tiistai 17. marraskuuta 2015

Näillä tuotteilla torjun: ihmisiä ympäriltäni :D


Sori, en yksinkertaisesti vaan keksinyt mitään järkevää otsikkoa. Mutta onhan tuossa perääkin. Toisinaan sorrun läträämään hajuvesillä hiukka liikaa, ja silloin varmastikin torjun myös ihmisiä ympäriltäni. Lähiaikoina olen kuitenkin pyrkinyt pysyttelemään kohtuukäyttäjänä.

Tuoksujen analysoiminen tai kuvaileminen sanallisesti on äärettömän vaikeaa. Ja toisaalta, jokainen voi kokea tuoksut hieman eri tavalla. Tuoksuilla on myös tapana tuoksua eri ihmisten ihoilla hieman erilaisilta, joten täysin varmaa analyysia tuskin kukaan voi toisen puolesta tehdä.


Especially Escada
Escada on ollut jo vuosien ajan tuttu ja turvallinen suosikki. Monta putelia olen kyseiseltä merkiltä omistanut, ja aina olen tuoksuihin ollut mieltynyt. Especiallyn pullon muotoilu on kiva, ja tuoksu Our Momentia aikuisempi. Mitä Escadoihin tulee, niin ehkä vielä ihastuneempi olen kuitenkin ollut kaapistani jo edesmenneeseen Sexy Graffitiin.

One Direction Our Moment (50ml)
Olin oikeastaan hämmästynyt, että suosikkiteinibändin tuoksu vetosi minuun niin vahvasti kuin Our Moment. Yleensä  tämänkaltaisen tuoksun voisi kuvitella olevan halpaa, esanssista sokerilientä, mutta nyt kävi toisin. Our Moment on pehmeän makea, ei kovin aikuismainen, mutta ei kai sen vielä tässä iässä tarvitse ollakaan. Netistä luin, että tuoksussa on ainakin greippiä, myskiä ja jasmiinia. Pahapa noita nyt on erottaa, mutta en väitä vastaankaan :DBeckham Signature for Her (50ml)

Bechamia en ole itse ikinä hankkinut enkä muutenkaan himoinnut, vaan puteli tuli lehden tilaajalahjana. Ihan mukavasti tuoksu on kuitenkin ollut käytössä. Luonnehtisin tätä näistä kolmesta tuoksusta kaikkein mausteisimmaksi. Tuoksu on raikkaampi ja jotenkin helpompi kuin aiempi Bechamien tuoksu, Intimately.

Rakkaudella,

Neilikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)