perjantai 7. lokakuuta 2016

Livbox 10/16 -boxi joka herätti someraivon

Lokakuun Livbox saapui eilen suurelle osalle boxin tilanneista. Laatikon avaaminen kuohutti kuitenkin monien tunteita ja niukka sisältö sai aikaan pienimuotoisen someraivon. Esimerkiksi Livboxin facebooksivuilla monet ilmoittivat lopettavansa boxin tilaamisen tähän paikkaan lokakuun boxin törkeän huonon sisällön vuoksi. Jotkut kertoivat vaativansa Livboxilta rahojaan takaisin ja olevansa valmiita viemään kehnon ja arvoltaan vähäpätöisen (ilmeisesti noin 10 euron luokkaa) sisällön aina kuluttaja-asiamiehelle asti. Monet tilaajista kertoivat etsineensä turhaan tuotteita paperisilpun seasta ja olleensa hyvin epäuskoinen pienistä näytepakkauksista koostuneesta sisällöstä. Valehtelematta epäusko ja pettymys olivat itsellenikin ne tunteet, jotka laatikon avaaminen ensimmäisenä herätti.

Livboxin väki itse heräsi tänään vastaamaan tulikiven katkuiseen asiakaspalautteeseen pyytämällä anteeksi ja kertomalla, että laatikon sisällössä on tapahtunut väärinkäsitys, joka selvisi vasta liian myöhäisessä vaiheessa. Korvauksena boxin tilanneet saavat 30 Livbox-pistettä (60 pisteellä saa ilmaisen boxin). Tämäkään lupaus anteeksipyyntöineen ei kuitenkaan vaikuta riittävään monellekaan tilaajalle. Facebookissa kommentoivat tilaajat syyttävät Livboxin väkeä asiakkaidensa huijaamisesta ja aliarvioinnista. Kommentoijien mukaan kohtuullinen korvaus olisi ilmainen boxi kaikille tilaajille ja ehdoton tason nostaminen seuraavissa boxeissa.

Nyt kun tilannetta on hieman pohjustettu, teitä varmasti kiinnostaa tietää mitä tämä raivoa herättänyt kauneusboxi oikein sisälsikään:


L'OREAL PARIS Pure Clay Purify -kasvonaamio (7ml)
L'Orealilta boxiin oli pkattu "pussinäyte" naamiosta, jonka tarkoituksena on kirkastaa inoa ja luoda mattapintainen iho. Kuulostaa hyvältä. Mielelläni tämän siis testaan, mutta tosiaan naamiota riittää varmaankin vain siihen yhteen testikertaan.

PALMOLIVE Smooth Delight -suihkusaippua (50ml)
Palmoliven pikkusuihkareitahan boxista on tullut ennenkin. Palmoliven suihkugeelit ovat mielestäni oikein hyviä ja mielelläni näitäkin siis käytän ja kokeilen. Miinusta antaisin kuitenkin kovaa muovia olevasta pienestä pullosta, josta tuote on ainakin loppumetreillä todella vaikeaa saada ulos. Myöskään tuo korkki ei vaikuta ihan kätevimmältä mahdolliselta... Tuoksu on kuitenkin ihana <3

TRESEMME Heat Defence Styling Spray -lämpösuojasuihke (60ml)
Totesinkinkin tässä yksi päiviä, että lämpösuojasuihkeeni lähentelee loppuaan. Kovin paljon en tällaisia tuotteita käytä, mutta silloin kun olen suoristusraudan tai kihartimen kanssa tekemisissä, tällainen tuote on ehdoton. Tresemme lupaa tehdä hiuksista kiiltävät ja uskomattoman pehmeät, joten sitä odotellessa sitten vaan.

LUMENE Lähde Pure Arctic Miracle 3in1 Micellar -puhdistusvesi (50ml)
Lumene on uudistanut lähiaikoina outfittiään suomalaiseen ja raikkaaseen suuntaan. Livboxin väki muistaakseni vielä hehkutti käyneensä uuden luukin lanseeraustilaisuudessa, joten odotin kyllä Lumenelta jotain repäisevämpää tuotetta kuin tämä pieni pullo. Misellivesi itsessään on kyllä tuotteena ihan kiinnostava.

MOROCCANOIL Treatment -hoitoöljy (10ml)
Moroccanoil on kiinnostanut minua brändinä jo jonkun aikaa. Päätinkin kokeilla boxista tullutta hiusöljyä heti tänään. Jo näin ensimmäisen käyttökerran jälkeen voin todeta, että tämä tuote oli rakkautta!<3 Öljy teki hiuksista helposti käsiteltävät ja sileät sekä selkeästi kesytti takkuisuuteen taipuvaista pörröäni. Kauhukseni kuitenkin huomasin, että täysikokoisen tuotteen ovh on lähempänä viittäkymppiä, joten voi olla, että en ainakaan ihan heti tätä raski itselleni ostaa täydellisyydestä huolimatta.

VICHY Purete Thermale -puhdistusgeeli (3ml)
Livbox mainosti ennalta, että lokakuun boxi sisältää tuotteen apteekkibrändi Vichyltä. Hiukkasen kyllä nauratti, kun boxin avatessani tajusin, että tämä tuote on 3ml:n näytepussukka!! Siis totaalinen rimanalitus!

IBERO häivytyssivellin
Luomivärin häivytyssivellin. Koko boxin ehkä kruunasi se, että siveltimen varressa ollut koristekivi oli omasta siveltimestäni tipahtanut pois :DMitäs mieltä olitte? Raivostuttaako Livboxin sisältö?

Neilikki

6 kommenttia:

 1. Jep, raivostutti. Mun ei tätä edes pitänyt tilata, mutta tyhmänä en ollut tajunnut lopettaa kestotilausta ajoissa ja multa ehdittiin lokakuun boksikin velottaa. Eihän toi sisältö tosiaan ollut minkään arvoinen :D Mua raivostutti eilen ja vielä tänään aamulla toi, mutta nyt lähinnä naurattaa. LivBoxin taso on ollut mun mielestä laskusuunnassa jo pitkään, mutta nyt tuntuu, että he oikein kaivavat sitä omaa kuoppaa ja tekevät kaikkensa, jotta asiakkaat lopettaisivat tilauksen. Mä en oikein jaksa uskoa, että sisällössä olisi tapahtunut mitään väärinkäsitystä, varsinkaan kun he eivät voineet kertoa mikä se väärinkäsitys oikein sitten oli. No enivei, katsellaan seuraavaa LivBoxia kun tulee taas bloggaajaboksin aika :D

  Noita L'Oréalin naamiopusseja multa löytyy jo kotoa, kun oon niitä saanut kaupanpäällisiksi enkä muutenkaan laske tollasia näytepusseja tuotteiksi. Se on ihan ymmärrettävää, että osa tuotteista on aina matka- tai testikokoja, mutta tää oli jo aikamoinen pohjanoteeraus :D Moroccanoil pelastaa tän boksin edes jotenkuten, jos se vaan mun hiuksillei sopii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo väärinkäsitys-selitys pikkuisen kuulostaa epäilyttävältä. Varsinkin kun pahoittelut asiasta tulivat vasta siinä vaiheessa, kun äkäistä palautetta alkoi tunkea ovista ja ikkunoista. Livboxhan vaihtaa/on vaihtanut omistajaa. Laatikko tulee saamaan uuden nimen ja logon lähitulevaisuudessa. Pisti jopa miettimään, että liittyykö tämä "kuopan kaivaminen" tähän asiaan jotenkin..

   Poista
 2. Nuo pikkupussit ja Moroccanoil oli kaikki vieläpä "Not for resale/Ei jälleenmyyntiin" -tuotteita, mikä vähän vihjaa että niitä voi saada ilmaiseksi jostain. Moroccanoil-pullo olisi litrahintansa puolesta paketin kallein tuote (n.5e) mutta jätän tuon ilmaistuotemerkinnän vuoksi sen laskematta. Loppujen tuotteiden hinnaksi sain 7e+sivellin.

  Kyllä muuten harmittaa. :D Kaverit tilasivat mulle Livboxin kolmeksi kuukaudeksi lahjaksi, syyskuu-marraskuu. Syyskuun boksi vaikutti vielä ihan kivalta ja mietin itsekin tilaajaksi ryhtymistä, mutta tämä lokakuu (+"väärinkäsityksillä" perustelu - ihanko totta ette tiedä ennen pakettien lähettämistä minkä kokoisia tuotteita siihen on mahdettu pakata?) kyllä saa mut katselemaan LookFantasticin suuntaan. Meille lahjatilauksen saajille ei ilmeisesti ole mitään hyvitystäkään tarjolla eikä kyselyihin fb:ssä tai sähköpostitse ole ainakaan vielä vastattu.

  Tuotteet itsessään on siis ihan kivoja, mutta olisin toivonut vähän isompia pakkauskokoja. Tästäkin mun kaverit on kuitenkin 17 euroa maksaneet, halvemmalla olisivat päässeet jos olisivat ise haalineet noita ilmaisnäytteitä kaupasta ja kampaajalta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta, että tässä olisi ollut ainesta todella hyvään boksiin, mutta nyt se ei kyllä siihen yltänyt. Tilasin nyt noiden 30 hyvityspisteen voimin marraskuun boxin ilmaiseksi. Saapa nyt sitten nähdä mitä se pitää sisällään ja onnistuvatko livboxilaiset enää vakuuttamaan pettyneet asikkaansa. Sietäisi kyllä tulla kunnon hyvittelyboxi, sanon minä!

   Poista
 3. Mua kyllä raivostuttaa, vaikken edes tilannut boksia! En ole tilannut moneen kuukauteen, sillä LivBoxin taso on laskenut niin paljon. Tämä oli silti kyllä pohjanoteeraus :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin en haluaisi lopettää LivBoxin tilaamista, koska rakastan vaan sitä "jännitystä", jota kuukausittainen ylläriboxi tarjoaa. En myöskään ole löytänyt itseäni tarpeeksi kiinnostavaa boxia muista konsepteista. Olisi kiva, jos Suomen markkinoille tulisi lisää kilpailua näiden boxien joukkoon.

   Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)