maanantai 27. kesäkuuta 2016

Gourmeeta suihkuun?

Sain hiljattain testattavakseni oikein kiintoisan nelikon, johon en ole juurikaan blogeissa törmännyt. Kyseessä ovat uudehkon Palmolive Gourmet Spa-sarjan neljä ylellisen tuoksuista suihkusaippuaa; suklainen Chocolate Passion, mansikkainen Strawberry Touch, vaniljantuoksuinen Vanilla Pleasure sekä persikkainen Peach Delight. Vaikka omistankin jo keskikokoisen kaupan verran suihkugeelejä ennestään, syöksyin intopinkeänä testailemaan nämä mielenkiintoiset suihkututtavuudet.
Palmolive esittelee Gourmet Spa-sarjan taivaallisen tuoksuisena ja täyteläisenä suihkusaippuasarjana, jonka tuotteet kosteuttavat ihoa ja hemmottelevat aisteja. Itsekkin havaitsin tuotteiden koostumuksen olevan hyvin täyteläistä, paksua ja kermaista. Koostumus oli miellyttävä ja pehmeä. Ainoa ongelma oli se, että paksun koostumuksensa ansiosta suihkaria on todella vaikea annostella vain pientä määrää, vaan pullosta pulpahtaa tavaraa vähän liiankin kanssa. Erityisesti puffin kanssa käytettynä Goumet Spat vaahtosivat erittäin hyvin, mikä on aina mukavaa. Huonosti vaahtoavat lirut tuntuvat helposti arkisemmilta.
Mitä paljonpuhuttuun taivaalliseen tuoksuun tulee, antaisin kokonaisarvosanaksi noin 7/10. Tuoksu on selkeä ja tunnistettavissa hyvin. Lisäksi se jää hyvin iholle ja tuoksuu iholta sekä kylppärissä vielä suihkun jälkeenkin. Valitettavasti tuoksu ei ole kovinkaan luonnollinen, ja ainakin omat hajunystyräni erottavat keinotekoisen fiiliksen kaikista tuksuista, suklaasta vähiten. Palmoliveilla ennenkin pesseenä erotin myös tuoksussa tietyn "palmolivemaisuuden", erityisesti vaniljassa.
Kaiken kaikkiaan Palmolive Gourmet Spa:t olivat ihan kiva tuttavuus. Oli myös mukavaa testata koko tuoteperhettä yhden tuoksun sijasta. Omaksi suosikikseni kaikista geeleistä valikoitui suklaa, jossa suklaan tuoksu oli selkeä ja kaikista aidoin. Varsinaista goumeeta ja glamouria en ehkä näistä löydä, mutta arkisuihkareina toimivat paremmin kuin hyvin. Koska tuotteiden suositushinta on peräti 2,29e on lienee ihan ymmärrettävää, etteivät nämä yllä ihan sinne The Body Shopin ja LUSH:n joukkoon. Mutta toisaalta, ei sinne yllä kaikin ajoin lompakkonikaan :D

Oletko sinä kokeillut Palmolive Gourmet Spa:n suihkusaippuoita?


Rakkaudella,

Neilikki


Tuotteet saatu blogin kautta

2 kommenttia:

  1. Multa löytyy noista suklaa- ja vaniljaversiot ja aluksi käytin tosi paljon varsinkin tota suklaata, sillä tykkään sen tuoksusta. Kieltämättä noissa on ihan selkeästi sellainen keinotekoinen tuoksu, mutta mua se ei ole pahemmin haitannut. Mä en itse oikein tykkää noiden koostumuksesta, kun se on jollain tavalla vähän "sitkeää" :D En oikeesti keksinyt nyt parempaakaan sanaa kuvaamaan tota, mutta jollain tavalla noi on ehkä vähän liian "venyviä" mun makuuni. Mutta joo eipä ole hinnalla pilattu noita, joten sen puoleen ovat kyllä oikein hyviä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että tarkotat tuolla sitkeällä samaa kun minä sillä, että annostelu on vaikeaa, koska koostumus on juurikin niin sitkeää tai jämäkkää tai jotain :D

      Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)