torstai 22. lokakuuta 2015

Hääpaikka; check!
Nyt se olisi sitten varattu! Hääpaikka nimittäin. Tässäpä vähän faktaa siitä, millaisessa pytingissä meidän avioliittoon astumista juhlitaan.

Hääpaikaksi siis valikoitui erään urheiluseuran omistama seurantalo noin 13km päässä vihkipaikasta. Paikka sisältää talon ja suuren pihan lisäksi 150:n hengen astiaston, pöydät, tuolit, äänentoistolaitteet keittiön ja siivouksen. (Toki siis omat jäljet on siivottava, mutta ei mitään lattioita tärvitse ruveta jynssäämään :D) Myös pöytäliinoja voi vuokrata halutessaan. Varsin paljon siis saa itse hääpaikasta. 

Itse juhlatila on urheilusalimainen, mutta koristelulla varmasti saa loihdittua paikasta vaikka mitä. Mikäli sää nyt ei ole aivan kamala, myös pihaa kannattanee hyödyntää.

Ehkä parasta valitsemassamme paikassa on kuitenkin tuo hintapuoli. Koko viikonloppu kustantaa yhteensä 500e. Joissan ravintolatyyppisissä paikoissa olen törmännyt lähes tuplahintaan yhdestä päivästä, joka on kyllä tuntunut aika hurjalta summalta. Tässä paikassa on myös hyvää tuo, että paikkaa voi mennä koristelemaan jo edellisenä iltana, ja tavaroita voi hakea sitten häiden jälkeisenä päivänä. 

Tuntuu kyllä hyvältä, että vihdoin on jokin asia päätetty ja hoidettu häiden osalta. Olen juuri nyt muutenkin tosi stressaantunut opintoihin liittyvän opetusharjoittelun sekä miljoonan eri tehtävän takia, joten ihanaa, että edes häärintamalle kuuluu jotain hyvää. Seuraavaksi voisi sitten alkaa jotain pitopalvelujuttuja miettimään...Loppuun vain kaunis kuva, joka ei liity tekstiin mitenkään :D Kuva: Janne MiettinenRakkaudella,
NeilikkiEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)