torstai 4. elokuuta 2016

Kaapista ulos: vartalovoiteet

Ajattelin, että olisi taas hyvä hetki jatkaa tätä kaapista ulos tulemista. Kaapista ulos-postaussarjan tarkoituksenahan on esitellä milloin mitäkin kosmetiikkaryhmää niin, että kaivan kaapista kaikki sen ryhmän tuotteet ja paljastan teille mitä kaikkea omistan. Lopputulemaksi lasken vielä yhteen montako tuotteita kaiken kaikkiaan löytyi. Melkoiset määrät tavaraa olen löytänyt kaapeistani tähän mennessä enkä usko, että tämänkertainen tuoteryhmä jää yhtään huonommaksi. Kyseessä on nimittäin vartalovoiteet! Käydäänpä hommiin!Dove DermaSpa goodness -vartalovoide (200ml)
Dermosil Nature -vartalovoide (200ml)
Lumene Berry Refresh -kosteuttava vartaloemulsio (200ml)
The Body Shop Pinita Colada -vartalosorbetti (200ml)

Näistä voiteista tuo The Body Shopin ihana vartalosorbetti nousee kyllä tällä hetkellä ihan ehdottomaksi ykköseksi. Erityisesti vähempäänkin kosteutukseen tyytyväinen kesäiho rakastaa nopeasti imeytyvää sorbettia kovasti eikä tuoksussakaan ole näin kookoksenystävänä mitään valittamista. Myös Dermon ja Lumenen voiteet yllättivät kivalla tuoksuillaan.


Garnier Respons Body -kuivaöljy (150ml)
Vaseline Spray Moisturiser, Aloe Soothe (190ml)

Nämä kosteuttajat taitavat molemmat olla peräisin Livboxista. Suihkutettava Vaseline oli todellinen yllättäjä, ja täytyy kyllä sanoa, että olen kovasti tykännyt suihkia tätä raikasta tuotetta näin kesäisin. Kuivaöljy puolestaan ansaitsee paikkansa pikemminkin kuivan talvi-ihon hoidossa.


Victoria's Secret Love spell (60ml)
Victoria's Secret Secret Charm (60ml)
Victoria's Secret Pure Seduction (60ml)
Victoria's Secret Passion Struck (60ml)
Victoria's Secret Sheer Love (60ml)

Tämä viisikko onkin esitelty jo aiemmin täällä. Kyseessä on siis matkakokoinen tuoksuviisikko VS:n vartalovoiteita. Valitettavasti olen joutunut toteamaan, että minulle nämä ovat jopa liian voimakkaan tuoksuisia (enkä todellakaan ole mikään herkkä tuoksuihminen!). Vielä enemmän tätä mieltä on astmaatikkomieheni, joka jakaa saman sängyn kanssani. Näin ollen olen käyttänyt näitä todella varovasti ja hillitysti, lähinnä vain säärille.


Yves Rocher Aceite De Oliva D.o. De Provenza (400ml)
Yves Rocher Comme Une Evidence (200ml)

Näistä puteleista tuolla Evidencella on hiukkasen samaa ongelmaa kuin ylempänä olevilla Victoria's Secreteilla. Tuoksu on siis tyrmäävän voimakas. Miinusta myös pullon avonaisesta suusta, josta voidetta joutuu kaatamaan.


Oriflame Milk & Honey Gold -käsi- ja vartalovoide (250ml)
Enchanted Floral Pink Peony & Frangipani -vartalovoide (120ml)

En ole ihan varma miten toimivaa on yhdistää käsi- ja vartalovoide samaan tuotteeseen. Itse käytän tuota Oriflame ihan vartalovoiteen tapaan, ja siinä se toimii oikein hyvin. Enchanted puolestaan on hurmaavan tuoksuinen pikkupurkki, jota on ehkä käytettävä hiukan säästäen ;)

Siinä oli koko varasto! Ja paljonko tuotteita sitten kaikkiaan tästä kategoriasta kertyi? Havaitsin vasta nyt, että alla oleva kuva on harhaanjohtava, sillä Lumene uupuu messistä. Oikea ja todellinen luku vartalovoiteiden osalta on kuitenkin 15! Jep, näitä ei tässä talossa kaivata yhden yhtä lisää :D
 

Aiemmat kaapista ulos tulemiset:Neilikki

2 kommenttia:

  1. Mäkin olin positiivisesti yllättynyt tuosta Vaselinen suihkeesta. Kreikassa viilensi mukavasti päivän päätteeksi aurinkoa nauttinutta ihoa. Tykkäsin myös siitä tuoksusta, oli niin mieto ja raikaskin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo after sunina tuo olisi myös varmasti oikein toimiva. Harmi vaan, että aurinko näyttää olevan aika kadoksissa täällä Suomessa :D

      Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)