tiistai 20. syyskuuta 2016

Terveisiä Tuurista!

Eilen oli vaan niin kiva päivä. Eilisenkaltaiset päivät ovat loistava osoitus siitä, että arjen piristeeksi ei välttämättä tarvita kovin ihmeellisiä asioita. Pienestäkin voi nauttia. Kävimme siis eilen mieheni kanssa päiväreissulla Tuurissa. Tarkoituksena oli ihan vain tehdä pieni syysreissu, viettää aikaa yhdessä, syödä hyvin ja ostaa mitä mieli tekee. Ja kaikki nämä onnistuivat hyvin. Tuosta syömisestä tosin sen verran, että remontista johtuen Keskinen oli pistänyt kiinni parikin ravintolaa, joten jouduimme menemään pitsalinjalla, mutta eipä sekään meitä pitsafaneja isommin haitannut :) Ajattelin kuitenkin nyt raottaa teille ostoskassejani ja näyttää mitä kaikkea sieltä Suomen suurimmasta kyläkaupasta sitten matkaan tarttuikaan!


Yläkuvassa siis koko arsenaali kaikessa komeudessaan. Remontin vuoksi Tuurissa oli melko paljon vaatteita hyvässä alessa, ja kaikkien noidenkin paitojen hinnat olivat 5e ja 10e välillä. Nuo kengät puolestaan ostin kyläkaupan vieressä olevasta Nahkapaikka-myymälästä. Rakastuin niihin täysin ja nyt en malttaisikaan odottaa talvea, jotta pääsisin niitä käyttämään!


Kosmetiikkapuolella meinasin mennä sekaisin jo heti alkajaiseksi. Mielestäni Tuurin kosmetiikkavalikoima oli melkoisen kattava. Vaikka kaikkea kivaa olisi löytynyt mielin määrin, yritin kuitenkin pysyyä kohtuuden rajoissa ja ostaa vain sellaisia tuotteita, joita oikeasti tarvitsin tai olin suunnitellut hankkivani jo pidemmän aikaa. Kosmetiikkapuolen lisäksi Tuurista löytyi myös outlet-osasto, jossa oli Lumenen kosmetiikkaa todella halvalla. Tällä kertaa en kuitenkaan itse löytänyt niiden joukosta mitään itseäni kiinnostavaa.


Olin erittäin positiivisesti yllättynyt, että Keskinen oli ottanut valikoimiinsa Nyxin. Ja toisin kuin usein Sokoksella, Tuurissa Nyxin hyllyt olivat täynnä tavaraa ja tuotteita oli saatavilla kaikissa sävyissä. Olen jo pidempään haaveillut Nyxin mattapunasta, ja nyt sitten päätin sellaisen kotiuttaa sävyssä 19 Euro Trash. Kyseessä on ruskeaan vivahtava pinkkisävyinen puna, jonka ajattelin olevan sopiva myös ihan arkikäyttöön. Mattapunan lisäksi kokeiluun lähti Nyxin Wonderstick, jonka tarkoituksena on siis sisältää sekä korostus- että varjostustuote samassa kynässä. Vielä en ole tätä testaillut, mutta innolla odotan mihin tämä pystyy vai pystyykö mihinkään.


Tuurissa oli myös runsain määrin myynnissä w7-sarjan kosmetiikkaa. Itselleni tämä ei ole kovinkaan tuttu merkki, mutta edullisen hinnan innoittamana päätin antaa tälle merkille tilaisuuden. Ostin siis In the city natural nudes-paletin, joka sisältää kuusi kauniin mattaista nudesävyä. Kovasti toivon, että nämä ovat laadukkaita ja toimivia, sillä värit ovat aivan ihania ja voisin hyvin kuvitella porskuttavani syksyn riennoissa tämän värisillä luomilla :) Toinen w7-ostokseni oli pinkki meikkimuna. Itselleni tämä meikkimuna on ensimmäinen, sillä en vain ole halunnut maksaa esim. aidon beauty blenderin hintaa. Mukavaa kuitenkin nyt kokeilla onko muna kaiken hypetyksen arvoinen ja miten halpisversio ylipäätään täyttää tehtävänsä.


Niin ja mikä se sellainen reissu on, jolta ei yksi suihkugeeli tartu mukaan?! Keskinen kauppasi näitä Creightonsin suihkugeelejä hintaan 1,95e, joten pakkohan sieltä hyllystä oli yksi pikaisesti kainaloon siepata. Vaniljan ja macadamian tuosuinen suihkugeeli on arvatenkin makea, mikä on tottakai mieleeni.

Olen kyllä todella tyytyväinen noihin ostoksiini, ja nyt onkin kiva ryhtyä testailemaan uutuuksiani. Ai niin, ja tulihan se itse Vesakin kyläkaupasta bongattua! ;)

Oliko joukossa tuttuja tuotteita? Erityisesti, onko tuo w7 tuttu merkki kenellekään?

Neilikki

2 kommenttia:

  1. Oijoijoi noi kengät! ♥♥ Mä oon melkoinen kosmetiikka-addikti, mutta myös kengät on todella lähellä mun sydäntä ja aaai että noi näyttää niin täydellisiltä<3 :D NYXin mattapunat on tosi hyviä, mullakin tarttui niitä muutama kappale Jenkeistä mukaan :) Tota suihkugeeliä oon ihastellut blogeissa jo aiemmin, voin vain kuvitella miten hyvältä toi tuoksuu! Ihania ostoksia :)

    VastaaPoista
  2. Joo ja noi kengät on vielä superlämpimätkin, kun niissä on kunnon karvasisus :) NYXin mattapunaa kokeilin eilen ja olin ihan rakastunut siihen! Niitä on kyllä pakko saada lisää ;)

    VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)