torstai 8. lokakuuta 2015

Pieniä häähajatelmiaEnsinnäkin, olen aivan valtavan onnellisen-häkeltyneen-tohkeissani:blogi on ollut pystyssä alle kuukauden, ja  mun blogilla on ensimmäinen lukija! Kiitos aivan valtavasti hänelle! Myös muutama kommentti on postauksiin tupsahtanut. Nekin ovat piristäneet päiviäni kovasti, joten kommentoikaa ihmeessä jatkossakin!

Ajattelin nyt kertoa vähän lisää meidän hääsuunnitelmista. Mitään konkreettista ei edelleenkään ole tehty, mutta suunnitelmia kuitenkin. Osa tärkeitä ja osa vähemmän tärkeitä. Mutta jostain se on aloitettava.

Ensinnäkin häiden teemasta. Emme ole ajatelleet ottaa häillemme mitään suurta kantavaa teemaa kuten elokuvahäät tai 50-luku. Tyyliksi olemme kuitenkin ajatelleet klassista. Tämä tullaan näkemään etenkin hääpuvussa, jota olen tässä hieman myös kaavaillut. Siitä voisin tehdä ihan erillisen postauksen. Olen omankin pukeutumiseni ja tyylini suhteen melko klassinen, joten se tuntuu omalta. 

Myös teemavärit on päätetty; valkoinen, vaaleanpunainen ja hopea. Värit löytyivät melko helposti. Vaaleanpunaisen sijasta pohdimme hieman myös vaaleansinistä, mutta jotenkin vaalenpunainen romanttisena ja herkkänä värinä tuntui sopivalta. Valkoinen ja hopea puolestaan tulivat luonnollisesti morsiamen väristä sekä sormuksista. Kihlasormukseni on siis valkokultaa, ja vinkisormuksenkin olisi tarkoitus olla ainakin osittain valkokultainen. Tässäpä muutamia inspiskuvia, kiitos Google.

  

  


Hääpaikaksi meillä on yksi potentiaalinen vaihtoehto. Tarkoituksena olisikin käydä sitä katsastamassa tässä viikonlopun aikana, jonka jälkeen paikan voisi vaikka varatakin. Kyseessä on erään urheiluseuran omistama seuratalo. Vuokra koko viikonlopulta olisi 500e. Tuo hinta on kyllä rakastettava verrattuna esim. monien ravintoloiden hintoihin.

Ja kaikista epäoleellisimpana, hääkarkkejakin on ehditty suunnittelemaan! Näitäkin pitäisi käydä viikonloppuna hankkimassa maisteluerä. Kyseessä siis Kultasuklaan mansikkaruusu-niminen konvehtiherkku. Ehkä viikonlopun jälkeen ollaan sitten viisaampia, ja saadaan vaikka jotain jo lyötyä lukkoonkin.Rakkaudella,

Neilikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)