lauantai 4. kesäkuuta 2016

Tämä on pannuprojekti!

Monissa kosmetiikkablogeissa on kerrottu erimittaisista pannuprojekteista, joiden tavoitteena on kuluttaa pois kaapissa lojuvaa kosmetiikkaa eli saada "pannut" esiin. Nyt on minun vuoroni liittyä pannuttajiin. Samalla julistan myös ostolakon kaikenlaista kosmetiikkaa kohtaan. Poikkeuksena tähän ovat ainoastaan ne tuotteet, joita todella tarvitsen. Esimerkiksi ilman naamaputsaria ei vain tule toimeen vaikka kuinka olisi mukavaa ostolakkoilla ja säästää.Näytetään 20160604_210538.jpg
Näytetään 20160604_210538.jpg


Kaappini pursuavat ääriään myöten suihkugeelejä, hajuvesiä. kosteusvoiteita, hiustentuuheuttajia, kynsilakkoja ja meikkejä. Omien ostohalujeni lisäksi kaappejani ovat viime kuukausina täyttäneet niin Oriflame kuin Livboxitkin. Lisää ei yksinkertaisesti mahdu, ja nyt on annettava aikaa näiden kaikkien tuotteiden käyttämiselle ja kaapin väljentämiselle. Ai niin, ilmainen Livbox on vielä tulossa päin ja Oriflamekin lähettää edustajalahjoja innokkaasti :D Toisena ja vähintään yhtä painavana syynä pannuiluun on se, että ME MUUTETAAN! Ajankohdasta pitää vielä neuvotella vuokranantajan kanssa, mutta heinä-elokuussa kuitenkin. Luonnollisesti kaupungin vaihto sujuu hiukkasen kevyemmin, jos liiat purkit ja putelit on kuluteltu pois. Tiedän jo nyt miehen repivän hiuksia päästään minun kosmetiikka/vaatelaatikoita muuttoautoon kantaessaan :DPannutusta on siis määrä kestää ainakin muuttoon asti. Uusi asunto on peräti 13 neliötä entistä isompi, joten purteloita pitäisi uutteenkin kotiin mahtua. Takuuvuokrien ym. maksaminen voi kuitenkin pakottaa pannutuksen jatkumiseen vielä syksymmälle asti.

Oletteko te kokeilleet pannuprojektia? 

Rakkaudella,

Neilikki

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä projektiin! Vois olla mullekin ihan hyvä yrittää käyttää varsinkin noita luomivärejä pois :D Ja kieltämättä niitä suihkugeelejä ja hiustentuuhennustuotteita on kertynyt aika kasa tännekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kyllä tää tosiaan tekee ihan hyvää. Tosin oriflame lähetti just tänään pari uutta edustajalahjaa :D

      Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)