maanantai 16. toukokuuta 2016

Ansaittu loma, here I come!

Huh. Nyt on tullut se hetki kun saan viimein palkita itseäni pitkästä ja työntäyteisestä talvesta ja keväästä. Näin jälkikäteen vuotta katsellessani voin kyllä todeta, että en ole päästänyt itseäni helpolla. Olen opiskellut pitkää päivää, tehnyt ison kasan opintopisteitä hyvillä arvosanoilla, aloittanut gradu-urakan, suorittanut harjoittelun ja vielä sijaistanut siihen päälle. Välillä voimat ovat olleet vähissä, mutta nyt tuntuu hyvältä. Onneksi jaksoin ja tein kaiken mitä olin suunnitellutkin.

Tänään viemme kissat hoitoon kihlattuni vanhemmille, ja huomenna lähdemme ja aamuvarhaisella kohti Helsinkiä ja Tallinnaa. Matkakohde toki on aika vaatimaton etelänlomiin verrattuna, mutta hääbudjetit ym. huomioon ottaen meille oikein sopiva. Ja kyllä se Vironkin matka saa pituutta, kun täältä "Siperian rajalta" sinne lähtee suuntaamaan. Rantakohdetta ja eksoottisempia maisemia lienee luvassa sitten reilun vuoden päästä häämatkan merkeissä :)

Hotellin pitäisi olla tasokas ja viihtyisä. Hotelliin kuuluu myös suuri kylpyläosasto, johon ajattelimme tutustua jonain päivänä (uusi uimapukukin on ostettu sitä varten!). Tämän lisäksi suunnitelmissamme on ainakin syödä hyvin, shoppailla kaikkea kivaa ja hyödyntää Viron alhaisia alkoholihintoja ;) Mitään erityistä en nyt lähde hakemaan, mutta jos eteeni tulisi vaikka kivoja kesävaatteita tai sopuhintaista kiinnostavaa kosmetiikkaa, voisin kotiuttaa jotain sellaista. Myös pienelle kummitytölle on löydettävä hiukkasen tuliaisia. Alunperin tarkoituksena oli myös vieraila Tallinnan eläintarhassa. Kuulimme kuitenkin, että kohde ei ole juurikaan näkemisen arvoinen. Eläimet ovat kuulemma stresaantuneita ja pieniin häkkeihin sullottuna. Lisäksi osa eläimistä ei ole edes nähtävillä. Tulimme sitten siihen tulokseen, että emme ole halukkaita maksamaan siitä, että näämme häkkiä kiertäviä, stressaantuneita sarvikuonoja. Emme halua rahoittaa tuollaista toimintaa, ja kärsivien eläinten näkemisestä saa vain pahan mielen. Nyt siis shoppailulle ja kauppakeskusten kiertämiselle jää enemmän aikaa!

Mukavaa viikkoa kaikille! Palailen blogin pariin loppuviikosta kenties tallinnantuliaisteni kanssa :)

Rakkaudella,

Neilikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)