sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

WTF Sensai?!

Monet ovat varmasti kuulleet jo legendaarisesta Sensai 38-maskarasta ja ehkä kokeilleetkin sitä. Ripsarin tosiaan luvataan lähtevän 38 asteisessa tai kuumemmassa vedessä ilman meikinpoistoainetta. Idea on siinä mielessä loistokas, että näin ollen ripsari kestää esimerkiksi sadevettä tai kyyneleitä, mutta lähtee kuitenkin pelkällä vedellä. Itsekin sitten vihdoin ja viimein innostuin Tallinnan reissullani laivalta hankkimaan kyseisen maskaran ja intoa puhkuen sitä sitten kokeilin heti ensitilassa. Ripsari tarjosi kyllä sitä toivottua volyymiä, pituutta ja tuuheutta. Luulin jo löytäneeni uuden suosikin kunnes illalla pääsin pesupuuhiin. Siis mitä ihmettä?! Ei lähtenyt lämpimällä vedellä vaikka kuinka käänsin hanaa kuumemmalle. Ei lähtenyt meikinpoistoaineella, vaikka muut meikit (ja kaikki muut ripsarimerkit ovat hävinneet) hävisivät vaivatta. Hinkkasin ja hinkkasin, mutta Sensai oli sitkeämpi. Yritin jopa nyppiä maskaraa ripsen kärjistä, mutta sain todeta ripsieni irtoavan herkemmin kuin Sensain. Lopputulemana erityisesti ripsenkärkiin jäi väriä vielä suihkun jälkeenkin. Viimeisimmät ja sitkeimmät rippeet taisivat lähteä vasta aamulla. Alla kuvat meikista ennen meikinpoistoa ja sitten suihkun ja saunan jälkeen.
Kisunkaan meikit ei lähteny :D


Eli siis kysymys kuuluu: mikä meni pieleen? Kyseessä pitäisi kuitenkin olla ihan suosittu maskara, josta olen kuullut paljon positiivista käyttäjäkokemusta. Enkö vain osaa vai sainko jonkun maanantaikappaleen meikkipussiini? Sääli sinällään, sillä kuten sanottu olin todella tyytyväinen Sisleyn antamaan volyymiin. Valitettavasti ripseni eivät eivätkä hermoni kuitenkaan kestä päivittäistä hinkkaamista ja nyppimistä. Hiukkasen lueskelin netistä muiden kokemuksia, ja vaikuttaisi siltä, että tuotteen toimivuus todella jakaa ihmisiä. Tosillä väri lähtee helposti parillä huuhtelulla, toisillä taas ei lähde sitten millään. Oletettavasti kuulun jälkimmäiseen porukkaan :D Sitä en sitten osaa sanoa, mistä moinen voi johtua? Onko ripisien laadussa vai kenties käyttötavassa eroja. Ihan vain hyvän lopputuloksen ja hiukkasen kalliimmaan hinnan takia aion kuitenkin käyttää Sensai 38:n loppuun. Päivittäiseen käyttöön tämä ei tosiaan sovi, mutta ehkäpä hieman spesiaalimmissa tilanteissa tällä on paikkansa :)

Onko sinulla kokemusta Sensai 38:sta? Toimiiko?


Rakkaudella,

Neilikki3 kommenttia:

 1. Itse kokeilin tuota vuosi sitten yhtä innoissani kuin sinä nyt - ja toimi yhtä hyvin kuin sinulla nyt :''D Lopulta kehitin taktiikan, jolla ripsarin sai jokseenkin pois: tein käsistä "kupit", joihin keräsin kuumaa vettä ja liotin silmiä hetken niissä (vesi tietysti valuu pikkuhiljaa pois, joten tämä piti toistaa pari kertaa), sen jälkeen annoin kuuman suihkun virrata kasvoilleni jonkin aikaa, ja lopuksi pyyhin värin pois ripsistä sormin (vetämällä hellästi ripsiä etusormen ja peukalon välissä).

  Hankala selittää ja kieltämättä myös hieman työläs toteuttaa, mutta ainakin sain ripsarin käytettyä loppuun :D Toiste ei kyllä tarvitse ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Haha hyvä kuulla, että en ole ainoa, jolla Sensai teki tenät :D Pitääpä kokeilla tuota sun kehittämää tekniikkaa. Mut tosiaan ei tuota kyllä ihan joka päivä viitsi käyttää kun pois saaminen on noin työlästä :D

   Poista
 2. Mä kokeilin tuota jo silloin, kun Sensai oli nimeltään Kanebo. Sama vika mulla, ei lähtenyt yhtään hyvin. On sen jäänyt kaupan hyllyyn eikä ole tullut mieleenkään hankkia uudelleen.

  VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)