tiistai 4. lokakuuta 2016

Syyskuun loppuneet

Taas olisi aika tehdä katsaus loppuneisiin tuotteisiin. Syyskuussa sain loppuun kohtalaisen monta meikkituotetta. Osan loppuminen oli helpotuksen huokaus, joitain tuotteita puolestaan tulee suorastaan ikävä. Katsotaanpa mitä kaikkea syyskuun aikana tyhjeni:Dermosil Fresh! Anti-Spot Concealer & Red Neutralizer
Dermosilin punaisuutta neutralisoiva peitepuikko kuului niihin tuotteisiin, joiden oli jo aikakin loppua. Tämä oli ihan ok tuote, vaikka varsinaisesta punaisuuden taittamisesta en nyt osaa sanoa juuta enkä jaata. Kyllä tällä kuitenkin jollain tavalla sai epäpuhtauksia vähemmän näkyväksi häivyteltyä. Ostaisinko uudelleen? Varmaankaan en.

Lancome Volume-a-porter -ripsiväri
Tästä tuotteesta tykkäsin kyllä kovasti. Sain tällä loihdittua kivan näköiset, pitkät, tuuheat ja hyvin erotellut ripset. Ripsari ei jättänyt laisinkaan paakkuja, mikä on tietenkin todella iso plussa. Kärkeä kohti kapeneva kumiharja toimi siis oikein hyvin, ja itse tykkäänkin nykyisin käyttää oikeastaan vain näitä kumiharjaisia ripsareita. Pidin jopa tuotteen miedosta tuoksusta kovasti :D Ostaisinko uudelleen? Kyllä!

L'Oreal Telescopic -ripsiväri
Kuten kuvasta näkyy, tämä L'Orealin ripsari on kulunut meikkipussissa todella paljon, eikä pakkauksesta ole havaittavissa tekstiä juuri ollenkaan. Jos emme puutu tähän yksityiskohtaan, olen todella tyytyväinen tähän ripsariin. Sain tällä TODELLA pitkät ripset. En ole itseasiassa varma olenko saanut vastaavaa pituutta millään muulla ripsarilla aikaiseksi. Loppua kohti tuote alkoi hiukkasen varista, mutta se johtunee ihan vain kuivumisesta. Ostaisinko uudelleen? Kyllä!

Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel
Tätä tuotetta yritin kyllä pumpata purkista viimeiseen asti, mutta valitettavasti tämäkin loppui aikanaan. ABH:n kulmakarvageeli oli kyllä tuote vertaansa vailla. Harja on kätevän mallinen ja tuotetta tulee harjaan juuri sopivasti. Ja mikä tärkeintä; kulmakarvat pysyivät kuosissa koko päivän ajan. Ostaisinko uudelleen? No todellakin! Harmi vaan, että ABH:t eivät ihan kuulu niiden edullisimpien kosmetiikkatuotteiden joukkoon...Rich Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir 
Tähän tuotteeseen olen tutustunut itseasiassa Livboxin kautta. Näytekoon käytettyäni ostin tämän täysikokoisen tuotteen, ja nyt sekin sitten tuli tiensä päähän. Mielestäni Richin hiusöljy toimii todella hyvin omaan paksuun ja pitkään tukkaani. Hiukseni tulevat tällä kiiltäviksi ja helpommin käsiteltäviksi. Tykkäsin kovasti myös tämän tuoksusta. Ostaisinko uudelleen? Kyllä!

Oriflame Optimals Smooth Out -päivävoide
Oriflamen Optimals-sarjan päivävoide on koostumukseltaan kevyttä, ja näin ollen tämä tuote soveltui hyvin kesäkäyttöön. Itselläni oli kesäaikaan ongelmana ihon liika rasvoittuminen ja kiiltäminen. Voide imeytyi kuitenkin hyvin eikä iho jäänyt rasvaisen tuntuiseksi. Ostaisinko uudelleen? Voisin ostaakin.

Oma tekemä Vanilja Body Butter
Tein näitä vaniljan tuoksuisia body buttereita joskus viime joulun alla, ja silloin taisin niistä kirjoitella täällä bloginkin puolella. Mielestäni kosmetiikkatehtailuni onnistui aika hyvin. Voide oli todellakin butteria, mutta siitä huolimatta se imeytyi iholle hyvin. Eniten tätä tuli käytettyä kuiville kohdille, kuten kantapäihin ja polviin. Tuote säilyi siis hyvänä yli puoli vuotta, mikä on mielestäni todella hyvin kotitekoiselle tuotteelle. Tekisinkö uudelleen? No en nyt ole suunnitellut tekeväni, mutta ehkä joskus taas :)Mirame -kynsilakanpoistoaine
Miramen kynsilakanpoistoainehan on klassikko. Tuote on edullinen ja toimiva, joten mitäpä tästä pahaa sanottavaa keksimään. Ostaisinko uudelleen? Kyllä.

Mavala -kynsilakka, sävy 49 white
Jos Mirame on kynsilakanpoistoaineiden klassikko, niin Mavala on sitten kynsilakkojen klassikko. Edullista ja ihan asiansa ajavaa lakkaa. Tämä oli kuitenkin pyörinyt kynsilakkaboxissani jo niin kauan, että onneksi loppui. Ostaisinko uudelleen? Mahdollisesti.Kaiken kaikkiaan vaikuttaisi sille, että syyskuussa loppui paljon sellaisia tuotteita, joista pidin kovasti. Vaikka kosmetiikkatuotteen loppuminen on itselleni eräällä tavalla aina riemuvoitto (saa ostaa uuden!), joidenkin tuotteiden loppuminen kyllä myös harmittaa. Yleensä harmitus liittyy siihen, että tuote on sen verran kallis, että sitä ei  vättämättä ainakaan heti tule hankittua uudelleen. Toisaalta hinta myös näkyy tuotteen laadussa, ja näin ollen vastaava halvempi tuote ei välttämättä todellakaan ole sama asia. Toisaalta tiettyjen tuotteiden kohdalla on myös välillä hyvä kysyä itseltään: Tarvitsenko aina parasta? Välillä on hyvä tyytyä myös keskinkertaiseen.

Oliko joukossa tuttuja tuotteita?

Neilikki

1 kommentti:

  1. Miramea on tullut käytettyä täälläkin monen monta pulloa :) Richin hiusöljyyn oon myös päässyt tutustumaan LivBoxin kautta. Se on mun mielestä ihan hyvää ja tuoksuu miellyttävältä, mutta en jotenkin enää koe noita hiusöljyjä omaksi jutukseni. Käytän mieluummin seerumeita tai muunlaisia aineita ajamaan samaa asiaa :)

    VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)