perjantai 2. lokakuuta 2015

Kylmästä lämpimään (ehkä joskus)Onko jollain muullakin pientä pimeys/syksy/arkiahdistusta? Periaatteessa tykkään kyllä syksystä (ainakin näistä aurinkoisista ruskasäistä, joillon mittari on vielä plussalla), mutta kun kesälläkin tuo auringon näkeminen oli laskettavissa yhden käden sormilla, tulee toisinaan kaipailtua irtiottoa. Vielä kun tähän harmauteen lisätään opiskeluiden tuomat deadlinet, tentit ja pitkät päivät, olen jo valmis varaamaan matkan aurinkoon!

Häämatkallehan tästä ainakin ollaan jossain vaiheessa lähdössä, se on varmaa. Tarkoituksena olisi rahoittaa matka häälahjaksi saaduilla rahoilla, sillä omat liksat menee kyllä varmasti melko kiitettävästi itse hääkemujen järjestämiseen. Matkan pituus ja kohde riippuvatkin sitten isolta osin siitä, kuinka paljon häälahjarahastoon kilahtaa. Vaihtoehdot lieneevät siellä kotimaan kylpylän ja Balin välimaastossa. Toivottavasti ei tuota ensimmäistä vaihtoehtoa.
Kumpi mielummin?


Tällä hetkellä kuitenkin yli puolentoista vuoden päässä siintävä häämatka tuntuu hiukan liian kaukaiselta kiintopisteeltä. Siispä reissuun on päästävä jo aiemmin! Valitettavasti opiskelut pitävät tällä hetkellä meikäläisen tiiviisti kotisuomessa, eikä reissuja ole mahdollista tehdä kuin korkeintaan äidin ja isin luo kotikaupunkiini. Tarkoitus olisi siis ottaa lomalento ensi keväänä, kun saan omat opinnot tältä vuodelta pakettiin ja kihlattu puolestaan gradun ja maisterin paperit. Onhan siinä nyt juhlan aihetta kerrakseen. 

Toiveissa olisi päästä matkaan kohtuullisella budjetilla, mutta kuitenkin jonnekin auringon ja meren äärelle. Potentiaalisia vaihtoehtoja voisivat olla ainakin Espanja, Portugali ja Kreikka. Näistä tosin Portugali lienee hiukan kalliimpi, mutta ehkä hyvällä tuurilla voisi löytää jonkun kohtuuhintaisen hotellin. Kuvien katselu lomakohteista on aivan ihanaa, mutta aikaa ensi kevääseenkin on vielä aivan liikaa! Ehkä olisi parempi vielä toistaiseksi unohtaa suunnittelut, etten ehdi vaipua epätoivoon ennen kuin matka on millään lailla ajankohtainen...Minäminäminä!!!


Kertokaapas mitä matkakohteita suositteleisitte? Onko teillä matkasuunnitelmia?


Rakkaudella,

Neilikki

2 kommenttia:

  1. Kun vähän katselee vaihtoehtoja ja hankkii lennot sekä majoituksen erikseen, voi reissuun päästä todella halvallakin. Itse vasta varasin itselleni sekä tulevalle sulholle yllätysreissun ensi talveksi, viisi päivää Barcelonassa lentoineen ja majoituksineen alle 400e/2hlö! Tietty tuo on varsinaisen lomakauden ulkopuolella eikä siellä helteitä ole luvassa, mutta lämpimämpää kuin Suomessa. :D Kannattaa siis mahdollisuuksien mukaan katsella sen pahimman lomaryysiksen ulkopuolelta niin voi saada todella edullisen loman.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista :) No eipä ole kyllä paha hinta teidän reissulla! Mekin oltais lähdössä matkaan joskus toukokuun lopulla, eli ennen kesälomakautta. Pitääpä alkaa katsella josko joku tuommoinen unelmahinta osuis kohdalle!

    VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)