perjantai 9. joulukuuta 2016

Suositelkaa mulle!

Tiedän, että siellä ruudun toisella puolella on melkoisia, minua paljon suurempia kosmetiikkatietäjiä ja -asiantuntijoita. Toisaalta aina ei tarvitse olla asiantuntijakaan tietääkseen jonkun hyvän ja toimivan tuotteen, jota minä itse en ole tullut kokeilleeksi. Oli miten oli, oma kosmetiikkatietoisuuteni on vielä vajaavainen, ja siksipä haluaisin kysyä teiltä neuvoa. Ajattelin pyytää teitä suosittelemaan toimivaksi havaitsemianne ja kokeilemisen arvoisia tuotteita muutamasta tuoteryhmästä. Samalla joku muukin voi ehkä saada vinkin kaipaamastaan uudenlaisesta tuotteesta ;)


1) Irtoripset
Minulla ei ole minkäänlaista kokemusta irtoripsistä! Omistan ihan omasta takaa mukavan pituiset ja tuuheatkin räpsyttimet, mutta toisinaan lisäbuusti oli paikallaan myös ripsiosastolla :) Olen myös kiinnittänyt huomiota kanssabloggaajien käyttämiin lisäräpsyihin, jotka näytäävät ihan pirun hyviltä! Suositelkaahan siis jotain kauniita irtoripsiä, joita itse tykkäätte käyttää!

2) Peiteaine
Olen tähän mennessä käyttänyt enimmäkseen peitepuikkoa tummien silmänalusten ja epäpuhtauksien häivyttämiseen. Olisin kuitenkin kiinnostuntu löytämään myös tehokkaan nestemmäisen peiteaineen. Mikä voisi olla hyvä? Suosituksia siis siitäkin kiitos!

3) Epäpuhtauksien tappaja
Tämä voi siis olla ihan mikä tahansa puhdistusaineesta johonkin tiettyyn ravintoaineeseen. Pääpointtina on kuitenkin se, että ihollani on lähes aina enemmän tai vähemmän epäpuhtauksia, vaikka puberteetin piti mennä jo ajat sitten. Onko mielessä jotain tuotetta, jonka olet huomannut vähentävän finnien ja mustapäiden kukoistusta? Vinkkaa ihmeessä!


Koska postaus ilman kuvia on tylsä, kuvassa kissalapseni ulkoilemassa pari vuotta sitten <3


Kiitos kovasti jo etukäteen suosituksista! Muistutuksena vielä, että blogissani on käynnissä arvonta, johon mahtuu edelleen uusia osallistujia!


Neilikki

6 kommenttia:

 1. Omat peiteainesuosikkini ovat Narsin Radiant Creamy Concealer sekä Urban Decayn Naked Skin Concealer! Noista kahdesta Nars on ehkä vielä himpun verran parempi omasta mielestäni, mutta UD on myös todella hyvä.

  Ykköseen en osaa vastata mitään ja kolmoseen voin sanoa vain sen, että omalla kuivalla ihollani näppyjen ehkäisyyn on toiminut parhaiten kunnon kosteutus, mutta en tiedä miten se toimii enemmän epäpuhtauksiim taipuvalla iholla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä Henna! UD:n peiteaineesta olen kuullut paljon hyvää. Täytyykin pistää myös tuo Nars pohdintaan.

   Tosiaan kuivalla iholla näppyjä varmasti ehkäisee parhaiten juuri kuivuuden poissa pitäminen. Omalle sekaiholle tuntuisi kuitenkin olevan tarpeen käyttää järeämpiä konsteja.

   Poista
 2. Irtoripsistä omia suosikkejani ovat ehdottomasti Kissin ripset ja niistä Ritzyt ja Chicit :) Ritzyt on sellaset vähän näyttävämmät ja Chicit taas vähän pelkistetymmät, mutta molemmat näyttää tosi hyviltä eikä hyppää liikaa silmille :D Ardellilta löytyy myös huippuja ripsiä ja ylipäätään tykkään enemmän sellaisista ripsistä, joissa se ripsinauha on mahdollisimman ohut. Ne on helpompi laittaa paikoilleen kun ne on yleensä selkeesti taipuisempia eikä ne tunnu luomilla yleensä lähes miltään, toisin kuin sellaset paksummat saattaa tuntua.

  Komppaan Hennaa tossa peiteaineasiassa. NARSin peiteaine on ehdottomasti paras mitä oon koskaan testannut! UD:n on myös hyvä ja Too Facedin Born This Way peiteaine myös aika samaa luokkaa ton UD:n kanssa :) NARSia suosittelen siis kokeilemaan, se on koostumukseltaan myös jonkin verran paksumpaa kuin noi kaksi muuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä :) Samoilla linjoilla tunnutte kaikki suosittelijat olevan, joten ei nuo mainitsemanne tuotteet voi ainakaan huonoja olla! :)

   Poista
 3. 1) Kissin Ritzyt, mitkä Lindakin mainitsi. Eyluren N 100 -ripset ovat melkein samanlaiset ja Ardellin Demi Wispiesit samankaltaiset myös. Nuo ovat sopivan näyttäviä, mutta eivät liian tuuheita ja paksun näköisiä. Pidän siitä, että ne pitenevät silmän ulkonurkkaa kohden. Nuo myös tuntuvat mukavilta, eivätkä liian raskailta :)

  2) Komppaan Hennaa ja Lindaa UD:n Naked Skin Concealerissa. Itse tykkään siitä erityisesti siksi, että se ei mene silmänalusten juonteisiin. Peittävämpiäkin peiteaineita varmasti on, mutta itse en välitä kovinkaan paksuista peiteaineista ja tuo UD on ohutta ja kevyttä :)

  3) Teepuuöljy! Mulla on täysin sama ongelma, epäpuhtauksia tulee enemmän tai vähemmän. Pesen kasvot joka aamu vuodenajasta riippumatta teepuuöljypuhdistusaineella ja täytyy sanoa, että millään muulla tavalla mulla ei ole finnit pysyneet yhtä hyvin kurissa! Oon muutaman kerran testannut jotain muuta aamuputsaria ja joka kerta finnejä on alkanut tupsahtelemaan teepuuöljyn käytön loputtua. Kaikille teepuuöljy ei välttämättä sovi, mutta suosittelen testaamaan! Ja itselle tosiaan riittää se puhdistus, muuten hoidan ihoani yleensä kirkastavilla tai kosteuttavilla tuotteilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suosituksista! Toi olis tosiaan tärkeää, että ripset eivät näyttävyydestään huolimatta olisi liian raskaan tuntuiset tai turrin näköiset :D Tuota teepuuöljyä sisältävä tuote pitääkin hankkia jostain, ja katsoa josko nassu muuttuisi siloisammaksi ;D

   Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)