keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Livbox 9/16

Syyskuun livboxin kotiuttamisesta on aikaa jo lähes viikko, mutta kiireisenä naisena ehdin vasta nyt kirjottelemaan boxin sisällöstä (tai edes avaamaan bloggeria) ja sen aiheuttamista fiiliksistä. Syyskuun boxihan oli ns. bloggaajaboxi, jonka sisältöä olivat päässeet kokoamaan peräti seitsemän suomalaista tunnetta bloggaajakolleegaa. Bloggaajaboxit ovat tunnetusti olleet erittäin kiinnostavia ja sisällöltään livboxien parhaimmistoa. Näin ollen odotin luonnollisesti boxin saapumista ja avaamista valtavasti. Katsotaanpa mitä sisältä lopulta paljastui:


 KORRES Basil Lemon -suihkugeeli (40ml)
Korres on ollut minulle tähän mennessä tuttu vain nimenä. Olinkin oikein mielissäni löytäessäni boxin pohjalta tämän luonnonkosmetiikkasuihkarin. Tuoksu on raikas, ja jotenkin melko erilainen kuin suihkugeelini yleensä. Pidän tuoksusta kuitenkin kovasti, ja mieluusti käytän tämän pikkupurkin loppuun. Täysikokoisena ovh näyttäisi olevan peräti 13,50, joka on kyllä omasta mielestäni melkoinen hinta suihkugeelille.


LUMENE Sensitive Touch -silmämeikinpoistoaine (100ml)
Lumene on perusvarma merkki, jota livboxista löytää aina silloin tällöin. Silmämeikinpoistoaineelle on toki aina käyttöä, mutta jotenkin pidin tätä tuotetta melko tylsänä valintana bloggaajaboxiin. Yhden kerran olen tätä kokeillut, ja täytyy sanoa, että parempiakin meikkiputsareita on nähty...


SCHWARZKOPH PROFESSIONAL BC Bonacure Moisture Kick -hoitosuihke (100ml)
Tästä hiuksiin jätettävästä hoitosuihkeesta olen kuullut paljon kehuja. Jostain syystä en ole itse saanut aikaiseksi tätä ostaa, mutta mielelläni tätä kyllä testaan. Mikään uutuustuote tämä ei tosiaankaan ole, mutta eipä kaikkien boxituotteiden tarvitse ollakaan.


CUTRIN Chooz Refreshing -kuivashampoo (100ml)
Cutrin on myös yksi niistä brändeistä, jotka seikkailevat livboxeissa kohtalaisen tiuhaan. Kuivashampoolle on aina tarvetta, ja koska en ole Cutrinin kuivista vielä kokeillutkaan, ihan mielelläni tämän testailen. Hiukkasen alan kuitenkin jo kyllästymään näihin samoihin brändeihin, joita boxista voi löytää harva se kuukausi.


DERMALOGICA Skin Renewal Booster -tehotipat (10ml)
Dermalogica on minulle merkkinä uusi tuttavuus. Valitettavasti en itse ole näiden tehotippojen ja seerumeiden ylin ystävä ihan vain siitä syystä, että en koe ihoni niitä ainakaan tällä hetkellä tarvitsevan. Ja kiitos siitä, sillä näiden buusteritippojen ovh näyttää olevan 83e/30ml!!!


ISADORA Inliner Kajal -silmänrajauskynä
Vesirajalla käytettävän vaalean silmänrajauskynän tarkoituksena on kirkastaa katsetta ja suurentaa silmiä. Todettakoon tässä vaiheessa, että minullahan on todella suuret silmät ihan luonnostaan, enkä ole ollenkaan varma haluanko niitä meikin avulla enää suurentaa. Aion kuitenkin kokeilla sisärajauskajaalin ihan tuon katseen kirkastamisen kannalta. Katsotaan sitten millaiset mulkosilmät saan aikaiseksi :D


MAKIASH -kynsilakka
Elloksen myymät Makiash-kynsilakat eivät ole minulle tuttuja edes nimeltä. Ensitestailun perusteella lakka vaikutti kuitenkin oikein kivalta ja toimivalta tapaukselta. Sivellin on riittävän paksu ja lakka levittyy hyvin ja tasaisesti. Jopa tuo syksyyn sopiva tumma väri miellytti silmääni kovasti. Minkäänlaista mainintaa sävyn nimestä tai numerosta en löytänyt.

Kun nyt luen tätä postausta, huomaan, että löydän nurisemisen aihetta lähes jokaisesta tuotteesta. Periaatteessa kaikki syyskuun boxin tuotteet ovat hyviä käyttötavaroita, mutta jotain yllätyksellisyyttä ja jännitystä tästä boxista jäi silti puuttumaan. Ehkä eräänä pettymyksen aiheuttajana ovat nuo kuukausi toisensa jälkeen toistuvat brändit, joiden kanssa livbox epäilemättä tekee yhteistyötä. Pohdinkin, millä perusteella bloggaajat saavat valita suosikkituotteensa näihin bloggaajaboxeihin. Tuskinpa kahden erittäin suuren yhteistyökumppanin sattuminen samaan laatikkoon on täysin sattumaa...

Millaisia ajatuksia syyskuun livbox sinussa herätti?


Neilikki

2 kommenttia:

  1. Tämä boksi odottelee mulla kotona sitä, että pääsen sen vihdoin avaamaan. Sisältö on näiden postausten perusteella ihan kiva, mutta ei ehkä ihan sitä tasoa mitä bloggaajaboksit aiemmin ovat olleet :) Bonacuren hoitosuihke on yksi mun suosikeista ja se onkin ollut mulla loppu, joten sen puoleen toi on kiva saada! Dermalogican tuotteet on kaikki törkeän kalliita, mutta valitettavasti mä oon tykästynyt aika hyvin niihin, jotka bokseista on aiemmin tullut :D Ei mulla kuitenkaan ole varaa maksaa tollasia summia noista tuotteista.

    VastaaPoista
  2. Näin pientä testausta suorittaneena sanoisin, että sekä tuo inlineri että kynsilakka ovat erittäin positiivisiä yllätyksiä. Silmämeikinpoistoaine sen sijaan oli pienoinen pettymys, sillä kovin hellävaraiseksi en sitä sanoisi sen hinkkauksen jälkeen, jota jouduin tuon kanssa tekemään...

    VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)