perjantai 16. lokakuuta 2015

Näillä tuotteilla torjun: haamunaamaaTämä postaus on siis jatkoa tuolle aiemmalle "Näillä tuotteilla torjun: Bad Hair Day:tä"-postaukselle. Nyt siis vuorossa muutamia luottomeikkejäni. Yllättävän vaikeaa muuten keksiä, että mitä milläkin torjun :D Tuli ehkä valittua tuo postaussarjan nimi vähän hätäisesti, mutta näillä mennään.

Lancome Teint Idole Ultra 24 -meikkivoide

Heti kärkeen Lancomen meikkivoide. Tiedättehän, luottomeikkivoiteen löytäminen ei ole ihan yksinkertaista. Pitäisi löytää tuote, joka mätsää täydellisesti omaan ihoon; ei kiiltoa, ei levittymisongelmia ja vielä se juuri oikea sävy. No, itselleni tuo Lancome täyttää nämä kriteerit. Sävyksi valitsin 010:n, joka taisi toisiksi vaalein sävy. Ihan hyvä näin talvea kohti, kun ei tässä ainakaan ruskettumaan päin olla. Hintaahan tuolla litkulla tietenkin on, mutta itse sain hintaa vähän alas päin Sokoksen Kutsu kauneuteen-tarjousten myötä.
Rimmel Exaggerate -eye liner

Hintaluokan puolesta aivan toista ääripäätä tuon Lancomen kanssa. Olen ehkä aiemmin suhtautunut vähän varauksella näihin kaikkein halvimpiin merkkeihin, niin kuin nyt tuohon Rimmeliin. Eye liner teki kuitenkin yllätyksen. Aplikaattori pelittää hyvin; saa niin paksua kuin ohuttakin rajausta ja on riittävän napakka. Inhoan niitä eye linereita, joissa on muutama karva, ja niillä pitäisi saada siistiä ja tarkkaa jälkeä aikaan. Hintaa tällä on alle 8e.
L'oreal Paris Telescopic -mascara

Eräässä suhteessa olen onnekas. En ole ikinä kokenut tarvetta ripsienpidennyksille. Räpsyjä kun on ihan luonnostaankin mukavasti; ovat tuuheat ja pitkät. Hyvillä ripsareilla vielä vähän lisäbuustia, ja tadaa, ripseni ovat kyllä näyttävät. Eräs yllätysbuusteri oli tämä L'orealin maskara. Harjasosa on todella kapea, ja olin varma, että väri jää ripisien sijasta purkkiin. Toisin kävi, ja uusi suosikki oli löytynyt! Hinta pyörii parinkympin tienoilla.Lancome Hypnose Volume-a-porter -maskara

Tämäkin on taattua Lancome-tavaraa. Erottelee ja pidentää oikein kivasti. Kiinnitin huomiota sekä tässä ripsarissa että tuossa Lancomen meikkivoiteessa tuoksuun. Lienevätkö hajustettuja, kun niin erilaiselle tuoksuvat kuin muut tuotteet? Itseäni haju ei kuitenkaan häirinnyt, enkä tuntenut sitä muuta kuin meikkausvaiheessa. Pahoittelut muuten siitä, miten kovia kokeneilta ripsarit kuvissa näyttävät, mutta kyllähän nuo väkisinkin osumaa ottavat käytössä ja meikkipussissa pyöriessä.


Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel -kulmakarvageeli

Ehkä hieman tuntemattomampi merkki, jota ei tietääkseni edes tämän kylän tytöille myydäkään, mutta onneksi joskus voi tehdä vierailun Isolle Kirkolle Helsinkiin silloin tällöin. Kyseessä siis kulmakarvageeli. Tuote jota en edes tiennyt tarvitsevani ennen kuin sen hommasin :D Ihan mukavasti kuitenkin pitää karvat ojennuksessa niissä tilanteissa kun meikin pitäisi näyttää hyvin viimeistellyltä. Itselläni nyt on tuo kirkas versio, mutta näitä on saatavilla myös värillisinä. Hieman kyllä mietityttää miten luontevan näköiset kulmat olisivat värillisen geelin kanssa..
Rakkaudella,
Neilikki
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)