maanantai 9. marraskuuta 2015

Kun häiden suunnittelu ei kiinnostaEikös jokaisen naisen (ja pikkutytönkin) haave ole omien häiden suunnittelu? Monet voisivat suunnitella kaikki päivät unelmien prinsessamekkoa, upeaa koristelua ja mieleenpainuvaa häämenua. Minä en. Ei vaan kiinnosta. Huomaan usein suunnittelevani mielessäni esimerkiksi tulevaa työpaikkaani tai lasten hankkimista. Häitä en juuri koskaan.

Eivät häät toki ihan hälläväliä-asiakaan minulle ole. En jaksaisi vaan käyttää tähän sitä aikaa ja energiaa, minkä häiden järjestäminen väkisinkin vaatii. Haluaisin oman hääsuunnittelijan :D Millähän rahalla?  Olisi ihanaa, kun joku suunnitteleisi kaiken valmiiksi ja minun mieleisekseni, ja voisin vaan itse astella kirkkoon kun aika on kypsä. 

Mielipiteeseeni ja asenteeseeni häitä kohtaan vaikuttaa ainakin tällä hetkellä väistämättä muut kiireet, joita tuntuu olen enemmän kuin ehdin hoitaa. Harjoittelua on edelleen jäljellä muutama viikko, ja se työllistäisi kyllä vaikka vuorokauden ympäri. Päälle vielä muut kouluhommat ja omat menot. En myöskään ole erityisen luova tai innovatiivinen ihminen, joka nauttisi vaikkapa Pinterestin selailusta, ja saisi sitä kautta kymmenittäin ideoita. Ehkä en myöskään ole vielä täysin sisäistänyt sitä, että olen todella menossa naimisiin, ja suunnittelun kohteena ovat oikeat ja todelliset meidän häät. Ajatuksena häät tuntuvat vielä todella kaukaisilta, vaikka totuus on, että kesä 2017:kin lähenee koko ajan. Ja monet asiathan on hoidettava paljon ennen hääpäivää.

Valitettavasti kiireet esimerkiksi opiskeluiden suhteen eivät näytä loppuvan jatkossakaan. Häiden lähestyessä motivaatiota suunnitteluun ja asioiden järjestämiseen pitäisi kuitenkin repiä jostain. Toki voisin työllistää suunnittelulla myös kihlattua ja kaasoja, mutta vain tiettyyn pisteeseen asti. Kyseessä on kuitenkin meidän kahden juhla, enkä halua, että juhlista tulee enemmän vaikkapa kaasojen kuin meidän tyyliset. Ääähh....

Miten muiden hääparien suunnitelmat etenevät? Onko kellään muulla häämotivaation puutetta?
Rakkaudella,

Neilikki

2 kommenttia:

  1. Oi, mahtavaa kun kävit kommentoimassa blogiini, jotta löysin sinun blogisi! :) Kovasti samanlaisia ajatuksia mulla...

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihanaa kuulla :) Tervetuloa vaan lueskelemaan!

    VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)