keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Kauneusbloggaajan tunnustukset

Kauneus- ja kosmetiikkabloggaajat ovat jo jonkin aikaa julkaisseet postauksia, joissa he "tunnustavat" erilaisia kauneussyntejään. Tarkoituksena on siis listata tapoja ja faktoja, joita kauneudenhoitoon ja kosmetiikkaan orientoituneilta bloggaajilta ei odottaisi. Joku laiminlyö kasvoveden käytön, toinen omistaa vain yhden hajuveden. Tässä postauksessa valoitan hieman omaa syntilistaani ja tunnustan kauneudenhoitooni liittyviä tosiasioita.


1. Omistan vain vähän selektiivistä/high end kosmetiikkaa
Jos pistäisin kaikki kosmetiikkatuotteeni riviin, lopputulemana olisi, että suurin osa tuotteista on peräisin markettien hyllyltä tai Oriflamen kuvastosta. Varsinaista selektiivistä kosmetikkaa on joukossa vain pieni osa. Tällä hetkellä omistan selektiivisen kosmetiikan puolelta ainakin Lancomen, The Balmin ja Philosophyn tuotteita. Markettipuolelta merkkilista puolestaan on valtava. Syy edullisemman kosmetiikan haalintaan on yksinkertainen; opiskelijabudjetti. Toisaalta haluan uskoa (ja tiedän), että edullisemmankin kosmetiikan puolelta voi löytää helmiä, joten aina ei tarvitse maksaa mansikoita.

2. En omista yhtään poskipunaa
Tämä on kyllä kaikista kohdista ehkä kaikkein hämmentävin, ja olenkin tullut siihen tulokseen, että tilanteen on muututtava. En vain ole oikein koskaan kokenut tarvetta poskipunan käytölle, enkä näin ollen ole tullut sellaista hankkineeksi. Oikein levitettynä poskipuna kyllä näyttää monien kasvoilla todella kauniilta, joten ehkäpä tämänkin bloggarin olisi aika opetella moista tuotetta käyttämään. Olisiko ehdotuksia mistä voisin aloittaa?

3. En ymmärrä contour-palettien ideaa
Korostus-varjostus-buumi on villinnyt kosmetiikkamaailmaa jo hyvän aikaa. Periaatteessa ymmärrän kyllä korostamisen ja varjostamisen idean, toki naaman muokkaaminen on kivaa ja oikein käytettynä toimivaakin. Itse olen ollut jo kauan aurinkopuuterin suurkuluttaja. Halutessani korostella ja varjostella enemmän käytän NYXin wonderstickiä, josta löytyvät molemmat ominaisuudet. Jos kuitenkin saisin käsiini esimerkiksi ABH:n contour kit-paletin, jossa sekä korostus- että varjostusvärejä on montaa sorttia, en varmaankaan tietäisi mitä tekisin niillä kaikilla. Yksi varjostus- ja yksi korostusväri riittävät minulle oikein hyvin.

4. Luomulla mennään, ja on aina menty
Enkä nyt puhu vain rinnoista :D Monet kosmetiikka/kauneusintoilijat ovat varmasti ainakin kokeilleet ripsienpidennyksiä, geelikynsiä tai hiustenpidennyksiä. Itse en ole kuitenkaan ikinä kokeillut näistä mitään. Olen siitä onnellisessa asemassa, että omistan omasta takaa pitkät ripset, tuuheat hiukset ja nopeasti kasvavat kynnet. En siis yksinkertaisesti koe mitään tarvetta maksaa itseäni kipeäksi feikin takia, kun voin pienellä puunauksella mennä omissani.Rentoa loppuviikkoa!


Neilikki

4 kommenttia:

 1. Mäkään en ennen blogiaikoja omistanut paljoa selektiivistä kosmetiikkaa ja edelleen multa löytyy paljon hyvin edullisia meikkejä. Joissain jutuissa suosin selektiivistä, jossain taas markettimeikkejä. Hinta ei tosiaan automaattisesti ole mikään laadun tae kosmetiikassa :)

  Poskipunissa voisin suositella essenceä! Multa löytyy yksi satiiniposkipuna ja se on aivan ihana! Essencen poskipunilla on hintaa pari euroa kappale. Yksi mitä mä voisin myös suositella, on Viva La Divan Dream Cheeks -paletti, mikäli asut vain Kicksiä lähellä. Siinä on kaksi highlighteria ja neljä eri väristä poskipunaa. Makeup Revolutionilla on myös edullisesti kauniita poskipunapaletteja. En ole vielä testannut niitä, mutta mieli tekisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täytyy tosiaan nyt lähiaikoina korjata tuo poskipunattomuus-asia :D Alussa olisi just hyvä hankkia jotain tuollaisia edullisia punia ja kokeilla mistä sävyistä itse tykkään.

   Poista
 2. Mahtavaa kun säkin teit tämän! Näitä on tosi mielenkiintoista lukea ja aina oppii jotain pientä uutta bloggaajasta :) Noi Contour paletit on kieltämättä vähän turhia, sillä niissä on niitä sävyjä liikaa ja vähemmälläkin pärjäisi. Toisaalta mulla esim. ABH:n Contour Cream Kitin tummat sävyt soveltuvat kaikki kasvojen varjostamiseen eli yksikään niistä ei jää käyttämättä :) Perus aurinkopuuterilla saa kuitenkin loistavasti kasvot varjostettua :D

  Oi ehdottomasti kannattaa hankkia poskipuna tai -punia ja ruveta käyttämään! :) Mä tykkään erityisesti theBalmin poskipunista, sekä voidemaisista (How 'Bout Them Apples paletti) että ihan puuterisista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on kyllä hauska :D Ärsyttää vaan, kun nyt jälkikäteen olisin keksinyt vielä pari kohtaa lisää, mutta eivätpä ne tietenkään silloin postausta kirjoittaessa käyneet mielessä :D

   Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)