perjantai 26. elokuuta 2016

Pikapyrähdys Sokokselle

Alkuviikko oli raskain pitkään aikaan. Minulla oli hoidettavanani todella vaativa sijaisuuskeissi, josta stressasin erittäin paljon. En ole koskaan joutunut olemaan vastuussa noin vaativasta lapsiryhmästä ja heidän opetuksestaan. Näin jälkikäteen ajateltuna sijaisuus oli arvokas kokemus, mutta en missään nimessä hakisi tuollaiseen työhön heti valmistumiseni jälkeen. Kaikista ei vain ole kaikkeen, etenkään näin nuorena ja kokemattomana opettajanalkuna.

Keskiviikkoiltapäivänä poistuin kyseiseltä koululta helpottuneena mutta väsyneenä. Minulla oli vahva tunne siitä, että jonkinlaista piristystä raskaan rupeaman jälkeen oli saatava. Niinpä päätin bussia odotellessa pyörähtää Sokoksen kosmetiikkaosastolla tappamassa aikaa. Pyörin hyllyjen välissä tuoksutellen ja hipelöiden testereitä. Mietin mitä todella tarvitsisin ja mitä haluaisin kokeilla. Pyrin pitämään myös katseen suunnattuna hintalappuihin, sillä palkkapäivä ei suinkaan ole sama kuin sijaisuuden päättymispäivä.

Rimmelin hyllylle kävellessäni katseeni kiinnittyi koriin, jossa oli jaossa Rimmelin BB-voiteita kaksi muuta Rimmelin tuotetta ostaville. Sanottakoon nyt tässä vaiheessa, että minun on todella vaikeaa vastustaa ilmaislahjoja, joten tietysti aloin katsella mitkä kaksi tuotetta keräisin mukaani. Nopeasti päädyinkin valitsemaan Rimmelin Stay Matte-puuterin sävyssä 004 sandstorm sekä Brow This Way-kulmakarvageelin sävyssä clear. Molemmat tulivat kyllä ihan tarpeeseen, joten mitään "kunhan vain ostin"-ostoksia nämä eivät onneksi olleet. Ja näin ollen kotiutin myös tuon ilmaislahjana olleen Rimmelin BB-cream 9in1:n sävyssä light.

Tuote BB-voidetta kokeilin tänään, ja se vaikuttaa kyllä ihan toimivalta. Sävy istuu iholleni hyvin, ja voide kyllä tasoittaa ihoa riittävästi. BB-voiteet ja meikkivoiteethan ovat kuitenkin kaksi eri tuotetta peittävyytensäkin puolesta. Myös puuteri vaikutti hyvältä peruspuuterilta, ja siinäkin tuo sävy mätsäsi hyvin. Kulmakarvageelistä en ole vielä ehtinyt muodostaa mielipidettä, mutta sanotaanko näin, että eihän tuo taida ihan edellistä, Anastasia Beverly Hill's:n vastaavaa geeliä voittaa :D


Rimmelhaalinnan lisäksi muistin vielä tarvitsevani uuden hiuslakan ja dödön. Tällä hetkellä viimeisiään vetelevä Tigin Bed Head Masterpiece on ollut huipputuote, mutta päätin tällä kertaa budjetoida ja kokeilla L'Oreal Studio Linen Fix&Style-lakkaa. Valitettavasti parin käyttökerran kokemuksella voin sanoa, että olisi kannattanut maksaa vähän enemmän ja kävellä kampaamotuotteiden puolelle. Jostain syystä Lorkun lakassa ei ole pitoa sitten yhtään, vaikka suihkisin sitä kuinka paljon. Ainakin näin paksuilla hiuksilla tuntuu lähes siltä, että lakka olisi jäänyt kokonaan laittamatta. Onneks Doven dödö kuitenkin tuntuu ihan hoitavan hommansa.Oliko joukossa tuttuja tuotteita? Haksahdatko usein ilmaisten tuotelahjojen perässä?

Neilikki

4 kommenttia:

 1. Itse olen ostanut aika paljon Rimmelin meikkejä eivätkä ne mitään huonoja ole vaan englantilaista hyvää laatua ! Meikkikaapissa on paljon kalliimpiakin tuotteita ja monesti olen huomanut etteivät ne ole juuri sen parempia. Kesällä ostin Stokkan alennusmyynnistä Guerlainin Parure De Lumiere sävy 12 Rose Clear meikkivoiteen joka ei koostumuksen vuoksi sovi iholleni ollenkaan, korkeintaan iltavalaistuksessa koska se sisältää kultahiukkasia luulisin. Viime viikolla hankin koemielessä Lidlin Cien BB-voiteen sävy Medium to Dark joka ei todellisuudessa jätä kovin tummaa jälkeä ollenkaan.Superhyvä tuote joka päihittää monet muut markettituotteet mitä olen vuosien varrella kokeillut. Olen erityisen mieltynyt Make Up Storen meikkivoiteisiin ja puutereihin, eivätkä ole koskaan vielä pettäneet kuin vain löytää oikeat sävyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, että hinta ei aina takaa laatua, ja toisaalta edullinenkin tuote voi olla todella toimiva. Ja mikäpä sen parempaa kuin bongata edullinen tuote, joka soveltuu itselle täydellisesti! :)

   Poista
 2. Ilmaislahjat ja ylipäänsä kaikki tarjoukset on mulle tosi pahoja ja niitä on usein vaikea kiertää :D Tota Stay Matte puuteria oon käyttänyt joskus montakin kappaletta, se oli tosiaan ihan hyvä peruspuuteri :) Tosta BB-voiteesta en taas pitänyt, mutta toisaalta mä en oo pitänyt oikein mistään testaamastani BB-voiteesta :D Ne ei vaan oo mun juttu.

  Tota TIGIn Masterpiece lakkaa myydään muuten ainakin täälläpäin Cittarissa paljon edullisemmin kuin mitä esim. Sokoksella :) Ja noi on olleet siellä myös tarjouksessa 10 €/kpl ja mä meinasin seota siinä vaiheessa, kun bongasin noi alennukset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos kun vinkkasit tuosta TIGIstä. Pitääkin käydä cittarissa vähän katselemassa olisko tarjouksia. En nimittäin tule toimeen tuon L'Orealin kanssa, vaan pakko saada jotain pitävämpää tavaraa tilalle :D

   Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)