lauantai 5. joulukuuta 2015

Kermainen katkarapupasta


Ihan alkuun; en todallakaan ole mikään keittiön sielu ja kodin hengetär ainakaan ruuanlaiton saralla. Enkä nyt ole mitenkään muuttamassa blogia ruokablogimpaan suuntaan, mutta eipä tämä nyt niin tiukasti ole mihinkään profiloitunut muutenkaan. Mutta kun kerrankin jotain hyvää onnistuin tekemään ja jopa muistin pari kuvaa ottaa, niin miksikäs en tätä teille jakaisi. Tässä siis tulee kermainen katkispasta!

Tähän siis tarvitaan:

fusillipastaa
sipuli
valkosipulinkynsiä maun mukaan
1 rkl ruokaöljyä
2dl ruokakermaa
purkki creme fraisea 
1/2 sitruunan mehu
100g kirsikkatomaatteja
ainakin suolaa ja pippuria
300g katkarapuja




Ensin siis laitettiin pastat kiehumaan ja hienonsin sipulit pannulle kuullottumaan. Sitten lisäsin kermat, sitruunamehun, puolitetut kirsikkatomaatit ja mausteet. Lopuksi koko soosi yhdistetään keitetyn pastan kanssa.

Ja tadaa!








Eikun vaan kokeilemaan!







Rakkaudella,

Neilikki

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hyvältä, mutta sopivan yksinkertaiselta. Täytyypä kokeilla joskus, tuntuu että aina tulee tehtyä vain niitä samoja ruokia. :)

    VastaaPoista
  2. Liian usein meilläkin syödään jauhelihakastiketta :D Vaihtelu siis virkistää aina kun jotain uutta vaan jaksaa kehitellä :)

    VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)