääpostauksia tulee ensi kesään asti pyörimään satunnaisesti joukossa, mutta aika vähänhän niitä viime aikoina on tullut kirjoiteltua.

Yhtenä muutoksenkohteena voi jossain vaiheessa olla myös blogin nimi. On Maailma Meille Avoinna oli myös seurausta siitä, että en yli vuosi sitten blogia eräänä syysiltana perustaessani oikein tiennyt millaista blogia olen aikeissa pitää. Koska alkuvaiheessa mielessäni oli ensisijaisesti hääblogi, ajattelin nimen kuvaavan minun ja kihlattuni elämäntilannetta. Nyt nimi tuntuu kuitenkin irralliselta blogini sisältöön nähden. Nimen muuttaminen on kuitenkin mielestäni iso ja harkitsemista vaativa juttu, joten asia on mietintämyssyssä toistaiseksi.

Nyt ei muuta kun mukavaa lauantai-iltaa, ja käykään seurailemassa blogia instan puolella! :)

Mitä mieltä yleisö olisi blogin nimen vaihtumisesta tai Neilikin muuttumisesta oikeaksi etunimeksi? 

4 kommenttia:

 1. Voisihan Neilikkikin olla oikea nimi. Blogin nimi on moneen viittaava, en lähtisi sitä muuttamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Toki Neilikki voisi olla oikea nimi, mutta minun nimeni se ei ole :) Kiva kuulla, että blogin nimi miellyttää sinua, pohditaan, pohditaan... ;)

   Poista
 2. Täytyykin käydä lisäilemässä sut Instan seurauslistalleni! Mä ajattelin aluksi, etten tulee lisäämään itsestäni kunnollista kasvokuvaa blogiini, vaikka alusta alkaen omalla nimelläni blogia kirjoitinkin. Lopulta kuitenkin uskaltauduin siihen kuvien lisäämiseen ja ihan tyytyväinen oon päätökseeni :) Tee miten susta itsestä tuntuu parhaalta näiden asioiden suhteen! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lisäile ihmeessä! Mä seurailenkin jo sua henkilökohtaisen profiilini kautta ;) Nuo omalla nimellä ja naamalla bloggaamiset ovat monipiippuisia juttuja, katsotaan mihin päädyn :)

   Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)