keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Ihana hääyö, mutta missä?Hääaiheiset postaukset ovat jääneet blogissa viimeaikoina huomattavasti vähemmälle. Tähän syynä ei suinkaan ole hääinnostuksen väheneminen tai suunnittelun lopettaminen. Päin vastoin. Häihin on aikaa tasan vuosi, joten suunnittelut ja värkkäilyt sen kun vain kiihtyvät! Enemmänkin kasvava kosmetiikkainnostukseni on vienyt blogissa tilaa hääjutuilta. Nyt olen kuitenkin ajatellut, että voisin taas lisäillä hääpostausten määrää, kosmetiikkaa tietenkään unohtamatta. Alunperinhän blogi on perustettu suurelta osin hääsuunnittelua seuraamaan, ja toisaalta onhan On Maailma Meille Avoinna saanut paikkansa myös parilta suomalaisten hääblogien listalta. Nyt on siis aika toteuttaa myös tätä puolta!

Tällä kertaa ajattelin pohtia hiukkasen hääyöasioita. Älkää käsittäkö väärin, pidämme kyllä tarkemmat yksityiskohdat miehini ja minun välisinä :D Tarkoitukseni olisi enemmänkin valottaa sitä, missä aiomme hääyömme viettää.

Beautiful but the candels are too much. Plus that is just an accident waiting to happen. :/:


Olemme siis ehdottomasti päättäneet viettää hääyömme hotellissa jonkin sorttisessa morsiussviitissä. Kotiin yöksi meneminen tuntuisi melkoiselle lässähdykselle juhlallisen päivän jälkeen. Pahimmassa tapauksessa alkaisin tiskata häiritseviä astioita, nukahtaisimme sohvalle tai alkaisimme stressin purkautuessa riidellä turhasta. Ja kyllähän se oma sänky aika arkinen paikka on, vaikka sitä kuinka makuuhuonetta kuinka koristeleisi ja yrittäisi luoda tunnelmaa. Näin ollen lähettelinkin tänään tarjouspyyntöjä muutamalle potentiaaliselle hotellille, ja nyt odottelemme mitä sieltä tarjotaan ja mihin hintaan.

Toiveissamme olisi ainakin, että kyseessä olisi ns. parempi ja tilavampi huone (niinhän ne sviitit yleensä ovat, heh), johon kuuluisi ainakin kylpyamme. Ammee voisi sitten koristella tunnelmallisesti ja hankkia kylpyyn jonkun ihanan kylpyvaahdon tms. Saunakin olisi ihan mieluinen lisä. Häävuoteen koristelusta ja vaikkapa kuoharipullon hankkimisesta ajattelin infota kaasojani tilaisuuden tullen. Lisäksi olisi ihanaa, jos huoneesta löytyisi vaikka pieni herkkukori meitä varten. Olisi myös mukavaa saada aamiainen hotellihuoneeseen sen sijaan, että menisimme aamiaisbuffettiin hotellin ravintolaan. Tämä mahdollistaisi kaikessa rauhassa loikoilun ja aamusta nauttimisen kaikessa rauhassa. Uskon, että toiveemme eivät ole mitenkään mahdottomia.

Monissa hotelleissa on myös mahdollisuus myöhäiseen huoneenluovutukseen hääsviittien kohdalla. Mielestäni tämä on todellä hyvä käytäntö, ja toivoisinki, että myös me voisimme luovuttaa huoneen hieman tavallista kello 12 myöhemmin. Näin ollen aamu tuntuisi varmasti paljon rauhallisemmalta ja idyllisemmältä, kun ei tarvitsisi heti herättyä soitella ihmisiä hakemaan meitä ja pakkailla kimpsuja ja kampsuja kasaan. Myös aamusauna avioparina voisi kuulostaa mukavalta idealta.
this is what i want for our one year anniversary a nice room for 2 nights and a bubble bath:
Innostuin vähän kylpyammeista :D Kuvat: Pinterest.

Rakkaudella,

Neilikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)