tiistai 24. toukokuuta 2016

Isadora Jelly Kiss

Jatkan nyt tässä postauksessa reissuostosten esittelyä. Tällä kertaa on vuorossa huulipunia. Tallinnalaisesta Ideaal Kosmeetika-liikkeestä tarttui mukaani parikin Isadoran huulipunaa sävyissä 70 Sorbet sekä 60 Ballerina. Molemmat sävyt ovat varsin vaaleita ja hillittyjä arkipunia. Sorbet (vasemmalla) tuo huulille oikeastaan vain kiiltoa. Ballerina (oikealla) sen sijaan on hieman pinkimpi, mutta silti hillitty sekin.

Isadoran Jelly Kiss:t eivät oikeastaan ole minulle täysin uusi tuttavuus. Jo paljon aikaisemmin olen jo hankkinut samaisesta sarjasta sävyn 51 Bare Bliss. Tuo vanhempi puna (alemmassa kuvassa) vaan on jo käytössä kulunyt ja nuhjaatunut niin paljon, että kuva ei ole kovin kaunista katsottavaa. Hyvä puna joka tapauksessa sekin, ja mielelläni sitäkin edelleenkin käytän. Myös Bare Bliss sävyssä on hiukkasen pikmenttiä, mutta samaan hillittyyn arkipunien joukkoon sekin sijoittuu kun nuo kaksi uudempaakin tuttavuutta.
Näissä Jelly Kiss:ien hylsyssä on mielestäni oikein kätevä magneetti, joka takaa sen, että hylsy ei avaudu esimerkiksi meikkipussissa tai käsilaukussa omia aikojaan. Punat myös tuoksuvat ihanille! Tuoksu on mieto ja jotenkin pehmeä. Ei se ehkä vanilja ole, mutta jotain sinne päin kuitenkin. Koostumus on näissä myös jotenkin kosteuttava eikä lainkaan niin kuiva kuin joissain huulipunissa, joiden käytön jälkeen saa lotrata huulirasvaa ihan urakalla. Huonona puolena voisin sanoa, että juurikin tuosta kosteuttavammasta koostumuksesta johtuen puna on pikkuisen alttiimpi nuhjaantumaan ja esim. sulamaan kesähelteellä kuin jotkut muut punat. Ja tämä nyt tosiaan on nähtävissä tuossa vanhemmassa punassa :D

Onko Isadoran huulipunat tai vaikkapa juuri Jelly Kiss sinulle tuttu? Mitä pidit?


Rakkaudella,

Neilikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)