sunnuntai 22. toukokuuta 2016

5 x Victoria's Secret

Reissusta on kotiuduttu ja nyt oliskin aika esitellä teille vähän ostoksia, joita Tallinnasta sekä laivalta tarttui mukaan. Melkoinen ostomania minulla matkan aikana kyllä olikin, eikä matkalaukkuun olisi juurikaan enää enempää tavaraa mahtunut. Mukaan tarttui vaatteita, kosmetiikkaa, herkkuja ja halpaa alkoholia. Tuhlattua rahamäärää en halua sen kummemmin laskeskella. Pääasia, että kivaa oli ja saimme rentoutua kaiken kiireen keskeltä. Ja nämä tavoitteet kyllä täyttyivät hyvin.

Ensimmäisenä vilautan teille paluumatkalla laivan taxfreesta bongaamaani löytöä. Kuten otsikosta voi päätellä, kyseessä on viisinkertainen Victoria's Secret-pakkaus. Pakkaus sisältää 60ml matkakoot Victorian body lotioneista. En edes tiedä myydäänkö näitä missään muualla kuin laivalla. Omaan silmään vastaavaa ei ole ainakaan sattunut. Mielestäni tällainen viiden pikkupullon pakkaus on oikein kätevä. Sen avulla voi tuoksutella ja testailla eri tuoksuja joutumatta miettimään mitä tekee viidellä täysikokoisella purnukalla. Täysikokoiset pakkaukset pitävät kuitenkin sisällään 250ml voidetta. Hintaa tällä oli noin 22e.

Ja mitä tuoksuja pakkauksessa sitten oli? Kuvassa vasemmalta oikealle lueteltuna ovat punaisen luumun ja freesia tuoksuinen Pure Seduction, kirsikankukan ja persikan tuoksuinen Love Spell, valkoisen puuvillan ja vaaleanpunaisen liljan tuoksuinen Sheer Love, fujiomenan (?) ja vaniljaorkidean tuoksuinen Passion Struck sekä kuusaman ja jasmiinin tuoksuinen Secret Charm. Victoria's Secretille tyypillisesti kaikki tuoksut ovat melkoisen makeita. Omiksi suosikeikseni näin ensinuuskauksilla ovat tulleet Love Spell sekä Pure Seduction. Hyviä tuoksuja ovat kyllä kaikki ja ehkä hiukkasen säästeliäästi aion noita pois käytellä.Ovatko Victoria's Secretin body lotionit sinulle tuttuja? Mikä on suosikkisi?


Rakkaudella,

Neilikki2 kommenttia:

  1. Multa löytyy Secret Charmia lukuun ottamatta noi kaikki body misteinä ja Pure Seduction on noista ehdoton lempparituoksu :) Mä en pysty VS:n body lotioneita käyttämään, kun saan niistä ihottumaa, mutta onneksi body mistit ei aiheuta sellaista ja mäkin pääsen noista ihanista tuoksuista nauttimaan! :D

    VastaaPoista
  2. Mulle ei tullut ihottumaa, mutta täytyy kyllä sanoa, että melkoisen voimakashan tuo tuoksu oli. En siis ihmettele, jos jonkun iho tai vaikka hengitys noihin reagoisi.

    VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)