torstai 5. marraskuuta 2015

Ensimmäinen Livbox saapunut!Jee! Olipa aika kiva piristys tämän tytön eiliseen harkkapäivään, kun kotiin tullessa postilaatikossa odottu marraskuun Livboxi! Boxi oli siis meikäläiselle ensimmäinen laatuaan. Näitä nyt tipahtelee meidän osoitteeseen ainakin vielä joulu- ja tammikuun alussa. Mutta nyt paketin sisältöön:Kuvanlaatu on hirveä, pahoittelut siitä. Mutta kun oikein tihrustaa, niin eiköhän tuosta nyt saa selvää, mitä boxista paljastui. En ole vielä tuotteita ehtinyt testailla paria lukuunottamatta, mutta tässä nyt esittely ihan paketissa tulleiden tuotekuvausten perusteella.HERBINA Moisture Balance Kasvonaamio (50ml)
Tätä tuotetta ehdinkin jo eilen testata, ja olin kyllä vakuuttunut. Vaikka olen pitänyt Herbinaa jotenkin aika halppismerkkinä, oli teho kyllä oikeasti hyvä ja iho tuntui pehmeältä ja ravitulta naamion jälkeen. Tuotetta voi käyttää pikakosteuttajana (3min naamio), tehokosteuttajana (10min naamio) tai yönaamiona. Itse annoin vaikuttaa tuon 10 minuuttia.

LABELLO Care& Colour (4,8g)
Tämä myös lähti testiin heti aamulla. Muutenkin tuote tuli todella tarpeeseen, sillä uskokaa tai älkää, en aiemmin omistanut huulirasvaa. Tässä huulirasvassa yhdistyi kivasti huulirasvan ja huulipunan ominaisuudet. Tuote antoi sopivasti sävyä kalpeille huulilleni, mutta lopputulos säilyi kuitenkin luonnollisena.

RICH Pure Luxury Argan Oil Rajuvenating Elixir (30ml)
Rich sarja on minulle shamppoona ja hoitoaineena tuttu, mutta hiusöljyä en ole aiemmin kokeillut. Hiusöljyn suurkuluttajana (pakko) tuote oli erittäin mieluinen. Rich-sarja on sen verran korkeatasoinen, joten uskon, että en tule pettymään öljyynkään. Ainoa miinus ainakin tuossa näytekoossa on, että tuotetta pitää kaataa suoraan kädelle. Itse olisin pitänyt enemmän pumppupullosta.

NIVEA Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover (125ml)
Olen jotenkin ihan superhuono käyttämään silmämeikinpoistoaineita, vaikka meikkaankin päivittäin silmiä. Onkohan tämä pahakin kauneussynti? Sekä eye linerit että ripsarit tuntuvat kuitenkin ihan hyvin poistuvan vaahtomaisella kasvoputsilla. Noh, jokatapauksessa kun nyt satun tällaisenkin tuotteen omistamaan, lienee aika kehitellä sille jotain käyttöä :D

LUMENE Bright Now Vitamin C Heleyttävä BB-voide SK 20 (50ml)
BB-voide! Aivan mainio tuote niille päiville, kun haluaa näyttää vähän huolitellummalle, mutta ei jaksa meikata/laittautua. Erityisesti kesäaikaan kevyt BB-voide on mainio valinta raskaan meikkivoiteen sijaan. Boxista tulleen voiteen sävy on 00 Fair, joten uskoisin tämän sävy menevän hyvin myös kalpealle talvi-iholle.

CALVIN KLEIN Eternity Now EdP (1,2ml)
Ainiin, testasinhan tätäkin jo aamulla! Aika huono olen tuoksua mitenkään analysoimaan, mutta pidin siitä joka tapauksessa kovasti :) Esittelytekstin mukaan alkutuoksussa ovat litsi, nektariini ja kvittenisorbetti. Sydäntuoksussa vallitsevat pioni, persikankukka ja nerolin terälehdet. Lopputuoksussa puolestaan tuoksuvat kashmirhuntu, ambrosia ja myski. Ilmeisesti näin..


HEAD&SHOULDERS Classic Clean Shampoo (75ml)
Nojoo, kuten nimikin sanoo niin aika klassinen klassikkoshampoohan tämä on tuolta päivittäiskosmetiikan joukosta. Oman pääni kohdalla kuitenkin on odotettavissa hilseilyä kun lämpömittari menee riittävästi miinukselle, joten tuote tullee tarpeeseen. 


JORDAN Easy Reach Flosser (25kpl)
Myönnän, lankaan hampaitani aivan liian vähän. Toinen fakta on, että hampaani ovat herkät reikiintymiselle, ja paikkoja onkin purukalustossa melkoinen määrä. Hammaslankaimet paketissa eivät siis olleet ollenkaan turha juttu. Ehkäpä lainkaimet ja langassa maistuva raikas minttu innostavat minuakin lankailemaan innokkaammin.


Kokonaisuutena olin koko boksiin huipputyytyväinen! Tuotteita oli mielestäni boksin hintaan nähden todella paljon, ja näistä peräti viisi oli normaalikokoisena versiona. Erityisesti tuoksun kohdalla pieni näyte toisaalta on vain hyvä juttu, koska isoissa pulloissa tuoksut ehtivät usein vanheta ja muuttua epämiellyttävämpään suuntaan. Mutta nytpä vain odottamaan joulukuuta ja boksi numero kakkosta!

Mitä teidän mielestä oli boksin kiinnostavin tuote? Vaikuttiko jokin turhalle?


Rakkaudella,

Neilikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)