torstai 28. huhtikuuta 2016

Hääpukuvisioita

Muutama kaveri on jo kysellyt milloin olen aikeissa alkaa metsästämään hääpukua. Moni tuntuu myös olevan innokas toimimaan makutuomarina ja lähtemään mukaan mekko-ostoksille. Olen itse ajatellut, että eihän mekolla vielä mikään kiire ole. Häihin on kuitenkin vielä se reilu vuosi aikaa. Luulen, että suuntaan mekkokaupoille sitten syksymmällä tai loppuvuodesta. Kuulostaako tämä järkevältä? Joitakin visioita minulla kuitenkin on jo tulevan pukuni suhteen, ja tässä nyt hieman niistä.

1. Sen on oltava pitkä ja valkoinen
Tämä on täysin selvä ja varma päätös, josta en tule joustamaan vaikka mikä tulsisi. Valkoisen sävy ja helman malli muuten ovatkin sitten eri asioita. Monet luonnonvalkoiset tai kerman sävyt ovat todella kauniita. Toisaalta puhtaanvalkoisessa mekossakin on omanlaistaan eleganssia. Jos täydellinen mekko löytyy esimerkiksi puhtaanvalkoisena, valinta tuskin jää siitä kiinni. Helman mallin suhteen minulla on pieniä visioita, mutta kaiken ratkaisee lopulta se, milta mikäkin malli päälläni näyttää. Tuossa alapuolella olevassa kuvassa helma on todella kaunis. Onko tuo nyt A-linjainen vai mikä? Veikkaan ainakin, että vartalonmyötäinen mekko sekä tiukka merenneitomalli korostavat leveää lannetta hieman liikaa ja ovat siksi poissuljettuja vaihtoehtoja.























2. Pitsiä sen olla pitää
Olen pitsifani. Erityisesti fanitan valkoista pitsiä. Näin ollen sitä olisi ehdottomasti löydyttävä myös tulevasta hääpuvustani. Pitsiä voisi olla sekä helmassa että myös mekon yläosassa. Erityisen rakastunut olen noihin alemmissa kuvissakin näkyviin yläosan pitsisiin yksityiskohtiin. Enkä oikeastaan poissulje myöskään pieniä pitsisiä hihoja.




3. Nou-nou olkaimettomalle
Tämä liittyy toisaalta turvallisuuden tunteeseen (enpähän ainakaan kisko mekkoa pakonomaisesti koko hääpäivääni) ja toisaalta myös makumieltymykseeni. Itse omistan jonkun verran rintavarustusta, joten olkaimeton mekko näyttäisi helposti mauttomalta. Lisäksi olen nyt saanut päähänpinttymän tuosta pitsisestä yläosasta :D



4. Yksityiskohtia selkään

Pitsiset selkämykset ovat sekä äärettömän kauniita, että melko kovassa huudossa tämän hetken morsiusmuodissa. Pitsin lisäksi avoimet selkämykset ja pienet koristenapitukset ovat aivan ihania!! Minun on ainakin pakko päästä kokeilemaan jotain tuonsorttista pukua. Valitettava totuus tosin on, että avoin selkämys vaatii kovaa selkätreeniä ja rasvanpolttoa, joita olisi vielä harrastettava melkolailla ennen sovitusurakkaa.




Rakkaudella,

Neilikki

7 kommenttia:

  1. Noilla ajatuksilla pääsee varmasti jo pitkälle, kun lähtee etsimään sitä oikeaa ja täydellistä hääpukua itselleen :) Mä oon jostain ihmeen syystä viime aikoina googlaillut ihan älyttömästi erilaisia hääpukuja (ja myös kakkuja) ja miettinyt millaisen itselleni haluisin sitten joskus :D Eihän mulla siis ole edes mitään miestä, mutta oon varmaan katsonut liikaa kaikkia tv:n hääohjelmia, kun oon nyt jo niin innnoissani miettimässä näitä juttuja.. :D

    Valkoisen puvun haluan mäkin ihan ehdottomasti ja tykkään myös todella paljon pitsistä! Ton ensimmäisen kuvan puku on todella kaunis, samoin tykkään tuon viimeisen kuvan avonaisesta selästä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvähän sitä on jo valmiiksi varautua, vaikkei miestä vielä olisikaan 😀 Nähtäväksi jää millaisen puvun kanssa lopulta alttarille astelen!

      Poista
  2. Tuollaista taakse pitkäksi jäävää helmaa kutsutaan laahukseksi, ja tuossa esimerkkikuvassasi on selkeästi katedraalilaahus. A-linja meinaa sitä, miten mekkon helma alkaa vyötäröltä. Olet siis aivan oikeassa, mutta ajattelin että voi helpottaa mekonetsintää jos tietää millä termeillä etsiä kuvia jne.

    On muuten tosi kauniita mekkoja! :)

    VastaaPoista
  3. Joo arvelinkin, että A-linja ei ehkä ole oikea termi tuohon :D Kiitos siis tarkennuksesta, ja kommentista muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti siitä on apua. Nyt kun pistin oman hääblogin pystyyn niin ajattelin että pitää aktivoitua myös toisten blogien lukijana. Pitää antaa hyvän kiertää ja silleen! :P

      Poista
    2. Joo ehdottomasti! Hyvä kiertämään vaan puolin ja toisin ;)

      Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)